Δεν το χωρά ο νоυς: Νεκpή «μπaμ και κάτω» γιαγιά, έπaθε σоκ & πeθανε μετά από λάθоς στον λоγαριασμό του νερού (video)

January 1, 2024


Μία γιαγιά στην Ιταλία, άφησε την τελευταία της πνοή, μετά από σοκ που υπέστη, λόγω ενός λάθους στον λογαριασμό νερού.Υπερήλιξ είδε το λογαριασμό της στην τράπεζα να αδειάζει από υπέρογκο λογαριασμό νερού και διακομίσθηκε στο νοσοκομείο, όπου μετά από ένα διάστημα, κατέληξεΕιδικότερα, η 88χρονη συνταξιούχος, από το Καμπορόσο της Ιμπέρια της Λιγουρίας, έπαθε σοκ, από λάθος στον υπολογισμό του λογαρ…



Μία γιαγιά στην Ιταλία, άφησε την τελευταία της πνοή, μετά από σοκ που υπέστη, λόγω ενός λάθους στον λογαριασμό νερού.

Υπερήλιξ είδε το λογαριασμό της στην τράπεζα να αδειάζει από υπέρογκο λογαριασμό νερού και διακομίσθηκε στο νοσοκομείο, όπου μετά από ένα διάστημα, κατέληξε

Η γιαγιά υπέστη σοκ μόλις είδε τον λογαριασμό

Ειδικότερα, η 88χρονη συνταξιούχος, από το Καμπορόσο της Ιμπέρια της Λιγουρίας, έπαθε σοκ, από λάθος στον υπολογισμό του λογαριασμού νερού του σπιτιού της, με αποτέλεσμα να πεθάνει, μέσα σε λίγες ημέρες πέθανε.

Όπως αναφέρει δημοσίευμα της Corriere della Sera, η ηλικιωμένη γυναίκα είδε είδε στον λογαριασμό το ποσό των 15.339 ευρώ, ενώ κανονικά έπρεπε να πληρώσει 55 ευρώ.

γιαγιά

Άδειασε ο λογαριασμός της γιαγιάς

Το λάθος, από λάθος στη μέτρηση, λόγω αυτόματης πληρωμής, άδειασε τον τραπεζικό λογαριασμό της άτυχης γυναίκας, η οποία υπέστη σοκ από το συμβάν.

Η εταιρεία παραδέχθηκε το λάθος και υπογράμμισε πως «ό,τι δεν οφειλόταν επιστράφηκε», ενώ η οικογένεια της άτυχης γιαγιάς ζητά τη διαλεύκανση του περιστατικού και την απόδοση ευθυνών.

Ο δήμαρχος νίπτει τας χείρας του λέγοντας ότι αυτά τα θέματα τα διαχειρίζεται ιδιωτική εταιρεία. Προσέθεσε ότι αυτά πάντως είναι απαράδεκτα και ότι «πρέπει να διερευνηθεί κατά πόσον ο θάνατος της γυναίκες συνδέεται με τον ὑπέρογκο λογαριασμό, καθώς σε άτομα με τόσο ευάλωτη υγεία, ένα τέτοιο γεγονός μπορεί να έχει παίξει κρίσιμο ρόλο».

Το αν ο λογαριασμός “σκότωσε” την γυναίκα ή “αν ήταν ἡ ώρα της”, δύσκολα τεκμηριώνεται. Οι δημοσιογράφοι δεν ξέρουν επακριβώς πότε διακομίσθηκε η γυναίκα στο νοσοκομείο, αλλά αυτό μάλλον συνέβη δύο μέρες μετά την ταραχή που πήρε με το άδειασμα του λογαριασμού της. Οι δυο γιοι της πάντως είπαν ότι θα ασχοληθούν με το θέμα μετά την κηδεία και αναζητούν τους υπεύθυνους, διότι ναι μεν τα χρήματα επιστράφηκαν, αλλά η μητέρα τους έφυγε για πάντα.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.