Πώς θα συνδυάσεις τις Ugg σου τον χειμώνα; 15 στυλάτα looks για να τα αντιγράψεις

November 30, 2023


Δεν το ξέρεις; Είναι η πιο υπέροχη εποχή του χρόνου: Η εποχή Ugg! Δεν γίνεται να είμαι η μόνη που μετράει αντίστροφα τις μέρες μέχρι να χειμωνιάσει για τα καλά και να φορέσω ξανά τις αγαπημένες μου Ugg. Είναι οι μπότες (δες ποιες φοράνε οι A lista παρουσιάστριες) που μπήκαν στη ζωή μας και δεν πρόκειται να φύγουν ποτέ, αφού είναι ζεστές και στυλάτες.Κι αν είσαι από αυτές που ακόμα δεν τις έχεις δο…



Δεν το ξέρεις; Είναι η πιο υπέροχη εποχή του χρόνου: Η εποχή Ugg! Δεν γίνεται να είμαι η μόνη που μετράει αντίστροφα τις μέρες μέχρι να χειμωνιάσει για τα καλά και να φορέσω ξανά τις αγαπημένες μου Ugg. Είναι οι μπότες (δες ποιες φοράνε οι A lista παρουσιάστριες) που μπήκαν στη ζωή μας και δεν πρόκειται να φύγουν ποτέ, αφού είναι ζεστές και στυλάτες.

Κι αν είσαι από αυτές που ακόμα δεν τις έχεις δοκιμάσει ή τις φοράς μόνο με συγκεκριμένο τρόπο, θα σου δείξω στη συνέχεια ότι δεν υπάρχει λόγος να… βαριέσαι στυλιστικά κάθε φορά που κοιτάζεσαι στον καθρέφτη και τις φοράς με τον ίδιο ακριβώς τρόπο. Δες 15 (ναι 15!) διαφορετικούς τρόπους styling με τις μπότες Ugg, που θα σε κάνουν από εδώ και στο εξής να τις φοράς χωρίς… σταματημό.

Kitten heels: Είναι τα παπούτσια που κάθε it-girl φοράει αυτήν τη στιγμή!

15 τρόποι για να συνδυάσεις τις Ugg

Το υπέροχο με το styling των Uggs δεν μπορείς να φανταστείς και πόσο ευέλικτο είναι. Πέρα από το κλασικό φούτερ (δες ποια κομμάτια προτιμούσε η Νταϊάνα και είναι must-have) και κολάν ή με το φαρδύ σου πουλόβερ (δες πώς θα το φορέσεις με 6 τρόπους) ή το τζινάκι σου, μπορείς να τις εκμεταλλευτείς στυλιστικά με άπειρους τρόπους, κερδίζοντας τις εντυπώσεις με τα looks σου.

Εξάλλου, ποιος θα πει ότι δεν μπορούμε να τις συνδυάσουμε με ένα κομψό co-ord, τη μάξι φούστα μας ή ακόμα και με ένα tailored παντελόνι; Σου δίνω, λοιπόν, ατελείωτη έμπνευση για το πώς θα φορέσεις τις Uggs, μέσα από 15 διαφορετικούς συνδυασμούς, που τα κορίτσια στο street style λατρεύουν και γίνονται viral στο Instagram.

Bonus looks… μόνο για σένα

Κι επειδή όπως σου είπα, τα looks με Ugg είναι ατελείωτα, δες επιπλέον συνδυασμούς και “φωτογράφισε” τις επιλογές που έχεις για να βγάλεις σίγουρα… όλο τον χειμώνα.

Styling tips για να φορέσεις τις Ugg

  • Η δημιουργία ενός total look στο ίδιο χρώμα αποπνέει πολυτέλεια και κομψότητα. Το ίδιο χρώμα head-to-toe μακραίνει τη σιλουέτα. Επένδυσε φέτος στο γκρι και το ιβουάρ.
  • Την αγαπημένη σου παντελόνα άφησέ την να πέφτει πάνω στις μπότες αλλά σε καμία περίπτωση να μην τις καλύπτει.
  • Με μια μίνι φούστα θα τις βάλεις σίγουρα με χοντρές κάλτσες μέχρι το γόνατο ή τη μέση της γάμπας, που θα τις αφήσεις να πέφτουν διακριτικά. Θα προσφέρουν ισορροπία στο look, γεμίζοντας έξυπνα το κενό από εκεί που τελειώνει η φούστα και αρχίζει η μπότα. Το χρώμα τους προτίμησε να είναι κάποιο… δανεικό από το υπόλοιπο look.
  • Mε μίνι ή μάξι φόρεμα θα δημιουργήσεις ένα ιδιαίτερο στυλ εάν επιλέξεις πλεκτά κομμάτια, κάνεις layering με τα πανωφόρια σου και φυσικά βάλεις καλσόν (δες ποια πρέπει να αποκτήσεις φέτος) μαζί με κοντά καλτσάκια, που θα φαίνονται λίγο πάνω από τις μπότες.

Shop the Ugg trends 2023/’24

ugg grey

Classic Ultra Mini Platform

ugg-sock

Classic Dipper

ugg καφέ

Classic Ultra Mini Bling

ugg black

Tazz UGG Braid

μπεζ ugg

Classic Short

metallic ugg

Classic Mini Mirror Ball

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.