Θέλεις τον απόλυτο οpγασμό; Αυτό πρέπει να κάνεις!

November 30, 2022


Ο έρωτας είναι από τα πιο υπέροχα πράγματα στη ζωή μας και… ανακαλύπτοντάς τον, ψάχνουμε και τρόπους να πετύχουμε τον απόλυτο οpγασμό.Θα σας… συστήσουμε, λοιπόν σε αυτό τον κόσμο, με ορισμένα στοιχεία που μπορεί να βοηθήσουν, μαζί με μια εναλλακτική στάση που θα σας απογειώσει.Η ερωτiκή διέγερση είναι ένα εξαιρετικό παυσίπονο για όλα τα βασικά είδη πόνων όπως ο πονοκέφαλος, ο πόνος μετά από χε…



Ο έρωτας είναι από τα πιο υπέροχα πράγματα στη ζωή μας και… ανακαλύπτοντάς τον, ψάχνουμε και τρόπους να πετύχουμε τον απόλυτο οpγασμό.

Θα σας… συστήσουμε, λοιπόν σε αυτό τον κόσμο, με ορισμένα στοιχεία που μπορεί να βοηθήσουν, μαζί με μια εναλλακτική στάση που θα σας απογειώσει.

Η ερωτiκή διέγερση είναι ένα εξαιρετικό παυσίπονο για όλα τα βασικά είδη πόνων όπως ο πονοκέφαλος, ο πόνος μετά από χειρουργείο και η αρθρίτιδα. Ο οpγασμός απελευθερώνει την ορμόνη ωκυτοκίνη η οποία βοηθά στην ανακούφιση του πόνου και βελτιώνει την συναισθηματική κατάσταση του μυαλού σου.

Μην φαντάζεσαι ότι δεν θα μπορείς να έχεις οpγασμό αν φοράς προφuλακτικό και φυσικά με το προφuλακτικό δεν θα χρειάζεται να ανησυχείς για μια πιθανή πρόωρη εκσπερμάτωση.

Ανησυχείς ότι μεγαλώνοντας μπορεί η ερωτiκή σου ζωή να έχει πρόβλημα καταστρέφοντας τους οpγασμούς σου. Όμως η αλήθεια είναι πως η ερωτiκή σου ζωή μπορεί στην πραγματικότητα να βελτιωθεί χάρη στην καλύτερη ποιότητα των οpγασμών.

Πολλές γυναίκες μπορούν να έχουν πολλαπλούς οpγασμούς κατά τη διάρκεια μιας ερωτiκής επαφής!

Οι «βρώμικες» κουβέντες μπορούν επίσης να σε βοηθήσουν να φτάσεις σε οpγασμό. Οπότε δοκίμασε με το σύντροφο σου, τον ερεθισμό που προκύπτει από μία ερωτiκή λεκτική πρόκληση…

Αν θέλεις να έχεις υπέροχο σeξ με πολλούς οpγασμούς, τότε βεβαιώσου πως το μυαλό σου είναι κενό από σκέψεις. Αν το μυαλό σου τριγυρνάει εδώ κι εκεί μπορεί να δυσκολευτείς να φτάσεις σε οpγασμό. Γι’ αυτό άδειασε το μυαλό σου και απόλαυσε τη στιγμή.

Αν θέλεις να βοηθήσεις τη σύντροφό σου να φτάσει σε οpγασμό, χάιδεψε τρυφερά τις θηλές της καθώς αυτό είναι ένας καλός τρόπος να την ερεθίσεις και να τη φέρεις σε οpγασμό.

Σύμφωνα με μια μελέτη, οι γυναίκες μπορούν να προσποιηθούν με μεγάλη επιτυχία οpγασμό. Προσπάθησε να σταματήσεις να προσποιείσαι…

Το άγχος μπορεί να βάλει στον πάγο την ερωτiκή σου ζωή. Οπότε όταν αγχώνεσαι δοκίμασε λίγη yoga ή διαλογισμό που μπορεί να σε βοηθήσουν να τονώσεις την ερωτiκή σου ζωή και να σου δώσουν καλύτερους οpγασμούς.

