Μαρία Αντωνά: Οι δύσκολες στιγμές με τον Άρη, τα σχέδια για το 2024 και το ενδεχόμενο ενός παιδιού

November 29, 2023


Πίσω από τα decks, και μετέπειτα μπροστά από τις κάμερες σίγουρα έγινε ποθητή από πολλούς, εκείνο πλέον ωστόσο έχει χαρίσει την καρδιά της σε έναν και μετρά αντίστροφα για την ημέρα που θα ενώσουν τις ζωές τους. Η Μαρία Αντωνά μιλάει στο YOU για τις δύσκολες στιγμές και τα σαράντα κύματα που πέρασε η σχέση της με τον Άρη Σοϊλέδη μέχρι την κινηματογραφική πρόταση γάμου (δείτε εδώ φωτογραφίες), καθώ…



Πίσω από τα decks, και μετέπειτα μπροστά από τις κάμερες σίγουρα έγινε ποθητή από πολλούς, εκείνο πλέον ωστόσο έχει χαρίσει την καρδιά της σε έναν και μετρά αντίστροφα για την ημέρα που θα ενώσουν τις ζωές τους. Η Μαρία Αντωνά μιλάει στο YOU για τις δύσκολες στιγμές και τα σαράντα κύματα που πέρασε η σχέση της με τον Άρη Σοϊλέδη μέχρι την κινηματογραφική πρόταση γάμου (δείτε εδώ φωτογραφίες), καθώς και για τις τηλεοπτικές προτάσεις που της έγιναν φέτος.

Παιδί της μουσικής, πλέον έχει άπλετο χρόνο για το αγαπημένο της ραδιόφωνο και για την εκπομπή που παρουσιάζει κάθε μία με τέσσερις στον Sfera 102.2. Ταυτόχρονα ωστόσο κλείνει το μάτι στην τηλεόραση, στην οποία έφτασε πολύ κοντά και φέτος, αλλά μετά από διάφορες προτάσεις έχει την ευκαιρία να αφιερώσει λίγο χρόνο στον εαυτό της. Από εκεί ξεκινάμε κι εμείς την κουβέντα μας.

Όλα όσα εξομολογήθηκε η Μαρία Αντωνά στο YOU

Special thanks στο Divani Apollon Palace & Thalasso(Αγίου Νικολάου 10, Βουλιαγμένη) για την ευγενική φιλοξενία

Μαρία Αντώνα ελληνικές εταιρίες μόδας
Φόρεμα με φτερά και γόβες, Vassilis Zoulias – Σκουλαρίκια, Pearls Center, pearlscenter.gr

Πώς έγιναν τόσες καραμπόλες και δεν σε βλέπουμε φέτος σε κάποια εκπομπή;

Πολλές φορές οι ευκαιρίες στη ζωή είναι θέμα timing. Προσωπικά δεν με ενοχλεί καθόλου, ίσα-ίσα ήταν μια ευκαιρία να ξεκουραστώ και να δω τον εαυτό μου, γιατί από τότε που έχω έρθει στην Αθήνα, σχεδόν 10 χρόνια σερί, είναι η πρώτη φορά που κάθομαι τόσο.

Πολλοί συνεργάτες της Μπέτυς Μαγγίρα την ακολούθησαν στη νέα της εκπομπή. Σ’ εσένα έγινε κάποια αντίστοιχη πρόταση;

Είχαμε μια επικοινωνία με την Μπέτυ μέχρι το καλοκαίρι, αλλά είδα ότι τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως μπορεί να ήθελα ή να περίμενα, οπότε δεν προέκυψε.

Νιώθεις τυχερή που δεν είσαι στην τηλεόραση, βλέποντας τις πολλές εντάσεις φέτος στον αέρα;

Το έχω σκεφτεί αρκετές φορές και νομίζω ότι είναι πολύ λυπηρό και στενάχωρο αυτό που συμβαίνει. Βλέπω ανθρώπους που είναι χρόνια στον χώρο της τηλεόρασης, όπως ο Αντρέας Μικρούτσικος, και είναι άδικο για εκείνον να πρέπει να υπενθυμίζει στο κοινό τι ακριβώς έχει προσφέρει. Παρουσιαστές όπως εκείνος και η Ελένη Μενεγάκη, νομίζω ότι δεν έχουν λόγο να αποδείξουν τίποτα και σε κανέναν.

