Ζώδια: Τι μας περιμένει σήμερα, Τετάρτη 15 Νοεμβρίου

November 29, 2023


Ποια ζώδια θα έχουν μια εύκολη ημέρα και ποια θα δυσκολευτούν με την τύχη τους; Δείτε τι μας περιμένει και αναλυτικά όλες τις προβλέψεις για σήμερα, Τετάρτη 15 Νοεμβρίου (δείτε επίσης τις εβδομαδιαίες προβλέψεις).Ψάξτε κάτω από την επιφάνεια και αναζητήστε τις λεπτομέρειες, ακόμα κι αν τα ευρήματα δεν σας ευχαριστήσουνΑν αποκαλυφθεί ότι ένα άτομο δεν είναι ακέραιο, να το αντιμετωπίσετε άμεσα.Σήμερ…


Ποια ζώδια θα έχουν μια εύκολη ημέρα και ποια θα δυσκολευτούν με την τύχη τους; Δείτε τι μας περιμένει και αναλυτικά όλες τις προβλέψεις για σήμερα, Τετάρτη 15 Νοεμβρίου (δείτε επίσης τις εβδομαδιαίες προβλέψεις).

Αναλυτικά οι προβλέψεις για σήμερα, Τετάρτη 15 Νοεμβρίου

ΚΡΙΟΣ

Ψάξτε κάτω από την επιφάνεια και αναζητήστε τις λεπτομέρειες, ακόμα κι αν τα ευρήματα δεν σας ευχαριστήσουν

ΤΑΥΡΟΣ

Αν αποκαλυφθεί ότι ένα άτομο δεν είναι ακέραιο, να το αντιμετωπίσετε άμεσα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σήμερα θα προκύψουν διάφορα φλερτ και θα βρεθείτε στο επίκεντρο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σήμερα θα προκύψουν διάφορα φλερτ και θα βρεθείτε στο επίκεντρο.

ΛΕΩΝ

Ίσως να πρόκειται για παρεξήγηση, αλλά κάτι δεν σας πηγαίνει καλά με ένα άτομο!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μην ξεχάσετε να εκφράσετε τις ευχαριστίες και την ευγνωμοσύνη σας!

ΖΥΓΟΣ

Μια βόλτα θα σας αποσυμπιέσει και θα αποφύγετε μια σύγκρουση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μια συζήτηση θα διευκρινίσει τις όποιες διαφορές, ώστε να καταλήξετε σε δημιουργικές λύσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Έχοντας ισχυρούς υποστηρικτές, θα φτάσετε πιο γρήγορα τους στόχους σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η διασκέδαση θα απομακρύνει την τριβή, ώστε να βρείτε μια θεραπευτική λύση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το κλίμα ευνοεί και την κίνηση, γι’ αυτό διαθέστε λίγο χρόνο για εξάσκηση…

ΙΧΘΕΙΣ

Οι άνθρωποι γύρω σας δεν θα χορταίνουν την παρέα σας!

Ανάδρομος Δίας για τα 12 ζώδια έως τις 31/12/2023 - Ποια θα «πονέσουν» περισσότερο και σε ποιον τομέα

pink.gr

Αυτά τα ζώδια θα βρουν τον ιδανικό σύντροφο πριν μπει το 2024

ΚΡΙΟΣ

Όταν τα αστέρια ευθυγραμμιστούν και οι μοίρες συναντηθούν, θα ερωτευτείτε την αδελφή ψυχή που μπορεί να σας φέρει χαρά όπως δεν την έχετε ξαναζήσει. Αυτός ο σύντροφος θα σας δώσει τον χώρο να αποκτήσετε τη φλογερή σας δύναμη, ενώ παράλληλα θα σας προσφέρει τα ήρεμα νερά για να ευδοκιμήσετε. Ανεξάρτητοι Κριοί, αυτή είναι μια από τις πρώτες φορές που θα νιώσετε αρκετά ασφαλείς ώστε να σας φροντίζει πραγματικά ένας σύντροφος που γιορτάζει τη δύναμή σας και σας παρηγορεί όταν νιώθετε αδύναμοι. Μην αποφεύγετε αυτό που σας αξίζει μόνο και μόνο λόγω του φόβου σας για εγκατάλειψη!

