Έπεσε χλωρίνη στα παπούτσια σας; Δείτε πώς θα τα κάνετε σαν καινούρια στο πιτς φιτίλι!

November 29, 2022


Η χλωρίνη είναι σύμμαχος για καθαρό σπίτι χωρίς μικρόβια και σούπερ απολύμανση! Τι γίνεται όμως αν πέσει μια σταγόνα πάνω στο αγαπημένο σου ρούχο ή στα παπούτσια σας; Δείτε όμως και ένα εύκολο κόλπο για να μην μυρίζουν τα παπούτσια σας!Εμείς σου έχουμε τη λύση για να αφαιρέσεις τον λεκέ από χλωρίνη! Δες 2 απλούς τρόπους για να τα καταφέρεις: 1. Μόλις πέσει χλωρίνη σε κάποιο ύφασμα, σπεύσε να ρίξει…



Η χλωρίνη είναι σύμμαχος για καθαρό σπίτι χωρίς μικρόβια και σούπερ απολύμανση! Τι γίνεται όμως αν πέσει μια σταγόνα πάνω στο αγαπημένο σου ρούχο ή στα παπούτσια σας; Δείτε όμως και ένα εύκολο κόλπο για να μην μυρίζουν τα παπούτσια σας!

Εμείς σου έχουμε τη λύση για να αφαιρέσεις τον λεκέ από χλωρίνη! Δες 2 απλούς τρόπους για να τα καταφέρεις:

 χλωρίνη στα παπούτσια

1. Μόλις πέσει χλωρίνη σε κάποιο ύφασμα, σπεύσε να ρίξεις πάνω στο λεκέ αρκετή ποσότητα οινοπνεύματος. Άφησε το να δράσει για 15-20 λεπτά και μετά ξέπλυνε με νερό.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.