Fashion Police: Ποιες επώνυμες τα… κατάφεραν και ποιες θα μπορούσαν καλύτερα στο event της Ιωάννας Παλιοσπύρου;

November 30, 2023


Με αφορμή το κλείσιμο ενός χρόνου από την ίδρυση του Ioanna Paliospirou Foundation, που δημιούργησε η Ιωάννα Παλιοσπύρου για την ψυχολογική και ιατρική στήριξη εγκαυματιών, μετά τη δική της τραυματική εμπειρία με την επίθεση με βιτριόλι, που της άλλαξε άρδην τη ζωή, πολλές ήταν οι επώνυμες κυρίες που έδωσαν το “παρών” στην εκδήλωση που διοργανώθηκε και στο πάρτι που ακολούθησε χθες το βράδυ.Έτσι τ…


Με αφορμή το κλείσιμο ενός χρόνου από την ίδρυση του Ioanna Paliospirou Foundation, που δημιούργησε η Ιωάννα Παλιοσπύρου για την ψυχολογική και ιατρική στήριξη εγκαυματιών, μετά τη δική της τραυματική εμπειρία με την επίθεση με βιτριόλι, που της άλλαξε άρδην τη ζωή, πολλές ήταν οι επώνυμες κυρίες που έδωσαν το “παρών” στην εκδήλωση που διοργανώθηκε και στο πάρτι που ακολούθησε χθες το βράδυ.

Έτσι τα looks και τα διαφορετικά στυλ που είδαμε κατά τη διάρκεια της βραδιάς ήταν πολλά, με κάποιες celebrities να τα κατάφεραν στυλιστικά και κάποιες άλλες να… μπορούσαν και καλύτερα. Η Fashion Police έκανε το… καθήκον της και σου δείχνει τα up & down στα outfits της βραδιάς.

Up & down στα looks 10 αγαπημένων celebrities

Πολλές κυρίες και κύριοι από την εγχώρια showbiz έδωσαν το “παρών” στην εκδήλωσε που διοργάνωσε η Ιωάννα Παλιοσπύρου με αφορμή τον έναν χρόνο της λειτουργίας του Ιδρύματός της, προκειμένου να τη στηρίξουν στον αγώνα που δίνει τόσο για τον εαυτό της όσο και για άλλα άτομα που είναι εγκαυματίες. Λογικό κι επόμενο οι εμφανίσεις να έκλεψαν τις εντυπώσεις, με τις επώνυμες να έχουν τα… up & downs τους στις στυλιστικές επιλογές τους.

Ιωάννα Παλιοσπύρου

παλιοσπύρου

ndp photo agency

Μια εντυπωσιακή μάξι τουαλέτα επέλεξε η Ιωάννα Παλιοσπύρου, ποντάροντας στο ροζ χρώμα που είναι δηλωτικό της αισιοδοξίας αλλά και δική της αγαπημένη απόχρωση. Το ιδιαίτερο ντεκολτέ με ασυμμετρίες αλλά και τα “φουσκωτά” μανίκια είναι must-have λεπτομέρειες, ενώ η ίδια γραμμή του ανέδειξε άριστα την καλλίγραμμη σιλουέτα της. Εύγε!

Ιωάννα Μαλέσκου

μαλέσκου

ndp photo agency

Με ένα ανδρόγυνο κοστούμι είδαμε την Ιωάννα Μαλέσκου, που σύντομα επανήλθε στα κιλά της μετά τη γέννηση της κόρης της πριν από 6 μήνες, ωστόσο το χρώμα του “κλοτσούσε” λίγο για την εποχή. Στα higlight, η καρφίτσα στο πέτο που είναι μεγάλη τάση (δες τα statement κοσμήματα της σεζόν).

Μαρία Μπακοδήμου

μπακοδήμου

ndp photo agency

Με ένα cool look είδαμε τη Μαρία Μπακοδήμου, συνδυάζοντας αριστοτεχνικά το chic με το casual style, αφού συνδύασε το cargo denim παντελόνι της (δες πώς θα το φορέσεις φέτος τον χειμώνα) με ένα τύπου Chanel σακάκι σε ασπρόμαυρο τόνο, απογειώνοντας την εφάνισή της με layering κοσμημάτων στον λαιμό της.

Κατερίνα Καραβάτου

καραβάτου

ndp photo agency

Total black look για την Κατερίνα Καραβάτου και safe επιλογή γενικότερα στις εξόδους μας. Στενό παντελόνι και φαρδύ top στον ίδιο τόνο δημιουργούν μια ψηλόλιγνη σιλουέτα (όχι ότι η παρουσιάστρια το έχει ανάγκη), ενώ οι metallic λεπτομέρειες στο ντεκολτέ λειτουργούν σαν κόσμημα. Το μακιγιάζ της θα ήθελε λίγη παραπάνω ένταση, με ένα κόκκινο κραγιόν.

