Meg Bellamy vs Kate Middleton: Το εντυπωσιακό στυλ της νέας “πριγκίπισσας”

November 29, 2023


Η Meg Bellamy είναι το κορίτσι που παίρνει τη… θέση της Kate Middleton για τις ανάγκες της 6ης σεζόν του “The Crown” και ήδη από τις 16 Νοεμβρίου που η σειρά ξεκίνησε στο Netflix έχει κλέψει τις εντυπώσεις. Μάλιστα, ένα scroll στο Instagram της αποδεικνύει περίτρανα πως συναγωνίζεται επάξια στο στυλ την πριγκίπισσα της Ουαλίας και εκτός… πλατό! Η μέχρι σήμερα καριέρα της 21χρονης Meg Bellamy π…



Η Meg Bellamy είναι το κορίτσι που παίρνει τη… θέση της Kate Middleton για τις ανάγκες της 6ης σεζόν του “The Crown” και ήδη από τις 16 Νοεμβρίου που η σειρά ξεκίνησε στο Netflix έχει κλέψει τις εντυπώσεις. Μάλιστα, ένα scroll στο Instagram της αποδεικνύει περίτρανα πως συναγωνίζεται επάξια στο στυλ την πριγκίπισσα της Ουαλίας και εκτός… πλατό!

Ποια είναι η Meg

Η μέχρι σήμερα καριέρα της 21χρονης Meg Bellamy περιελάμβανε ερασιτεχνικά δραματικά και κινηματογραφικά έργα, με το “The Crown” να είναι η πρώτη της μεγάλη παραγωγή στην οποία συμμετέχει. Η σειρά έχει αφιερώσει πολύ καιρό αναζητώντας την κατάλληλη Kate Middleton, μέχρι που την βρήκαν στο πρόσωπο της νεαρής άσημης ηθοποιού.

Από την ανακοίνωση του ρόλου της, μάλιστα, μέχρι σήμερα, η Meg έχει εμφανιστεί σε επιδείξεις μόδας και λαμπερές εκδηλώσεις, επιδεικνύοντας το στυλ της στα statement outfits, δημιουργώντας γύρω από την εικόνα της τις καλύτερες εντυπώσεις.

Τα παπούτσια της σεζόν είναι εδώ για να τα φοράς back-to-back με όλα τα winter looks σου!

Οι καλύτερες στυλιστικές στιγμές της

Εκτός μικρής οθόνης, ωστόσο, η Meg έχει ήδη μερικές απίστευτες στιγμές στυλ (είναι αγαπημένη του Οίκου Dior), με τις εμφανίσεις της να κερδίζουν επάξια τις εντυπώσεις. Οπότε κατά πως φαίνεται αυτή θα είναι μόνο η αρχή μιας μεγάλης καριέρας όχι μόνο στην υποκριτική αλλά και στη μόδα!

Υποδύεται την Kate Middleton στο “The Crown”

Η Meg είναι Βρετανίδα ηθοποιός, που γεννήθηκε στο Berkshire και κέρδισε τον ρόλο στο “The Crown” αφού υπέβαλε μια μαγνητοσκοπημένη ακρόαση για ένα κάστινγκ που δημοσιεύτηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. «Είναι μεγάλη τιμή να συμμετέχω σε μια τόσο επιτυχημένη σειρά και θα προσπαθήσω να αποδώσω όσο καλύτερα μπορώ την Kate», δήλωσε σε μια ανάρτησή της στο Instagram.

O Πρίγκιπας William (Ed McVey) και η Kate Middleton (Meg Bellamy) στον 6ο και τελευταίο κύκλο του “The Crown”

Η Kate Middleton και ο πρίγκιπας William γνωρίστηκαν το 2001 όταν και οι δύο σπούδαζαν στο Πανεπιστήμιο St Andrews της Σκωτίας. H ιστορία λέει ότι ο πρίγκιπας ερωτεύτηκε την Kate, αφού την είδε να περπατάει ως μοντέλο σε πασαρέλα για τις ανάγκες φιλανθρωπικής εκδήλωσης. Παρά τη συνάντησή τους το 2001, η σχέση τους ξεκίνησε τον Μάιο του 2002, με το ζευγάρι να βγαίνει δημόσια το επόμενο έτος.

Τον Απρίλιο του 2007 -μετά από πέντε χρόνια μαζί– χώρισαν για λίγο, αλλά ξαναβρέθηκαν μερικούς μήνες αργότερα. «Χωρίσαμε για λίγο, αλλά ήμασταν και οι δύο πολύ νέοι τότε στο πανεπιστήμιο, ψάχναμε να βρούμε τον δρόμο μας», έχει πει ο William.

Black Friday: Τι θα αγοράσεις την Παρασκευή με βάση τo ζωδιό σου;

Εκτός από το πανεπιστημιακό ειδύλλιο της Kate και του πρίγκιπα, η έκτη σεζόν του “The Crown” θα έχει τις βασιλικές ιστορίες, όπως ο γάμος του Καρόλου και της Καμίλα, ο θάνατος της πριγκίπισσας Μαργαρίτας και της Νταϊάνας, καθώς και τα επαναστατικά πάρτι του πρίγκιπα Χάρι.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.