Ζώδια: Τι μας περιμένει σήμερα, Πέμπτη 16 Νοεμβρίου

November 30, 2023


Ποια ζώδια θα έχουν μια εύκολη ημέρα και ποια θα δυσκολευτούν με την τύχη τους; Δείτε τι μας περιμένει και αναλυτικά όλες τις προβλέψεις για σήμερα, Πέμπτη 16 Νοεμβρίου (δείτε επίσης τις εβδομαδιαίες προβλέψεις).Είστε ανάμεσα σε δυο αγάπες, είτε είναι η προσωπική και η επαγγελματική σας ζωή, είτε δύο σύντροφοι.Δοκιμάζονται οι αντοχές σας αυτήν τη εβδομάδα.Συγκέντρωση και ηρεμία. Χαλαρώστε, για να …Ποια ζώδια θα έχουν μια εύκολη ημέρα και ποια θα δυσκολευτούν με την τύχη τους; Δείτε τι μας περιμένει και αναλυτικά όλες τις προβλέψεις για σήμερα, Πέμπτη 16 Νοεμβρίου (δείτε επίσης τις εβδομαδιαίες προβλέψεις).

Αναλυτικά οι προβλέψεις για σήμερα, Πέμπτη 16 Νοεμβρίου

ΚΡΙΟΣ

Είστε ανάμεσα σε δυο αγάπες, είτε είναι η προσωπική και η επαγγελματική σας ζωή, είτε δύο σύντροφοι.

ΤΑΥΡΟΣ

Δοκιμάζονται οι αντοχές σας αυτήν τη εβδομάδα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Συγκέντρωση και ηρεμία. Χαλαρώστε, για να μπορέσετε να λειτουργήσετε αποτελεσματικά!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αποφασίστε σύντομα πώς θα οργανώσετε τη ζωή σας!

ΛΕΩΝ

Κινείστε πια με γνώμονα μόνο την λογική και όχι το συναίσθημα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ένα τραπέζι με την οικογένειά σας και ένας καφές με τους φίλους σας θα σας φτιάξουν το κέφι.

ΖΥΓΟΣ

Μια βόλτα στη φύση θα σας κάνει καλό.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Έχετε μια έντονη τάση για να κοινωνικοποιηθείτε!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σήμερα θέλετε να μάθετε νέα πράγματα, να δείτε τι έχετε κάνει λάθος, ποιους ανθρώπους θα κρατήσετε και από ποιους θα απομακρυνθείτε.

Δείτε επίσης: «Η εβδομάδα ξεκινάει με τη Νέα Σελήνη στον Σκορπιό…» – Τα 4 ζώδια που επηρεάζονται

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Επιτέλους αρχίζετε και καταλήγετε στο τι θέλετε να κάνετε στα επαγγελματικά σας!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Λίγη υπομονη, και τα πράγματα θα πάνε καλύτερα, μιας και προμηνύεται αύξηση εσόδων μέσα από μια νέα συνεργασία!

ΙΧΘΕΙΣ

Αντιλαμβάνεστε ότι τα οικονομικά σας δεν σας επιτρέπουν να κάνετε πολλά έξοδα, κάτι που σας καταπιέζει.

Ανάδρομος Δίας για τα 12 ζώδια έως τις 31/12/2023 - Ποια θα «πονέσουν» περισσότερο και σε ποιον τομέα

pink.gr

Αστρολογικές προβλέψεις του Κώστα Λεφάκη για τον Νοέμβρη

Κριός

Ο Νοέμβριος θα είναι σημαντικός αλλά και δύσκολος. Οι συνέπειες των εκλείψεων που προηγήθηκαν θα τον σκιάσουν μέχρι τις 12. Οι αποφάσεις που θα πάρετε πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικές. Επαγγελματικά αλλάζουν οι συνθήκες, ενώ τα αισθηματικά οξύνονται. Κάτι που θα σας απασχολήσει θα είναι το οικονομικό, όπου η εύρεση λύσεων στα θέματά σας θα είναι αρκετά δύσκολη υπόθεση. Αν θέλετε να ξεκινήσετε κάτι καινούριο, προτιμήστε μετά τις 15. Ο Άρης στον Σκορπιό εφοδιάζει το δυναμισμό σας, αλλά οι υπόλοιποι παράγοντες σας υποχρεώνουν να κοπιάζετε και να μοχθείτε συχνά.