Κάτια Ταραμπάνκο & Έλενα Κρεμλίδου

ταραμπάνκο

ndp photo agency

Υπέρκομψη και σούπερ στυλάτη η Κάτια Ταραμπάνκο χωρίς να προσπαθήσει πολύ. Το bodyon midi twin set που επέλεξε ανέδειξε τις γραμμές της, ενώ το hatler neck αποτελεί Νο1 trend της σεζόν. Όσο για τα sling back γοβάκια της, άφησαν τις γάμπες της να αναδειχτούν όπως τους αξίζει. Όσο για την Έλενα; Η εντυπωσιακή της μπλούζα θα μπορούσε να συνδυαστεί καλύτερα με μια παντελόνα και ψηλοτάκουνα.

Η μόδα συναντά τη γαστρονομία: 6 εστιατόρια διάσημων Οίκων όπου τρώνε οι επώνυμοι

Νάνσυ Παραδεισανού

παραδεισανού

ndp photo agency

Μια σούπερ hot εμφάνιση έκανε η Νάνσυ (τις συνηθίζει άλλωστε στις εξόδους της) δίπλα στον Λάμπρο Κωνσταντάρα επιλέγοντας μαύρο φόρεμα με σκίσιμο στον μηρό και διαφάνεια στο ντεκολτέ, τονίζοντας υπερβολικά το συγκεκριμένο σημείο. Οι μπότες μέχρι τη μισή γάμπα δεν κολακεύουν αυτό το μήκος του φορέματος, ενώ ένα ζευγάρι κλασικές γόβες ή πέδιλα θα ήταν πιο σωστή επιλογή.

Κατερίνα Στικούδη

στικούδη

ndp photo agency

Στον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης της η Κατερίνα Στικούδη έδωσε το “παρών” στην εκδήλωση μαζί με τον άντρα της Βαγγέλη Σερίφη, επιλέγοντας ένα στενό μίνι hatler neck φόρεμα σε σμαραγδί χρώμα, που τονίζει τις γραμμές της, αφού λίγα κιλά έχει πάρει μέχρι τώρα, ενώ τα ασημί πέδιλα αφήνουν να αναδειχτούν τα θεϊκά της πόδια.

Ελένη Τσολάκη

τσολάκη

ndp photo agency

Στο total black πόνταρε και η παρουσιάστρια του Open, συνδυάζοντας πολλές από τις φετινές τάσεις σε ένα look. Σημείωσε, λοιπόν, το biker jacket (τα δερμάτινα είναι must), το παντελόνι-καμπάνα (το ρετρό στυλ είναι Νο1 trend), το κρουαζέ τοπ δεν πρέπει να λείπει από την γκαρνταρόμπα κάθε ενημερωμένης fashionista, ενώ η λεπτή ζώνη στη μέση δείχνει ξεκάθαρα ότι η Ελένη… μελετάει πολύ τη μόδα!

Σόφη Πασχάλη

σόφη πασχάλη

ndp photo agency

Η μάξι φούστα με animal prints που επέλεξε είναι από τις αγαπημένες του χειμώνα, δημιουργώντας απόλυτη στυλιστική ισορροπία με το cut-out τοπ από πάνω. Το σύνολο θα μπορούσε να αναδειχτεί καλύτερα εάν η Σόφη είχε μαζέψει τα μαλλιά της σε μια αλογοουρά ή σε ένα χαμηλό σινιόν.

Cape trend: Η επιστροφή της κάπας είναι γεγονός

Ραμόνα Βλαντή

ταραμπάνκο

ndp photo agency

Στυλάτοι και εντυπωσιακοί και η Ραμόνα αλλά και ο Λάκης Γαβαλάς. Στην τάση oversized πόνταρε η στυλίστρια και πέτυχε τον στόχο της! Οι metallic λεπτομέρειες στην εντυπωσιακή φούστα και στο loose σακάκι φώτισαν την εμφάνισή της, ενώ το δέσιμο στο πουκάμισο εν είδει γραβάτας την έκανε να ξεχωρίσει ακόμα περισσότερο για τις στυλιστικές της γνώσεις. Η εικόνα της συμπληρωθηκε ιδανικά με το απόλυτα στοχευμένο χτένισμα και το φωτεινό κόκκινο κραγιόν. Μπράβο!

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.