ΖΥΓΟΣ

Όλα είναι ωραία στην αγάπη και στον πόλεμο και η δικαιοσύνη έρχεται επιτέλους στην ερωτiκή σας ζωή, Ζυγοί. Μπορεί να συναντηθείτε με την αδερφή ψυχή σας, που θα σας υπενθυμίσει όλα τα καλά που σας αξίζουν και ότι σας επιτρέπεται να ενσαρκώσετε τον πιο αυθεντικό εαυτό σας όταν λαμβάνετε αγάπη. Η πιο υγιής σχέση έρωτα που θα έχετε είναι με έναν σύντροφο που είναι ειλικρινά συμβατός με τις βασικές σας αξίες. Σε αυτόν τον κόσμο χρειάζονται διπλωματία και ισορροπία, αλλά και η ικανότητα να λες την αλήθεια σου. Συνδεθείτε με αυτό που πραγματικά είστε και όχι με αυτό που παρουσιάζετε ότι είστε, και θα έχετε τις καλύτερες πιθανότητες να προσελκύσετε μια αδελφή ψυχή που θα σας κάνει να αισθάνεστε ότι σας βλέπουν και σας αγαπούν, που θα σας τιμά και θα σας αγαπά όπως είστε.

ΛΕΩΝ

Λέοντες, η συνάντησή σας με την αδελφή ψυχή θα σας διδάξει να επιβραδύνετε και να δώσετε προτεραιότητα σε συγκεκριμένες ενέργειες αντί για κούφια λόγια ή κενές υποσχέσεις. Θα μάθετε να απολαμβάνετε έναν αργό ρομαντισμό που σας προκαλεί να μοιραστείτε τα πιο σκληρά, βαθύτερα κομμάτια του εαυτού σας. Αυτή θα είναι μια αδελφή ψυχή που είτε θα σας προκαλέσει να κρατηθείτε στα όριά σας ακόμα και μπροστά σε μια δελεαστική ψευδαίσθηση, είτε θα σας δώσει την πραγματικότητα της αγάπης που ονειρευόσασταν. Είτε έτσι είτε αλλιώς, πρέπει να τιμήσετε τη διαίσθησή σας. Όταν είσαι με μια υγιή αδελφή ψυχή, μπορείς να πετύχεις σπουδαία πράγματα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Πρόκειται να συναντήσετε το άλλο σας ολόκληρο, Δίδυμοι. Απλώς θυμηθείτε να κρατήσετε τον ενθουσιασμό σας μακριά μέχρι να εξερευνήσετε διεξοδικά αυτή τη σύνδεση αδελφής ψυχής για να δείτε αν έχει τη δυνατότητα να μεταμορφωθεί σε μια μακροχρόνια αγάπη. Μπορεί να βυθιστείτε στον χαοτικό ενθουσιασμό της αγάπης, χωρίς να λάβετε υπόψη τους κινδύνους να εμπλακείτε πολύ. Μερικές αδελφές ψυχές έρχονται στη ζωή μας για να μας διδάξουν ζωτικά μαθήματα σχετικά με το να κατέχουμε την αυτοεκτίμησή μας, υπενθυμίζοντάς μας να επιλέγουμε τον εαυτό μας πριν θυσιαστούμε για τους συντρόφους μας. Μάθετε τι είδους αδελφή ψυχή είναι αυτή προτού μπείτε σε δέσμευση και θυμηθείτε να απολαύσετε τη βόλτα παρόλα αυτά. Θα μάθετε πολλά για τον εαυτό σας σε αυτό το ταξίδι αδελφής ψυχής και τι πραγματικά επιθυμείτε και αξίζετε στη σφαίρα της αληθινής αγάπης.

Πηγή: e-radio.gr

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.