Από τότε που κατέβηκες στην Αθήνα, τι αλλαγές έχεις παρατηρήσει στη ζωή σου;

Στις αντοχές μου κυρίως, και στις ανοχές που έχω πλέον απέναντι στα πράγματα. Από τα πρώτα χρόνια έχω διεκδικήσει ό,τι έχω καταφέρει στη ζωή μου, και δεν θεωρώ ότι ήμουν τυχερή. Έχω δουλέψει ατελείωτες ώρες, με ταπεινοφροσύνη και κρατώντας χαμηλό προφίλ, έχω περάσει μέρες χωρίς να κοιμάμαι. Το μόνο που έχει αλλάξει πλέον είναι ότι δίνω λίγη προτεραιότητα να ζήσω. Τα χρόνια περνάνε πολύ γρήγορα και όταν δουλεύεις πολύ δεν τα καταλαβαίνεις. Πλέον δημιουργώ λίγο περισσότερο ποιοτικό χρόνο για τον εαυτό μου.

Θυσίες έχεις κάνει για την καριέρα σου;

Μαρία Αντωνά: Οι δύσκολες στιγμές με τον Άρη, τα σχέδια για το 2024 και το ενδεχόμενο ενός παιδιού
Bελούδινο φόρεμα,  Eleria Cortes, eleriacortes.gr Χειροποίητες δερμάτινες γόβες,  Dore Shoes, doreshoes.gr Koσμήματα, Pearls Center, pearlscenter.gr

Θυσίες που να αφορούν κάποιο κομμάτι της ψυχής μου ή του κορμιού μου όχι. Δεν θα έκανα ποτέ κάτι τέτοιο για να με δω κάπου καλύτερα ή πιο «κεντρικιά».

Σου έκαναν ωστόσο κάποια «περίεργη» πρόταση;

Μου έχει συμβεί, σχεδόν από την αρχή της καριέρας μου στην τηλεόραση. Κράτησα αποστάσεις πολύ γρήγορα, γιατί πολλές φορές όταν φτάνεις κοντά στο τζάκι μπορεί και να καείς. Πάντα ήθελα να έχω καλές σχέσεις με τους ανθρώπους στη δουλειά μου, να χαίρω κάποιας εκτίμησης, και νομίζω ότι δεν είναι τυχαίο ότι με τις παρουσιάστριες που έχω συνεργαστεί όλα αυτά τα χρόνια, είναι άνθρωποι με τους οποίους έχω μέχρι τώρα σχέση και μιλάμε στο τηλέφωνο, όπως η Σταματίνα, η Μπέτυ, ο Χάρης και η Αντελίνα.

Έχεις δουλέψει ως DJ, τι είδαν τα μάτια σου τότε;

Δεν έχω δει και τόσο φοβερά πράγματα. Το κομμάτι του φλερτ που υπάρχει στη νύχτα, μπορεί να υπάρχει και μες στην ημέρα. Ίσα-ίσα όταν έπαιζα μουσική είχα την ευκαιρία να γνωρίσω πολλούς καλλιτέχνες, που τους βλέπω τώρα να πρωταγωνιστούν. Ήταν πολύ όμορφα εκείνα τα χρόνια και ανέμελα, μου λείπει η μουσική.

Όταν πίνει ο κόσμος γίνεται πιο διαχυτικός…

Γι’ αυτό βάζεις έναν τοίχο, και είναι ο λόγος που πολλές φορές μπορεί να με έχει παρεξηγήσει ο κόσμος. Όταν δουλεύεις νύχτα από πολύ μικρή ηλικία, και θέλεις να είσαι εκεί μόνο επειδή παίζεις καλή μουσική, δημιουργείς κάποιες άμυνες, φαίνεσαι πιο ψαρωμένος. Αυτό ίσως βγήκε και τηλεοπτικά, γι’ αυτό θεωρώ ότι η Μπέτυ Μαγγίρα με «ξεκλείδωσε». Φυσικά βοήθησε ο χρόνος και η εμπειρία.