Ταύρος

Μέχρι το τέλος του μήνα είναι προτιμότερο να είστε συντηρητικοί και υπομονετικοί, τόσο στο χώρο της εργασίας, όσο και στα προσωπικά σας ζητήματα. Η διέλευση του Άρη από τον Σκορπιό θα δοκιμάσει τις ερωτiκές σας σχέσεις και τις επαγγελματικές σας συνεργασίες. Οι δυσκολίες που θα ζήσετε είναι βιώσιμες και θα τις ξεπεράσετε. Τελειώνοντας ο Νοέμβριος ανοίγει ένα καινούριο πιο ευχάριστο κεφάλαιο σε βασικούς τομείς της ζωής σας. Ο Ουρανός μπορεί να ταράζει τα νερά των σχέσεών σας με τους άλλους, αλλά η παρουσία του Δία στον ίδιο χώρο σας βοηθά με λύσεις ή πολιτισμένες συνεννοήσεις. Όσοι αντιμετωπίζετε θέματα υγείας είναι πρέπον να μην αφήσετε στην τύχη τους μικρές, ή μεγαλύτερες ενοχλήσεις.

Ο Κώστας Λεφάκης προειδοποιεί: Βομβαρδισμός γεγονότων το Νοέμβρη - Τα 4 ζώδια που πρέπει να προσέχουν

Δίδυμοι

Μεταβατικός και αρκετά φορτισμένος προβλέπεται ο Νοέμβριος για τους περισσότερους από εσάς. Ήλιος και Άρης στον Σκορπιό θα δώσουν έμφαση σε οτιδήποτε αφορά στο αντικείμενο της δουλειάς και τις συνθήκες εργασίας σας. Ωστόσο η Αφροδίτη στο Ζυγό, ολοκληρώνει συνεργασίες, τονίζει τη δημοτικότητά σας και κάνει πιο έκδηλες και αναγνωρίσιμες τις δημιουργικές, ή τις επιχειρηματικές σας επιδόσεις. Όσο και αν σας κούρασαν, ή σας τρόμαξαν κάποιες μεταβολές, πρέπει να ξέρετε ότι είναι απαραίτητες και δίκαιες για όλους, γιατί αποδίδουν τα αποτελέσματα μιας στάσης ζωής και σας υποχρεώνουν σε μια συνέπεια με τον εαυτό σας που πρέπει κάποτε να δεχτείτε όπως είναι και να τον αξιοποιήσετε σωστότερα.

Καρκίνος

Παρά τις αρκετές δυσκολίες, οικογενειακές και αισθηματικές, που αντιμετωπίζετε, γρήγορα θα δείτε την κατάσταση να βελτιώνεται επαγγελματικά και οικονομικά. Σαφώς, πρέπει να κοπιάσετε γι αυτό. Μερικοί θα υποχρεωθείτε να αποφασίσετε οριστικά για μια σχέση σας, που σας δημιουργούσε αρκετά προβλήματα. Είναι καιρός να δεχτείτε την κατάσταση όπως είναι, ή να την διαλύσετε για να μπορέσετε να προχωρήσετε σε κάτι που νομίζετε ότι θα σας ταλαιπωρήσει λιγότερο. Ουσιαστικά, αρχίζει τώρα μια περίοδος ερωτiκών αναζητήσεων για τους αδέσμευτους και για τους παντρεμένους, ένα διάστημα που ο γάμος τους θα ανανεωθεί, με έναν απόγονο, ή με κάποιον άλλο τρόπο.

Λέων

Αποφύγετε διαφωνίες σχετικές με την εργασία σας, ή ένα νομικό θέμα. Προσeξτε πολύ τους όρους μιας συνεργασίας, ή συμφωνίας και μην είστε αφηρημένοι, ή απερίσκεπτοι, όταν ασχολείστε με μηχανές, ή οδηγείτε. Παράλληλα, ένα επεισόδιο στον οικογενειακό χώρο θα σας απασχολήσει έντονα. Αυτές είναι οι στοιχειώδεις προφυλάξεις γι αυτό τον μήνα, που θα βοηθήσει να περάσετε σε μια άλλη φάση ζωής, προσαρμόζοντας τα επαγγελματικά και τα αισθηματικά σας σχέδια στο κλίμα που κυριαρχεί. Τα οικονομικά σας απαιτούν συντηρητικό χειρισμό, αγορές και καινούρια έξοδα καλό θα ήταν να αναβληθούν για αργότερα. Στο μεταξύ, μια νέα ερωτiκή γνωριμία θα σας συναρπάσει, αλλά αφήστε αρκετό χρόνο να περάσει μέχρι να πάρετε μια σταθερή θέση απέναντί της.