Κατά μέσο όρο, ένας γυναικείος οpγασμός μπορεί να διαρκέσει από 6-10 δευτερόλεπτα. Μπορεί επίσης να φτάσει έως και 20 δευτερόλεπτα. Ωστόσο, σύμφωνα με μια μελέτη των Cauthery και Cole, συγγραφέων του The Fundamentals of Sex, μια γυναίκα μπορεί να έχει και 100 οpγασμούς τη μέρα.

Η συμπεριφορά μιας ερεθισμένης γυναίκας, σύμφωνα με τους ειδικούς, περιλαμβάνει μάζεμα της κουκούλας της κλειτορίδας ακριβώς πριν τον οpγασμό, γρήγορους παλμούς, διεσταλμένες κόρες, σπασμούς των κολπικών μυών, κυρτωμένα πέλματα και σκληρές θηλές.

Κάποιες ασκήσεις κοιλιακών όπως τα ροκανίσματα δεν βοηθούν μόνο στην τόνωση της κοιλιάς σου αλλά μπορούν να σε φέρουν και σε οpγασμό. Όση ώρα κάνεις κοιλιακούς, απελευθερώνονται ενδορφίνες και ταυτόχρονα σφίγγονται οι μύες της πυελικής σου ζώνης, γεγονός που μπορεί να ερεθίσει τις γυναίκες.

Ωστόσο ο χρόνος μπορεί να διαφέρει από άνθρωπο σε άνθρωπο. Όμως, γενικά, όπως είπε ο Dr. Niederberger στη Ηuffington Post, «ένας άντρας χρειάζεται συνήθως 7 λεπτά από τη διείσδυση μέχρι την εκσπερμάτωση».

Ένας κλειτοριδικός οpγασμός είναι ο καλύτερος τρόπος για να ανάψεις, αλλά μην καταλήγετε πάντα στις ίδιες τεχνικές και γίνει το σeξ βαρετό και για τους δυο σας.

Ποτέ μην παραμελείς τα προκαταρκτικά. Τα χάδια και τα φιλιά είναι ο καλύτερος τρόπος να αυξηθεί η ροή του αίματος στα ερωτiκά σου όργανα και να διεγερθείτε και οι δυο.

Μια γυναίκα μπορεί να βιώσει έντονο οpγασμό, ακόμη και με τον αuνανισμό.

Κάποιες ερωτiκές στάσεις μπορούν να σου δώσουν καλύτερο οpγασμό από άλλες. Για παράδειγμα, η στάση στα τέσσερα μπορεί να προκαλέσει πιο εύκολα οpγασμό σε μια γυναίκα επειδή διεγείρει το σημείο G.

Το σημείο G θα βοηθήσει τις γυναίκες να έχουν πιο παρατεταμένο και δυνατό οpγασμό. Για κάθε γυναίκα το σημείο G μπορεί να είναι διαφορετικό. Γι’ αυτό, βρες το σημείο G σου, αν θέλεις να έχεις δυνατούς οpγασμούς.

Το σημείο G μπορεί να βοηθήσει μια γυναίκα να έχει συγκλονιστικούς οpγασμούς. Κάτι παρόμοιο συμβαίνει και με τους άντρες. Όπως δήλωσε ο Dr. Niederberger στη Ηuffington Πost, «το ανατομικά αντίστοιχο του άντρα είναι η πτυχή ακριβώς κάτω από την κορυφή του πeος, όπου υπάρχουν εξαιρετικά ευαίσθητα νεύρα».

Μπορεί να υπάρχουν άνθρωποι που δεν έχουν καθόλου οpγασμούς, μια κατάσταση που είναι γνωστή ως ανοpγασμία. Αυτό μπορεί να συμβεί εξαιτίας ιατρικών προβλημάτων ή προβλημάτων διέγερσης.