Μέσα στα χρόνια υπάρχει κάποια άβολη στιγμή που θα ήθελες να διαγράψεις;

Δεν είχα κάποια άβολη στιγμή, όσο και αν κάποιοι προσπάθησαν να δημιουργήσουν μια περσόνα που δεν ήμουν εγώ. Αναφέρομαι στο περιβόητο πλάνο που έπαιζε ξανά και ξανά στον τελικό του Survivor, που για μένα προσωπικά ήταν πολύ άδικο. Σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού αυτού δεν έδωσα ποτέ κάποιο δικαίωμα, ούτε είπα πολλά πράγματα που μπορεί να ήξερα.

Γενικά σε είχαν χαρακτηρίσει «ξινή» ή «σνομπ»;

Πολλές φορές, και όταν συνέβαινε κάτι στο παιχνίδι με τον Άρη το συνέδεαν μαζί μου. Νομίζω ότι αυτό αδίκησε κι εκείνον, γιατί δεν είναι τέτοιο παιδί.

Θεωρείς ότι σε είχαν βάλει στο στόχαστρο;

Φυσικά, αυτό ήταν ξεκάθαρο. Είχαμε μπει στο στόχαστρο και οι δύο μαζί.

Για ποιο λόγο πιστεύεις ότι έγινε αυτό;

Γιατί πιστεύω ότι κανένας άλλος δεν μπορεί να εκπροσωπήσει καλύτερα τον τίτλο «Survivor» από τον Άρη. Και αύριο να μην είμαστε μαζί, πάλι το ίδιο θα πιστεύω. Αυτή είναι η αλήθεια, το έχουν αποδείξει τα στατιστικά του, η δύναμη που έδειξε, είναι αθληταράς, Πέρα απ’ αυτό, μπορεί επειδή δεν λύγιζα σε μια εικόνα που ήξερα ότι δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Δεν ξέρω τι μπορεί να συμβαίνει. Όταν είμαι με έναν άνθρωπο, και αυτό το έχω σαν πορεία ζωής, είτε είναι συνεργάτης μου, είτε φίλος, είτε σύντροφος, θα τον υπερασπιστώ μέχρι το τέλος. Δεν καταλαβαίνω γιατί θα πρέπει να κάνω κάτι άλλο.

Μετανιώνεις που δεν αποκάλυψες πράγματα που ήξερες για το παιχνίδι;

Μαρία Αντωνά γαμος με Αρη Σοϊλέδη
Σετ με τοπ και φούστα και σκουλαρίκια, Theom Design, instagram theomdesigncy Sling-back γόβες, Envie Shoes , envieshoes.gr

Καθόλου. Αυτοί που έχουν παίξει ρόλους, αυτοί που έχουν πει και έχουν κάνει διάφορα, τα ξέρουν πολύ καλά. Τα ξέρουμε κι εμείς, και πολλά τα έχει καταλάβει και ο κόσμος. Πλέον δεν υπάρχει λόγος να πω κάτι παραπάνω, ούτε θα εκθέσω ανθρώπους και καταστάσεις.

Του έχει γίνει κάποια κρούση για το δεύτερο κύκλο του All Star;

Προς το παρόν ακόμη όχι. Αλλά άμα δεν μπει ο Άρης σε ένα τέτοιο παιχνίδι, ποιος θα μπει; Θα χαιρόμουν πολύ να τον έβλεπα ξανά στο παιχνίδι, αλλά η παραγωγή ξέρει καλύτερα. Σε εμένα προσωπικά είχε γίνει μία πρόταση για το «I’m a Celebrity… Get me out of here», αλλά δεν μπορώ καθόλου με τα φίδια.

