Παίκτης σε Σεφερλή για Ταϊλάνδη: «Πας στο εμπορικό που είναι χλίδα και απ’ έξω έχει καλαμάκι ψητό …κροκόδειλο» (video)

March 21, 2024


Ένας παίκτης στο «Η μαμά μου μαγειρεύει καλύτερα από την δική σου», μίλησε στον Μάρκο Σεφερλή για τα μέρη που έχει επισκεφθεί και τι του έκανε μεγαλύτερη εντύπωση.«Έχω πάει και Μπαλί και Σιγκαπούρη αλλά προτιμώ την Ταϊλάνδη. Έχει τα πάντα, είναι η χώρα των αντιθέσεων», είπε αρχικά.«Εκεί πέρα, πας στο εμπορικό που είναι χλίδα και απ’ έξω έχει καλαμάκι ψητό κροκόδειλο. Στη σούβλα. Το έχουν το καλαμά…



Ο παίκτης του τηλεπαιχνιδιού αναφέρθηκε στα καλαμάκια με κροκόδειλο στην Ταϊλάνδη.

Ένας παίκτης στο «Η μαμά μου μαγειρεύει καλύτερα από την δική σου», μίλησε στον Μάρκο Σεφερλή για τα μέρη που έχει επισκεφθεί και τι του έκανε μεγαλύτερη εντύπωση.

«Έχω πάει και Μπαλί και Σιγκαπούρη αλλά προτιμώ την Ταϊλάνδη. Έχει τα πάντα, είναι η χώρα των αντιθέσεων», είπε αρχικά.

«Εκεί πέρα, πας στο εμπορικό που είναι χλίδα και απ’ έξω έχει καλαμάκι ψητό κροκόδειλο. Στη σούβλα. Το έχουν το καλαμάκι εκεί. Και πιτοκροκόδειλο», είπε γελώντας.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.