Τηλεθέαση: Ποιος έκοψε πρώτος το νήμα το βράδυ της Παρασκευής;

November 29, 2023


Χωρίς ιδιαίτερες εκπλήξεις εξελίχθηκε η μάχη για την τηλεθέαση στην prime time ζώνη της Παρασκευής (10/11). Η νέα κωμωδία του Alpha με τίτλο «Φόνοι στο Καμπαναριό» κατάφεραν να κρατήσουν την πρωτιά στο δυναμικό κοινό, αν και παρουσίασαν μία πτώση στις επιδόσεις τους, ενώ αξιόλογη άνοδο παρουσίασε η σειρά του ΑΝΤ1 «Μετά τη Φωτιά». Στο γενικό σύνολο η «Γη της Ελιάς» συνεχίζει να διαγράφει σαρωτική π…



Χωρίς ιδιαίτερες εκπλήξεις εξελίχθηκε η μάχη για την τηλεθέαση στην prime time ζώνη της Παρασκευής (10/11). Η νέα κωμωδία του Alpha με τίτλο «Φόνοι στο Καμπαναριό» κατάφεραν να κρατήσουν την πρωτιά στο δυναμικό κοινό, αν και παρουσίασαν μία πτώση στις επιδόσεις τους, ενώ αξιόλογη άνοδο παρουσίασε η σειρά του ΑΝΤ1 «Μετά τη Φωτιά». Στο γενικό σύνολο η «Γη της Ελιάς» συνεχίζει να διαγράφει σαρωτική πορεία.

Πιο συγκεκριμένα, οι «Φόνοι στο Καμπαναριο» σημείωσαν στο 3ο τους επεισόδιο τηλεθέαση 17,9% στο δυναμικό κοινό και η «Γη της Ελιάς» 13,1%. Ακολούθησαν το «Μετά τη Φωτιά» με 12,3% και το Fame Story με 8,4%. Όσον αφορά τις σειρές της ΕΡΤ1, τα «Σύρματα» έκλεισαν με 3,2% και ο «Τρίτος Όροφος» με 1,8%.

Όσον αφορά το γενικό σύνολο, εκεί η τηλεθέαση για τη «Γη της Ελιάς» άγγιξε το 22,2%, ενώ στη δεύτερη θέση τερμάτισαν οι «Φόνοι στο Καμπαναριό» με 15,3%. Το «Μετά τη Φωτιά» ακολούθησε με 11,8%, με το Fame Story να φτάνει το 7,7% και η σειρά «Στα Σύρματα» το 3,2%. Τέλος, ο «Τρίτος Όροφος» έκλεισε την κούρσα της Παρασκευής με τηλεθέαση 2,8%.

Η τηλεθέαση

ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΚΟΙΝΟ

Φόνοι στο Καμπαναριό 17,9%
Γη της Ελιάς 13,1%
Μετά τη Φωτιά 12,3%
Fame Story 8,4%
Στα Σύρματα 3,2%
3ος Όροφος 1,8%

ΓΕΝΙΚΟ

Γη της Ελιάς 22,2%
Φόνοι στο Καμπαναριό 15,3%
Μετά τη Φωτιά 11,8%
Fame Story 7,7%
Στα Σύρματα 3,2%
3ος Όροφος 2,8%

Δείτε εδώ αναλυτικά τις μετρήσεις τηλεθέασης στο δυναμικό κοινό και στο σύνολο για όλες τις εκπομπές, σε όλες τις ζώνες!

*Τα στοιχεία τηλεθέασης είναι κατά προσέγγιση, αφορούν στη χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων και είναι ενδεικτικά. Η αναλυτική αναφορά για την τηλεθέαση με τα ακριβή στοιχεία για όλα τα προγράμματα σε όλα τα κοινά, όπως και έρευνες αγοράς, είναι διαθέσιμα μόνο στην εταιρεία μετρήσεων Nielsen.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.