Τρεις συμβουλές ειδικών που θα σε βοηθήσουν να έρθεις πιο εύκολα σε opγασμό

February 22, 2023


Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να αισθάνεσαι ένοχη αν δυσκολεύεσαι να έρθεις σε οpγασμό.Please enable JavaScriptΠρόκειται για κάτι που συμβαίνει σε πολλές γυναίκες και σίγουρα δεν είσαι μια «εξαίρεση». Οι παρακάτω συμβουλές των ειδικών θα σε βοηθήσουν να απολαύσεις περισσότερο το σeξ, χωρίς άγχος.Οι γυναίκες κάνουμε τόσο πολλά πράγματα ταυτόχρονα που δυσκολευόμαστε να συγκεντρωθούμε σε μία μόνη στι…



Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να αισθάνεσαι ένοχη αν δυσκολεύεσαι να έρθεις σε οpγασμό.

Ποδόσφαιρο: μάθηση …

Please enable JavaScript

Ποδόσφαιρο: μάθηση και εξοπλισμός

Πρόκειται για κάτι που συμβαίνει σε πολλές γυναίκες και σίγουρα δεν είσαι μια «εξαίρεση». Οι παρακάτω συμβουλές των ειδικών θα σε βοηθήσουν να απολαύσεις περισσότερο το σeξ, χωρίς άγχος.

Συντονίσου με το σώμα σου

Οι γυναίκες κάνουμε τόσο πολλά πράγματα ταυτόχρονα που δυσκολευόμαστε να συγκεντρωθούμε σε μία μόνη στιγμή, ακόμη και κατά τη διάρκεια του σeξ. Τίποτα δε σκοτώνει πιο γρήγορα έναν οpγασμό από τη σκέψη μιας σημαντικής συνάντησης στη δουλειά ή μιας διαφωνίας.

Για να παραμείνεις συγκεντρωμένη κατά τη διάρκεια του σeξ, πρέπει να επικεντρωθείς σε ένα συγκεκριμένο σημείο στο σώμα σου όπου νιώθεις ευχαρίστηση, όπως στο λαιμό ή στο στήθος, όταν σε φιλάει και σε χαϊδεύει ο σύντροφός σου. Αυτόματα, αυτό θα ανακατευθύνει το μυαλό σου στη δράση διευκολύνοντας την κορύφωση του ερεθισμού.

Τρεις συμβουλές ειδικών που θα σε βοηθήσουν να έρθεις πιο εύκολα σε opγασμόΑνάπνεε σωστά

Η βαριά ανάσα που σου βγαίνει φυσικά όταν είσαι ερεθισμένη μπορεί να σε οδηγήσει πιο εύκολα σε οpγασμό. Ο λόγος είναι πως η εισπνοή και η εκπνοή μπορεί να επηρεάσει τα συναισθήματά μας, γι’ αυτό και οι βαθιές ανάσες μπορεί να σε ηρεμήσουν όταν έχεις ένταση.

Οι βαθιές ανάσες για μερικά λεπτά όσο πλησιάζεις στον οpγασμό μπορεί να ανεβάσουν τους καρδιακούς σου παλμούς και να οξύνουν τις αισθήσεις σου. Ακόμα, κάποιες βαθύτερες ανάσες μπορεί να σε βοηθήσουν να χαλαρώσεις και να συντονιστείς.

Βάλε στο παιχνίδι τις φαντασιώσεις

Αν δυσκολεύεσαι να τελειώσεις, χρησιμοποίησε τη φαντασία σου ή σκέψου το καλύτερο σeξ που έχεις κάνει ποτέ. Η ανησυχία για το αν θα τελειώσεις καταστέλλει την επιθυμία και μουδιάζει την ανταπόκριση του σώματός σου δυσκολεύοντας τον οpγασμό. Η χρήση της φαντασίας έχει αποδειχτεί πως κάνει το δέρμα σου πιο ευαίσθητο βοηθώντας σε να φτάσεις σε έναν εντυπωσιακό οpγασμό.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.