Κιβωτός του Κόσμου: Η πρεσβυτέρα φέρεται να άδειασε τη θυρίδα άρον-άρον για να προλάβει την αλλαγή του ΔΣ

December 1, 2022


Μια ακόμη αποκάλυψη «βόμβα» έρχεται να συγκλονίσει γύρω από την οικογενειακή… μπίζνα που όπως φαίνεται είχαν «στήσει» ο πατέρας Αντώνιος και η πρεσβυτέρα της Κιβωτού του Κόσμου! Και αυτό γιατί το πρώην κορυφαίο στέλεχος της «Κιβωτού του Κόσμου», η πρόεδρος του παλιού ΔΣ ήταν αυτή που φέρεται να άδειασε με απόλυτη μυστικότητα, τραπεζική θυρίδα σε υποκατάστημα πιστωτικού ιδρύματος στο κέντρο της Α…


Μια ακόμη αποκάλυψη «βόμβα» έρχεται να συγκλονίσει γύρω από την οικογενειακή… μπίζνα που όπως φαίνεται είχαν «στήσει» ο πατέρας Αντώνιος και η πρεσβυτέρα της Κιβωτού του Κόσμου! Και αυτό γιατί το πρώην κορυφαίο στέλεχος της «Κιβωτού του Κόσμου», η πρόεδρος του παλιού ΔΣ ήταν αυτή που φέρεται να άδειασε με απόλυτη μυστικότητα, τραπεζική θυρίδα σε υποκατάστημα πιστωτικού ιδρύματος στο κέντρο της Αθήνας!

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του αστυνομικού συντάκτη, Βασίλη Λαμπρόπουλου στην εκπομπή Live News του MEGA, η πληροφορία αυτή δεν αμφισβητείται και έφτασε από υψηλόβαθμα τραπεζικά στελέχη και από ελεγκτές της επιτροπής για το Ξέπλυμα Μαύρου Χρήματος που ήδη ερευνούν την ΜΚΟ! Με την ευκαιρία, δείτε τι δήλωσε ο αδελφός του πατέρα Αντώνιου.

Στην ίδια τράπεζα, σημειώνει το ρεπορτάζ, η «Κιβωτός του Κόσμου» φέρεται να διατηρούσε λογαριασμό ύψους 2 εκατ. ευρώ! Μάλιστα, υπάρχουν σαφείς ενδείξεις ότι τα τελευταία 24ωρα υπήρξε προσπάθεια αλλοίωσης των ιχνών για τις συναλλαγές της ΜΚΟ που παρουσίαζε ετησίως κέρδη εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ και συνολικά πλεονάσματα πολλών εκατομμυρίων ευρώ από δωρεές. Η τραπεζική θυρίδα με το άγνωστο περιεχόμενο που αφαιρέθηκε άρον άρον προ 48 ωρών φέρεται ότι είχε ανοιχτεί στο όνομα της «Κιβωτού του Κόσμου».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.