Snik για Στέφανο Κασσελάκη: «Είδα έναν εκεί που περπατούσε, τον «Καψελάκη»

November 29, 2023


Snik και Στέφανος Κασσελάκης συναντήθηκαν τυχαία στην Κηφισιά με το video να γίνεται αμέσως viral στο διαδίκτυο. Οι δυο τους αντάλλαξαν μία χειραψία, μόνο που ο Snik δεν γνώριζε ποιον βλέπει μπροστά του. Ο ίδιος μίλησε μέσα από το κανάλι επικοινωνίας του στο Instagram για αυτήν την ανατρεπτική συνάντηση. «Ακούστε λίγο! Έχει γίνει φουλ viral που πήγα και είδα έναν που περπάταγε τον “Καψελάκη”….



Snik και Στέφανος Κασσελάκης συναντήθηκαν τυχαία στην Κηφισιά με το video να γίνεται αμέσως viral στο διαδίκτυο. Οι δυο τους αντάλλαξαν μία χειραψία, μόνο που ο Snik δεν γνώριζε ποιον βλέπει μπροστά του. Ο ίδιος μίλησε μέσα από το κανάλι επικοινωνίας του στο Instagram για αυτήν την ανατρεπτική συνάντηση.

 

@logopaignio_gr Απάντηση στον χρήστη @logopaignio_gr #logopaignio_gr ♬ πρωτότυπος ήχος – Logopaignio gr

«Ακούστε λίγο! Έχει γίνει φουλ viral που πήγα και είδα έναν που περπάταγε τον “Καψελάκη”. Δεν ήξερα ποιος είναι. Εν τέλει είναι κάποιος πολιτικός. Δεν έχω ψηφίσει ποτέ αλήθεια λέω. Δεν τους ξέρω. Κοίτα αν κάνει καμιά χορηγία στο stream μπορεί να τον μάθουμε» είπε με χιούμορ ο τράπερ.

Φωτογραφία NDP

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.