Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Πέμπτη 24 Νοεμβρίου;

November 30, 2022


Ζώδια σήμερα: Διαβάστε αναλυτικά στο Athensmagazine.gr τις αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα, Πέμπτη 24 Νοεμβρίου. Τι μας περιμένει; Με την ευκαιρία, δείτε με τι εκνευρίζεται κάθε ζώδιο και ποιες είναι οι αντιδράσεις τους.ΚΡΙΟΣΗ σημερινή ημέρα φίλε Κριέ, υπόσχεται εύνοια και πολλές ευκαιρίες, για να πετύχεις υψηλούς στόχους, με ευκολία, χάρη στη Νέα Σελήνη στο Ζώδιο του Τοξότη! Θα έχεις τύχη, σε …



Ζώδια σήμερα: Διαβάστε αναλυτικά στο Athensmagazine.gr τις αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα, Πέμπτη 24 Νοεμβρίου. Τι μας περιμένει; Με την ευκαιρία, δείτε με τι εκνευρίζεται κάθε ζώδιο και ποιες είναι οι αντιδράσεις τους.

ΚΡΙΟΣ

Η σημερινή ημέρα φίλε Κριέ, υπόσχεται εύνοια και πολλές ευκαιρίες, για να πετύχεις υψηλούς στόχους, με ευκολία, χάρη στη Νέα Σελήνη στο Ζώδιο του Τοξότη! Θα έχεις τύχη, σε κοινωνικές επαφές, συζητήσεις, θέματα που έχουν να κάνουν με το εξωτερικό, σπουδές και μετακινήσεις κάθε είδους!

ΤΑΥΡΟΣ

Σήμερα φίλε Ταύρε, είναι η ημέρα που θα ανακαλύψεις, τι ακριβώς συμβαίνει παρασκηνιακά και κρυφά στο άμεσο περιβάλλον σου, χάρη στη Νέα Σελήνη στο Ζώδιο του Τοξότη! Μία αποκάλυψη, σε ωφελεί και εξυπηρετεί απόλυτα τους σκοπούς και τα θέλω σου!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αγαπητέ Δίδυμε, την σημερινή ημέρα, επικεντρώνεις το ενδιαφέρον σου στις διαπροσωπικές σου σχέσεις και συναναστροφές και ιδίως σε εκείνες, που χρειάζονται άμεση βελτίωση, γεγονός που το πετυχαίνεις, χάρη στη Νέα Σελήνη στο Ζώδιο του Τοξότη! Θα καταφέρεις να ξεπεράσεις αρκετούς προβληματισμούς!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αγαπητέ Καρκίνε, χάρη στη Νέα Σελήνη στο Ζώδιο του Τοξότη, τακτοποιείς υποχρεώσεις και κλείνεις εκκρεμότητες! Ήρθε η ώρα επιτέλους να ηρεμήσεις και να απολαύσεις την βελτίωση της διάθεσης σου και την γαλήνη σου! Διώχνεις το άγχος, αλλά και την ανασφάλεια των τελευταίων ημερών!

ΛΕΩΝ

Φίλε Λέοντα, η σημερινή ημέρα, υπόσχεται χαρούμενες εξελίξεις, διασκέδαση και απανωτές απολαύσεις, χάρη στη Νέα Σελήνη στο Ζώδιο του Τοξότη! Φρόντισε να αρπάξεις τις ευκαιρίες, που θα έρθουν για ψυχαγωγική έξοδο και σίγουρα θα περάσεις τέλεια! Θέματα που αφορούν παιδιά, ευνοούνται πολύ σήμερα, όπως και δημιουργικές και κοινωνικές δράσεις!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Φίλε Παρθένε, σήμερα οι οικογενειακές σου υποθέσεις και τα ζητήματα του σπιτιού, είναι προτεραιότητα σου! Οι συγγενικές και οικογενειακές σου σχέσεις βελτιώνονται και αισθάνεσαι και πάλι υπέροχα με τους δικούς σου ανθρώπους που αγαπάς, χάρη στη Νέα Σελήνη στο Ζώδιο του Τοξότη!

Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Πέμπτη 24 Νοεμβρίου;

ΖΥΓΟΣ

Αγαπητέ Ζυγέ, σήμερα θα έρθει ένα ευχάριστο νέο, που θα σου δώσει μία λύση που εδώ και καιρό έψαχνες να βρεις, χάρη στη Νέα Σελήνη στο Ζώδιο του Τοξότη! Κοινωνικές συναναστροφές, σχέσεις με γείτονες, με γνωστούς και με αδέρφια βελτιώνονται! Επιπλέον, η ημέρα προσφέρει ευχάριστες μετακινήσεις!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αγαπητέ Σκορπιέ, φρόντισε να είσαι την σημερινή ημέρα, διαλλακτικός και υποχωρητικός και οι συνέπειες θα είναι σίγουρα θετικές! Χάρη στη Νέα Σελήνη στο Ζώδιο του Τοξότη, θα μπορέσεις να σταθεροποιήσεις διαπροσωπικές σχέσεις, αλλά και να προστατέψεις επιτυχώς τα κεκτημένα σου!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Φίλε Τοξότη, σήμερα είναι η κατάλληλη ημέρα για προβολή του εαυτού σου, για βελτίωση της φήμης μου, για εξόδους διασκέδασης και ανεμελιάς, για κοινωνικές συναναστροφές και νέες ενδιαφέρουσες και ωφέλιμες γνωριμίες, χάρη στη Νέα Σελήνη στο Ζώδιο του Τοξότη!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αγαπητέ Αιγόκερε, σήμερα θα προτιμήσεις να κινηθείς παρασκηνιακά και ορθώς θα πράξεις, αφού σίγουρα θα έχεις επιτυχία, χάρη στη Νέα Σελήνη στο Ζώδιο του Τοξότη! Έχεις έντονα την επιθυμία και την ανάγκη, να κλειστείς για λίγο στον εαυτό σου, να απομακρυνθείς από την έντονη κοινωνική ζωή και να επικεντρωθείς στον εαυτό σου και μόνο!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αγαπητέ Υδροχόε, σήμερα επικεντρώνεσαι κυρίως στον φιλικό σου κύκλο, όπως και στις σημαντικές για εσένα κοινωνικές σχέσεις! Γενικά, η σημερινή ημέρα, θα φέρει ευχάριστες αλλαγές, κοινωνικότητα, εκπλήξεις, δραστηριότητες με φίλους και αναζωπύρωση φιλικών συναναστροφών, χάρη στη Νέα Σελήνη στο Ζώδιο του Τοξότη!

ΙΧΘΕΙΣ

Φίλε Ιχθύ, καταφέρνεις την σημερινή ημέρα, να προστατέψεις την κοινωνική σου καταξίωση και το κύρος σου, χάρη στη Νέα Σελήνη στο Ζώδιο του Τοξότη! Κερδίζεις με ευκολία τον σεβασμό και τον θαυμασμό των γύρω σου και βελτιώνεται η φήμη σου!

Πηγή: oroskopos.gr

Τα ζώδια που θα σου πουν τα μεγαλύτερα ψέματα!

Ζώδια: Υπάρχουν κάποια ζώδια που ανά τακτά χρονικά διαστήματα… τσακώνονται με την αλήθεια και προτιμούν να λένε ψέματα, άλλοτε μικρά και άλλοτε μεγάλα. Δες ποια είναι για να έχεις πάντα το νου σου και να περιμένεις αρκετό καιρό μέχρι να τα εμπιστευθείς.

Προσοχή: Μην τους ανοίξεις την καρδιά σου από την πρώτη στιγμή και τους αποκαλύψεις όλα όσα κρύβεις μέσα σου. Παράλληλα δείτε και ποια είναι τα πιο ισχυρά ζώδια και οι κρυμμένες τους δυνάμεις.

Είναι ένα ιδιαίτερο ζώδιο με πολλές ιδιομορφίες και παραξενιές. Πολλές φορές βέβαια θα σου φανούν αναξιόπιστοι, όχι επειδή όντως είναι, αλλά επειδή έχουν περίπλοκους χαρακτήρες.

Τους αρέσουν να εντυπωσιάζουν τους γύρω τους και αυτό πολλές φορές σημαίνει πως θα κάνουν τα πάντα για να κερδίσουν την προσοχή πάνω τους. Πρόσeξε τι θα τους εμπιστευτείς γιατί προκειμένου να γίνουν το επίκεντρο μπορεί να αποκαλύψουν τα μυστικά σου!

Τα ζώδια που θα σου πουν τα μεγαλύτερα ψέματα!

Είναι λίγο εγωιστές και τους νοιάζει να περνάνε καλά! Κοιτώντας το εγώ τους περισσότερο από οτιδήποτε άλλο πολλές φορές θα παρασυρθούν και θα κάνουν πράγματα που θα τους κάνουν στα μάτια σας αναξιόπιστους.

Είναι λίγο μυστικοπαθείς, είναι γοητευτικοί και αυτό θα σε κάνει να μην μπορείς να πάρεις τα μάτια σου από πάνω τους. Μπορείς όμως να τους εμπιστευθείς εις βάθος; Λίγο δύσκολο…

Τώρα ελπίζουμε πως ξέρεις τι ακριβώς πρέπει να κάνεις αν συναντήσεις κάποιο από τα παραπάνω ζώδια στη ζωή σου, τη φιλική, την επαγγελματική ή την ερωτiκή.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.