J2US: Τα «έχασε» η Βανδή όταν είδε ξαφνικά την κόρη της!

February 22, 2023


J2US: Άφωνη έμεινε η Δέσποινα Βανδή μόλις είδε την κόρη της, Μελίνα στα παρασκήνια.Κατά τη διάρκεια του break η Δέσποινα σηκώθηκε από τη θέση της και έτρεξε αμέσως στην αγκαλιά της.Η Μελίνα αυτές τις ημέρες είναι στην Ελλάδα και μάλιστα λίγη ώρα πριν βρεθεί στο πλατό για τη μητέρα της, ήταν στο γuμναστήριο του συντρόφου της στη Γλυφάδα, κάτι που έγινε γνωστό από την ίδια αφού είχε ανεβάσει σχετικό…



J2US: Άφωνη έμεινε η Δέσποινα Βανδή μόλις είδε την κόρη της, Μελίνα στα παρασκήνια.

Κατά τη διάρκεια του break η Δέσποινα σηκώθηκε από τη θέση της και έτρεξε αμέσως στην αγκαλιά της.

Η Μελίνα αυτές τις ημέρες είναι στην Ελλάδα και μάλιστα λίγη ώρα πριν βρεθεί στο πλατό για τη μητέρα της, ήταν στο γuμναστήριο του συντρόφου της στη Γλυφάδα, κάτι που έγινε γνωστό από την ίδια αφού είχε ανεβάσει σχετικό story από το γuμναστήριο για αυτό και πήρε κατευθείαν με τις φόρμες της.

Η έκπληξη της Δέσποινας ήταν μεγάλη και ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv κατέγραψε καρέ καρέ την τρυφερή στιγμή ανάμεσα σε μαμά και κόρη.

Δες τις φωτό και βίντεο Καρέ καρέ η τρυφερή στιγμή της Δέσποινας Βανδή με την κόρη της.

Βανδή

Λίγα λεπτά αργότερα στο μέρος της Μελίνας πήγε και η Βίκυ Σταυροπούλου, η οποία την καλωσόρισε θερμά.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.