Παρθένος

Αποφύγετε συζητήσεις που δεν οδηγούν πουθενά και αποφασίστε να δεχτείτε και να αντιμετωπίσετε σωστά μια αλλαγή που έχει γίνει στη ζωή σας. Μην αφήνετε τρίτους να σας δημιουργούν ψυχολογικά προβλήματα τη στιγμή που ανοίγονται μπροστά σας καινούριοι δρόμοι. Για πολλούς, αρχίζει από τον μήνα αυτό μια καινούρια περίοδος ζωής με γεγονότα που ετοιμάζονταν από καιρό, ακόμα και αν δεν θέλατε ή δεν μπορούσατε να τα δείτε. Φροντίστε να μην αφήνετε εκκρεμότητες στα οικονομικά σας, να μην παραμελείτε την εργασία σας και να μην παίρνετε αποφάσεις χωρίς ώριμη σκέψη. Η νευρικότητα και το άγχος σας οφείλονται σε αυτή τη μεταβατική ψυχολογική κατάσταση και θα εξανεμιστούν μόλις αποδεχτείτε την καινούρια πραγματικότητα της ζωής σας.

Ζυγός

Ο Νοέμβριος είναι ο μήνας που θα σας δείξει ότι τελειώνουν σύντομα οι οικονομικές σας δυσκολίες και θα αλλάξει την ψυχική σας κατάσταση, ωθώντας σας να αναζητήσετε καινούρια ενδιαφέροντα και νέες παρέες, που θα τονίσουν τη χαμένη αισιοδοξία, αλλά και τη δημιουργικότητά σας. Φυσικά, υπάρχουν αρκετά οικογενειακά ζητήματα που είναι δύσκολα να ξεπεραστούν προς το παρόν. Μην αφήνεστε παθητικά στα άγχη σας και μην είστε ανυπόμονοι ή παρορμητικοί στις αντιδράσεις σας. ίσως ήρθε η στιγμή να κάνετε έναν απολογισμό της ζωής σας και να αναθεωρήσετε μερικές από τις απόψεις σας για τις ανθρώπινες σχέσεις.

Σκορπιός

Το άγχος σας έχει ενταθεί, ενώ η διέλευση του Άρη από το ζώδιό σας είναι πιθανό να σας οδηγήσει σε σπασμωδικές αντιδράσεις, τόσο στον επαγγελματικό, όσο και στον αισθηματικό τομέα και θα ήταν σκόπιμο να σκεφτείτε πολύ πριν αποφασίσετε οτιδήποτε. Αυτό το μήνα πρέπει να προσeξετε ιδιαίτερα τη δράση και τη συμπεριφορά σας στους βασικούς τομείς της ζωής σας, αλλά και τη σύμπτωση γεγονότων που μπορεί να σας φέρουν διλήμματα, ή φόβους, τόσο για την πορεία μιας σχέσης, όσο και για το μέλλον μιας δουλειάς. Η συνύπαρξη Ουρανού και Δία στον Ταύρο και η επιρροή της στον τομέα των σχέσεών σας με τους άλλους, γίνεται μεγαλύτερη και πιο επεισοδιακή. Ελέγχετε λοιπόν τα λόγια σας, τις αντιδράσεις σας και γενικότερα τις πράξεις σας.

Τοξότης

Ζώδια Νοεμβρίου μηνιαίες προβλέψεις από τον Κώστα Λεφάκη

Αρκετά έντονος και κουραστικός προβλέπεται ο Νοέμβριος. Η εργασία αλλά και τα γεγονότα στο εξωτερικό περιβάλλον θα επηρεάσουν συχνά το πρόγραμμα, αλλά και τη διάθεσή σας. Η ερωτiκή σας ζωή φαίνεται να βελτιώνεται, ή να γίνεται αφορμή να κάνετε κάτι επαναστατικό ή καινοτόμο σε γενικότερη κλίμακα. Οικονομικά προσeξτε κι εσείς όπως όλοι. Ο Άρης στο Σκορπιό θα δημιουργήσει παρασκηνιακές αναστατώσεις και θα σας βάλει σε υποψίες για κάποιους ανθρώπους. Η Αφροδίτη στο Ζυγό θα στηρίξει την αισθηματική σας ζωή, αλλά θα απαιτήσει και το αντίτιμο για κάθε νέα κατάκτηση, ή απόλαυση.