Δεν θα σου έλειπε; Τόσους μήνες περάσατε μακριά…

Η σχέση μας έχει δοκιμαστεί και έχει περάσει κυριολεκτικά από 40 κύματα όλα αυτά τα χρόνια: Από ταξίδια στο εξωτερικό, από ριάλιτι, από τραυματισμούς, από θανάτους… Φυσικά και θα μου έλειπε, αλλά θα ήταν πολύ πιο σημαντικό αυτό που κάνει για το σπίτι μας. Δηλαδή άμα είχα έναν άντρα καλλιτέχνη, που θα έπρεπε να λείπει για περιοδείες, τι θα του έλεγα; Αν το θεωρεί μία καλή ευκαιρία και το θέλει, εννοείται ότι θα είμαι πάντα δίπλα του και θα τον στηρίζω.

Είδαμε την πρόταση γάμου πριν από δύο χρόνια. Ο γάμος πότε θα γίνει;

Μπορεί να έχει περάσει και μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, αφού του λέω: «Άρη, πρέπει να μου κάνεις δεύτερη πρόταση, δεν πιάνει η πρώτη». (γέλια) Όντως μας έτυχαν αρκετά πράγματα μαζεμένα και δεν προλάβαμε, έλειπε για αρκετό διάστημα, μετά είχαμε τη μετακόμιση, μετά την προεκλογική περιοδεία του… Τώρα του λέω: «Έχεις δύο επιλογές, να γίνει μέσα στα Χριστούγεννα ή ενόψει του Αγίου Βαλεντίνου. Διάλεξε και πάρε». Στο τέλος μας βλέπω να παντρευόμαστε μόνοι μας στο εξωτερικό και απλά να το ανακοινώνουμε. Δεν θα μας πιστεύουν μετά!

Όταν σου έκανε την πρόταση γάμου, πίστευες στα μάτια σου;

Ο Άρης μου έχει κάνει την πραγματική πρόταση γάμου, 25 μέρες αφότου ξεκίνησε η σχέση μας. Μου έστελνε συνέχεια φωτογραφίες με μονόπετρα δαχτυλίδια, νυφικά, τριαντάφυλλα, και με ρώταγε ποιο μου αρέσει. Έλεγα «Δεν μπορεί, μου κάνει πλάκα». Το ήθελε πολύ, όπως ήθελε να κάνουμε και παιδί από τότε. Αλλά δεν ξέρεις γιατί κάποια πράγματα μπορεί να αργούν και κάποια άλλα να έρχονται πιο γρήγορα. Εγώ αφήνω τη ζωή να μου φέρει ό,τι είναι να μου φέρει.

Ειδικά το θέμα του παιδιού είναι ένα ρολόι που μετρά αντίστροφα. Το σκέφτεσαι όσο περνούν τα χρόνια;

Λατρεύω τα παιδιά, όπως και ο Άρης που πιστεύω ότι θα γίνει ο καλύτερος μπαμπάς. Αφού μπορεί να είμαστε έξω μαζί με φίλους, και όταν βλέπει παιδιά λατρεύει να παίζει μαζί τους, συγκινείται ιδιαίτερα με το συγκεκριμένο κομμάτι. Αν είναι να έρθει, φυσικά και θα είναι ευπρόσδεκτο.

Στις απώλειες που είχε ο Άρης, στάθηκες δίπλα του;

Η Μαρία Αντωνά στο περιοδικό YOU
Κεντημένο φόρεμα με φτερά, Helena Kyritsi, helenakyritsi.gr Xειροποίητα κοσμήματα, Krinaki Handmade Jewelry, krinaki.com Χειροποίητες δερμάτινες γόβες,  Dore Shoes, doreshoes.gr

Φυσικά και του στάθηκα, ήταν το λιγότερο που μπορούσα να κάνω. Ήταν και για μένα κάπως τραυματικό, γιατί όταν πέθανε ο πατέρας του ήταν η πρώτη κηδεία που πήγα στη ζωή μου. Συγκλονίστηκα με όλο αυτό που βίωνα δίπλα του. Σκέψου ότι γνώρισα τον πατέρα του από το πρώτο μας ραντεβού, γιατί είχε φέρει τους γονείς του χωρίς να το ξέρω, και με αγάπησαν.

