Δέσποινα Βανδή & Μαρία Μενούνος με το ίδιο “καuτό” σύνολο – Ποια το φόρεσε καλύτερα;

November 29, 2023


Είναι και οι δύο ταλαντούχες και πανέμορφες. Αυτό, τουλάχιστον, μαρτυρούν οι αναρτήσεις τους στα social media, με τη μία μοδάτη εμφάνιση και διαδέχεται την άλλη στις κοινωνικές τους εξόδους αλλά και σε εκπομπές όπου δίνουν το “παρών”.Η Μαρία Μενούνος και η Δέσποινα Βανδή διαθέτουν class και έμφυτη κομψότητα, επιλέγοντας μοδάτα σύνολα, που η καθεμία στηρίζει με τον δικό της τρόπο, αναδεικνύοντας το…


Είναι και οι δύο ταλαντούχες και πανέμορφες. Αυτό, τουλάχιστον, μαρτυρούν οι αναρτήσεις τους στα social media, με τη μία μοδάτη εμφάνιση και διαδέχεται την άλλη στις κοινωνικές τους εξόδους αλλά και σε εκπομπές όπου δίνουν το “παρών”.

Η Μαρία Μενούνος και η Δέσποινα Βανδή διαθέτουν class και έμφυτη κομψότητα, επιλέγοντας μοδάτα σύνολα, που η καθεμία στηρίζει με τον δικό της τρόπο, αναδεικνύοντας το στυλ της. Έτσι, λοιπόν, η Μαρία ήταν μία από τις παρουσιάστριες τη Σαββατοκύριακο στον διαγωνισμό Μις Υφήλιος 2023 στο Σαν Σαλβαδόρ, όπου κέρδισε τις εντυπώσεις με το “καuτό” της σύνολο, το οποίο κάτι μου θύμισε από… Δέσποινα Βανδή. Και δεν έχω άδικο…

O Balenciaga… ξαναχτύπησε! Το νέο απίθανο ρούχο που έφαγε πολύ “κράξιμο” αλλά είναι sold-out!

Μαρία & Δέσποινα με το ίδιο co-ord

Με διαφορά λίγων μηνών, οι δύο υπέροχες γυναίκες προτίμησαν ένα σύνολο Celia Kritharioti και έκαναν η καθεμία από την πλευρά της την Ελλάδα αλλά και όλη την υφήλιο να μιλά για το στυλ, την κομψότητα και το αγαλματένιο τους κορμί. Η Δέσποινα Βανδή σχολιάστηκε θετικά για τη στυλιστική επιλογή της τον περασμένο Απρίλιο στο J2US, όταν θεατές και κοινό την απόλαυσαν με ένα twin set, που άφηνε σε κοινή θέα τους γραμμωμένους κοιλιακούς της, θυμίζοντας Ανατολίτισσα!

Στον Διαγωνισμό Μις Υφήλιος 2023 στο Σαν Σαλβαδόρ, που πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο η Μαρία Μενούνος επέλεξε το ίδιο ακριβώς κομμάτι, αναδεικνύοντας κι εκείνη με τη σειρά της το “αγαλματένιο” και καλογραμμωμένο της κορμή. Και οι δύο γυναίκες επέλεξαν μία από τις κορυφαίες τάσεις της σεζόν (τσέκαρε τα trends 2023), αφού τα co-ords γέμισαν τις πασαρέλες της σεζόν, ενώ και μέχρι την επόμενη άνοιξη δεν θα πρέπει να λείπουν από την ντουλάπα μας.

Μάλιστα τώρα που πλησιάζουν οι γιορτές ένα τέτοιο σύνολο θα μας βοηθήσει να λάμψουμε στα ρεβεγιόν (δες 7 trends που θα χρειαστείς στις glam εμφανίσεις σου), αρκεί φυσικά να έχουμε φροντίσει τη σιλουέτα μας, όπως κάνουν τα δύο κορίτσια και με το παραπάνω, μάλιστα. Κι αν σκεφτούμε από τη μία ότι η Δέσποινα Βανδή είναι 50+ και η Μαρία 45 ετών, τότε δεν έχουμε παρά να αναφωνήσουμε “ουάου”.

Subway Fits: Τι είναι το νέο fashion trend που έχει κατακλύσει το Τik Tok

Ίδιες επιλογές και στο styling

Ένα τέτοιο σύνολο για να αναδειχτεί χρειάζεται τα… στυλιστικά μυστικά του, κάτι που οι δύο υπέρλαμπρες κυρίες γνωρίζουν άριστα. Πρώτον, και σημαντικότερο, τα μαλλιά δεν πρέπει να κρύβουν το ντεκολτέ, οπότε η Μαρία επέλεξε να κάνει μια στυλιζαρισμένη αλογοουρά και η Δέσποινα είχε επιλέξει ένα wet look – και τα δύο απόλυτα στοχευμένα και ταιριαστά με το look.

Τα αξεσουάρ κινήθηκαν και για τις δύο γυναίκες στον ίδιο… ανατολίτικο ρυθμό, αφού τα μεγάλα βραχιόλια και τα stetement σκουλαρίκια, που είναι μεγάλη τάση του χειμώνα, λειτούργησαν εξαιρετικά, απογειώνοντας την glam εμφάνιση. Συμπέρασμα;

Η Μαρία και η Δέσποινα, με διαφορετικό στυλ η καθεμία, έδειξαν σε όλους ότι αυτό που μετρά σε μια εμφάνιση δεν είναι να… σε φοράει η μόδα, αλλά να τη φοράς εσύ, προσαρμόζοντας τα ρούχα σου στη δική σου μοναδική προσωπικότητα.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.