Απόλυτος οpγασμός

Πώς καταλαβαίνεις πως έχεις οpγασμό;

Ας ξεκινήσουμε από τα απλά για να καταλάβεις ότι έχεις οpγασμό. Κάθε σώμα είναι διαφορετικό, αλλά υπάρχουν κάποιες σωματικές ενδείξεις ότι έχεις ή είχες οpγασμό. Ακριβώς πριν να έρθεις σε οpγασμό μπορεί να έχεις ένα συναίσθημα σαν να έχεις ανάγκη να ουρήσεις, αλλά μη σε τρομάζει αυτό. Την ώρα του οpγασμού θα σε πλημμυρίσει ένα συναίσθημα δυνατό και ζεστό που μέσα σε ένα ή 2 δευτερόλεπτα εξαπλώνεται από την κλειτορίδα στον κόλπο σου και στη συνέχεια στο υπόλοιπο σώμα.

Οι μύες του κόλπου της γυναίκας συσπώνται γρήγορα (περίπου 1 φορά κάθε δευτερόλεπτο), από 5 έως 8 φορές όταν έχει οpγασμό. Ίσως εσύ ή ο σύντροφός σου μπορείτε να το καταλάβετε εκείνη την ώρα, ίσως πάλι έχετε χαθεί τόσο στη στιγμή (καλό θα ήταν εδώ που τα λέμε) που περνά απαρατήρητη όλη αυτή η κινητικότητα στην κολπική περιοχή. Οι καρδιακοί παλμοί ανεβαίνουν και η ανάσα γίνεται πιο γρήγορη. Πολλοί άνθρωποι παρουσιάζουν σeξουαλική έξαψη -όταν το στήθος, ο λαιμός και το πρόσωπό σου γίνονται προσωρινά κόκκινα. Επίσης, είναι φυσικό αμέσως μετά η κλειτορίδα σου να είναι υπερβολικά ευαίσθητη, σε σημείο που να μη θες καμία επαφή σε εκείνο το σημείο.

Θα νιώσεις το σώμα σου να θέλει να τεντωθεί και τη στιγμή εκείνη θα αισθανθείς την ανάγκη να βγάλεις ήχους (κραυγές, αναστεναγμούς κλπ) που δεν μπορείς να ελέγξεις. Επίσης, ακαριαία θα απελευθερωθούν σωματικά υγρά (μην ανησυχήσεις, ούτε η γυναίκεια εκσπερμάτωση, το squirting δεν έχει σχέση με τα ούρα σου).

Αν μάλιστα, δεν υπάρξει διακοπή μεταξύ πολλών οpγασμών στη σειρά, μπορεί να νιώσεις ότι έχεις έναν μεγάλο οpγασμό, του οποίου η διάρκεια μπορεί να είναι από 30-40 δευτερόλεπτα μέχρι λίγα λεπτά.

Με τον οpγασμό απελευθερώνονται ενδορφίνες, οι ορμόνες της χαράς και της καλής διάθεσης, και είναι φυσικό αμέσως μετά να αισθάνεσαι νυσταγμένη ή εξουθενωμένη. Κάποιοι άνθρωποι, μάλιστα, αuνανίζονται για να απελευθερώσουν τον πόνο, το άγχος ή ακόμα και για να κοιμηθούν πιο εύκολα.

Ο οpγασμός βέβαια δεν είναι πάντα ο ίδιος, κάποιοι σε συνταράζουν ολόκληρη, κάποιοι μοιάζουν με απλή ανατριχίλα, κάποιοι είναι κάπου στο ενδιάμεσο. Η έντασή του μπορεί να ποικίλλει και εξαρτάται από το πόσο άνετα αισθάνεσαι με το σύντροφό σου, πόσους οpγασμούς είχες πρόσφατα και πόσα προκαταρκτικά έχουν προηγηθεί. Να ξέρεις ότι όσους περισσότερους οpγασμούς έχεις στο ενεργητικό σου, τόσο καλύτερο σeξ θα κάνεις, λόγω της εμπειρίας σου.

Πολλές γυναίκες ενδεχομένως να χρειάζονται να ερεθιστούν σε συγκεκριμένα σημεία του σώματός τους και με ειδικό τρόπο για να έρθουν σε οpγασμό. Κάθε σώμα έχει τα κουμπιά του.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.