Δυσκολεύτηκες όταν τον είδες να λυγίζει;

Συγκλονίστηκα γιατί δεν ήξερα πώς να βοηθήσω την κατάσταση, μου ήταν κάτι πρωτόγνωρο. Σε αυτές τις περιπτώσεις πιστεύω ότι η σιωπηλή στήριξη είναι το μόνο που μπορείς να κάνεις, αν και γνωρίζω πως, όσο και να πονάς μαζί με τον άνθρωπό σου, σίγουρα δεν μπορείς να νιώσεις όπως εκείνος. Πόσο μάλλον όταν χάνει το γονιό του σε τόσο μικρή ηλικία, που ήθελε να τον δει να έρχεται και στον γάμο μας.

Εσένα ποιος θα σε πάει στην εκκλησία;

Είμαι τόσο τρελή, που μπορεί να πάρω το αμάξι και να πάω μόνη μου. (γελάει) Σίγουρα θα ήθελα να συνοδεύομαι από τον πατέρα μου. Στη δική μου περίπτωση έχω και πατέρα, και πατριό, που τους αγαπώ και τους δύο ισάξια. Σίγουρα θα ήθελα να είναι δίπλα μου, όπως ο αδερφός μου, και ολόκληρη η οικογένειά μου.

Σκέφτηκες ποτέ ότι προχωράτε πολύ γρήγορα;

Ο Άρης ήρθε στη ζωή μου σαν ένας σίφουνας. Από την πρώτη στιγμή με τα πράγματα που έλεγε και έκανε για μένα, σκεφτόμουν ότι έχω μπλέξει με τρελό ή με έναν άνθρωπο που με έχει αγαπήσει τόσο πολύ. Και ο ίδιος έχει πει ότι ήταν η πρώτη φορά που ερωτεύτηκε τόσο δυνατά στη ζωή του, γι’ αυτό και έκανε τατουάζ-μανίκι στο χέρι του, που με είχε τρομάξει γιατί το έκανε πολύ γρήγορα. Ήταν σαρωτική η εισβολή του Άρη στη ζωή μου.

Τι σχέδια κάνεις για τους επόμενους μήνες;

Είμαι στον ραδιόφωνο του Sfera, και το απολαμβάνω, είναι όλη μου η ζωή. Παράλληλα συζητάω κάποια πράγματα τηλεοπτικά, που δεν ξέρω αν θα πραγματοποιηθούν μέχρι το τέλος του 2023 ή μέσα στο 2024. Όπως και να ‘χει, μου αρέσει αυτό το διάλειμμα που κάνω τηλεοπτικά, και μου δίνει τη δυνατότητα να δω και κάποια πράγματα απ’ έξω, να παρακολουθήσω και άλλες πρωινές εκπομπές, να δω πώς δουλεύει ο Γιώργος Λιάγκας που μου αρέσει πολύ, όπως και η Κατερίνα Καινούργιου, η Φαίη μαζί με τον Λάμπρο, ακόμα και η Μπέτυ μαζί με την ομάδα της.

Για το Σαββατοκύριακο, ισχύει ότι υπήρχε μια πρόταση για την εκπομπή που θα παρουσίαζε η Ναταλί Κάκκαβα;

Υπήρχε μια πρόταση σε πρώτη φάση, χωρίς να γνωρίζω ποιοι θα είναι οι υπόλοιποι συνεργάτες της εκπομπής. Δεν ξέρω τι ισχύει ακόμα και τι όχι, αλλά θα χαιρόμουν πολύ να είμαι με την Ναταλί, που τη θεωρώ αξιοπρεπέστατη γυναίκα. Την γνώρισα από κοντά όταν παρουσίαζε εκπομπή το Σαββατοκύριακο με τον Γρηγόρη Γκουντάρα, και εκτίμησα πολύ και τους δύο για την πορεία της σχέσης τους και για την οικογένειά τους.

Περισσότερα στο τεύχος που κυκλοφορεί

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.