Αιγόκερως

Βρίσκεστε σε ψυχικό αναβρασμό γιατί πρέπει να προσαρμοστείτε σε μια καινούρια πραγματικότητα, κυρίως κοινωνική και οικονομική. Ο Άρης στον Σκορπιό διατηρεί τις δυσκολίες με συνεργάτες, ή και συγγενείς. Ενδεχομένως και σε συνάρτηση με άλλους παράγοντες, διαταράσσει τη σχέση με τον ίδιο σας τον εαυτό. Μπορεί να χρειαστεί να αναθεωρήσετε κάποιες απόψεις σας ή να δείτε από άλλο οπτικό πρίσμα τα αισθηματικά σας. Τα γεγονότα θα κυλήσουν γρήγορα και τον περισσότερο χρόνο θα τον καταναλώσετε στο εξωτερικό περιβάλλον, επομένως, μένει λίγος χρόνος για εσάς. Τα αισθηματικά δεν είναι τόσο άσχημα, αλλά και πάλι δεν σας ικανοποιούν. Ίσως να είναι δύσκολο να σκεφτείτε μακροπρόθεσμα τώρα, γιατί σας κουράζουν τα καθημερινά προβλήματα. Αλλά και μόνο η προσπάθεια μιας αλλαγής, θα σας ανανεώσει!

Υδροχόος

Φανείτε συνετοί στη διαχείριση των χρημάτων σας και υπεύθυνοι στις διεκπεραιώσεις των επαγγελματικών καθηκόντων. Ο Άρης στον Σκορπιό μαζί με τον Ήλιο σας βοηθούν να ανακτήσετε τις χαμένες δυνάμεις και να κερδίσετε το χρόνο που εξανεμίστηκε στην εργασία. Οι επιδόσεις σας βελτιώνονται, ο ρυθμός της εργασίας σας αλλάζει και οι ευθύνες θα μεγαλώσουν μαζί με την πρόοδό σας. Σ αυτή τη μεταβατική περίοδο, που υποχρεώνει σε ουσιαστικές αλλαγές, στους σημαντικότερους τομείς της ζωής σας, προσπαθήστε τώρα να μην κάνετε τίποτα βιαστικό, ή απερίσκεπτο, αλλά να υπολογίζετε τις μακροπρόθεσμες συνέπειες των ενεργειών σας. Ένα επαγγελματικό ξεκίνημα, μια ριζική μεταβολή στα οικογενειακά σας, μια αλλαγή κατοικίας ή εργασίας, είναι από τα πιο πιθανά που μπορεί να συμβούν. ΄Όσο απροετοίμαστους ψυχολογικά και αν σας βρει κάτι τέτοιο, μη ξεχνάτε ότι θα είναι για το καλό σας!

Ιχθύες

Τα αισθηματικά σας θα περάσουν μια καινούρια περίοδο έντασης που οφείλεται κυρίως στον εκνευρισμό και στην κούραση σας. Ωστόσο θα υπάρξουν καλές στιγμές για άλλους τομείς, όπως η διευθέτηση νομικών ή περιουσιακών υποθέσεων, η καλύτερη επίδοση στις σπουδές και η πραγματοποίηση ταξιδιών. Είναι μεγάλη η ανάγκη σας να πάρετε αποφάσεις και να κάνετε ουσιαστικές αλλαγές, αναπροσαρμόζοντας τη θέση σας στο συνεχώς μεταβαλλόμενο, γενικό κλίμα. Αν καθυστερήσετε να το κάνετε, η κατάσταση θα σας υποχρεώσει. Στο μεταξύ, γύρω σας, αυτή την περίοδο επικρατεί σύγχυση και είναι πιθανό να μεγαλώσει με παρεξηγήσεις, ή σχόλια που θα κυριαρχήσουν στο άμεσο περιβάλλον σας. Η φυσική σας κατάσταση είναι λίγο εύθραυστη γι αυτό προφυλαχθείτε και μην εκτίθεστε σε κινδύνους. Φανείτε συνετοί στο χειρισμό των οικονομικών σας και προνοητικοί στο οικογενειακό περιβάλλον!

oroskopos.gr

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.