Δεν πίστευε στα μάτια της: 39χρονη πήγε να βγάλει νέα ταυτότητα στα Νότια Προάστια και την «χρέωσαν» 17.500 εuρώ

December 31, 2023


Όλα εξελίσσονταν ομαλά στη διαδικασία, όταν ήρθε η στιγμή της έκδοσης του ηλεκτρονικού παραβόλου των 10€.Ο υπάλληλος εκτύπωσε το ηλεκτρονικό παράβολο και έδωσε στην ανυποψίαστη γυναίκα τον κωδικό παραβόλου, αλλά το λάθος όπως βλέπετε στην εικόνα που εξασφάλισε το DEBATER ήταν ότι είχε κωδικό άλλου παραβόλου που αφορούσε κατηγορίας παραβόλου για «πρόστιμο στο φορέα Λειτουργίας υδατοδρομίου» (!)Η γυ…



Μια 39χρονη γυναίκα πήγε σε αστυνομικό τμήμα των νοτίων προαστίων να βγάλει ταυτότητα και την «χρέωσαν» 17.500 ευρώ.

Όλα εξελίσσονταν ομαλά στη διαδικασία, όταν ήρθε η στιγμή της έκδοσης του ηλεκτρονικού παραβόλου των 10€.

Ο υπάλληλος εκτύπωσε το ηλεκτρονικό παράβολο και έδωσε στην ανυποψίαστη γυναίκα τον κωδικό παραβόλου, αλλά το λάθος όπως βλέπετε στην εικόνα που εξασφάλισε το DEBATER ήταν ότι είχε κωδικό άλλου παραβόλου που αφορούσε κατηγορίας παραβόλου για «πρόστιμο στο φορέα Λειτουργίας υδατοδρομίου» (!)

ταυτότητα

Η γυναίκα άρχισε να πληκτρολογεί τον κωδικό παραβόλου στο eBanking της ώστε να πληρώσει το παράβολο. Για καλή της τύχη ο λογαριασμούς της δεν είχε τόσα χρήματα και έβαζε ποσό των 10€. Όμως δεν πραγματοποιούσε την πληρωμή. Μάλιστα Προσπάθησε 3 φορές και η πληρωμή ήταν ανεπιτυχής. Στην 4η φορά η τράπεζα της χρέωσε τα 10€ και στη συνέχεια της τα πίστωσε απευθείας βγάζοντας για άλλη μια φορά άκυρη την πληρωμή. Τότε συνειδητοποιεί ότι ο υπάλληλος στο Αστυνομικό Τμήμα της είχε εκτυπώσει παράβολο που την «χρέωνε» με 17.500 €.

Η γυναίκα τόνισε τι βλέπει στο εκτυπωμένο χαρτί με τον υπάλληλο να μένει έκπληκτος και να ζητάει ταπεινά συγγνώμη στη γυναίκα. Το ευτύχημα είναι ότι ο λογαριασμός του πολίτη Δεν είχε το ποσό που ζητούσε το παράβολο, γιατί δεν γνωρίζουμε τι ταλαιπωρία θα περνούσε η Ανυποψίαστη γυναίκα για την επιστροφή των χρημάτων της.


Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.