Τηλεθέαση: Πρωτιά για την Τατιάνα Στεφανίδου και το T Live στη μεσημεριανή ζώνη

November 30, 2023


Σε ένα κυρίως ψυχαγωγικό τοπίο που επικρατεί στη μεσημεριανή ζώνη, η ενημερωτiκή εκπομπή του Alpha T Live καταφέρνει να κερδίζει την πρωτιά στην τηλεθέαση. Η Τατιάνα Στεφανίδου, πιστή στην έρευνα και τα αποκαλυπτικά ρεπορτάζ, βρέθηκε στην κορυφή της προτίμησης των τηλεθεατών την Τετάρτη 22/11, αφήνοντας σε μονοψήφια ποσοστά όλους τους αντιπάλους της.Η τηλεθέαση αναλυτικάΔΥΝΑΜΙΚΟ ΚΟΙΝΟT-LIVE 13,2%



Σε ένα κυρίως ψυχαγωγικό τοπίο που επικρατεί στη μεσημεριανή ζώνη, η ενημερωτiκή εκπομπή του Alpha T Live καταφέρνει να κερδίζει την πρωτιά στην τηλεθέαση. Η Τατιάνα Στεφανίδου, πιστή στην έρευνα και τα αποκαλυπτικά ρεπορτάζ, βρέθηκε στην κορυφή της προτίμησης των τηλεθεατών την Τετάρτη 22/11, αφήνοντας σε μονοψήφια ποσοστά όλους τους αντιπάλους της.

Η τηλεθέαση αναλυτικά

ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΚΟΙΝΟ

T-LIVE 13,2%
ΕΛΕΝΗ 9,6%
SHOPPING STAR 8,9%
MY STYLE ROCKS 8,4%
ΣΤΟΥΝΤΙΟ 4 6,3%
ΟΔΟΣ ΖΑΡΙΦΗ 2 5,1%
ΠΟΠ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ 1,7%

ΣΥΝΟΛΟ

T-LIVE 13,3%
ΕΛΕΝΗ 9,5%
SHOPPING STAR 11,7%
MY STYLE ROCKS 9,9%
ΣΤΟΥΝΤΙΟ 4 7,6%
ΟΔΟΣ ΖΑΡΙΦΗ 2 5,2%
ΠΟΠ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ 4,8%

Δείτε εδώ αναλυτικά τις μετρήσεις τηλεθέασης στο δυναμικό κοινό και στο σύνολο για όλες τις εκπομπές, σε όλες τις ζώνες!

*Τα στοιχεία της τηλεθέασης είναι κατά προσέγγιση, αφορούν στη χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων και είναι ενδεικτικά. Η αναλυτική αναφορά για την τηλεθέαση με τα ακριβή στοιχεία για όλα τα προγράμματα σε όλα τα κοινά, όπως και έρευνες αγοράς, είναι διαθέσιμα μόνο στην εταιρεία μετρήσεων Nielsen.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.