Η Γη της Ελιάς: Το πρόσωπο που εισβάλλει στην σειρά – Νέα μπερδέματα στο χωριό

November 29, 2022


Ανατρπετικές αναμένεται να είναι οι εξελίξεις και στο αποψινό επεισόδιο (24/11) της Γης της Ελιάς. Η Μυρτάλη καταστρώνει το σατανικό της σχέδιο, ενώ την ίδια στιγμή καταφτάνει στην Μάνη ένα νέο πρόσωπο. Με την ευκαιρία, δείτε την συγκλονιστική αποκάλυψη για την αδερφή του Φιλίππου.Η Ειρήνη η κόρη του Δημοσθένη και της Ασπασίας, μόλις έχει φτάσει στη Μάνη. Κρύβει ένα μυστικό το οποίο οι γονείς της …



Ανατρπετικές αναμένεται να είναι οι εξελίξεις και στο αποψινό επεισόδιο (24/11) της Γης της Ελιάς. Η Μυρτάλη καταστρώνει το σατανικό της σχέδιο, ενώ την ίδια στιγμή καταφτάνει στην Μάνη ένα νέο πρόσωπο. Με την ευκαιρία, δείτε την συγκλονιστική αποκάλυψη για την αδερφή του Φιλίππου.

Οι αποψινές εξελίξεις στης σειράς του Mega (24/11)

Η Ειρήνη η κόρη του Δημοσθένη και της Ασπασίας, μόλις έχει φτάσει στη Μάνη. Κρύβει ένα μυστικό το οποίο οι γονείς της κρατούν κρυφό και λένε ένα μεγάλο ψέμα σε συγγενείς και φίλους. Κι ενώ ο εισαγγελέας μένει πλέον στην Αρεόπολη η αιφνίδια επίσκεψη του Σωκράτη ταράζει τον Ισίδωρο, το Μάνο και τη Μαρίνα, καθώς η Αγγελική δείχνει να τον έχει συμπαθήσει πολύ.

Η Μυρτάλη από την άλλη θα προσπαθήσει να φτιάξει τη σχέση της με την Ισμήνη ζητώντας της να βρίσκεται στο σπίτι όταν θα ντυθεί νύφη. Ο εισαγγελέας συναντά την Εύα και τον Χρήστο στην ταβέρνα και υποψιάζεται ότι κάτι συμβαίνει μεταξύ τους και αργότερα Ιουλία παραδέχεται στην Αθηνά ότι αγαπάει ακόμα τον Στάθη.

Πριν ασχοληθεί με την υποκριτική: Αυτή ήταν η πρώτη δουλειά που έκανε η Άντζελα Γκερέκου

Η Άντζελα Γκερέκου είναι μια από τις πιο εντυπωσιακές Ελληνίδες και… πολυπράγμων, παίζοντας στη «Γη της Ελιάς» ως ηθοποιός και ούσα παράλληλα πρόεδρος του ΕΟΤ.

Έγινε γνωστή στο τηλεοπτικό κοινό μέσα από το ρόλο της Όλγας Δελή στη σειρά η Πρόβα του νυφικού. Η τελευταία σειρά που έπαιξε στη τηλεόραση πριν ασχοληθεί με την πολιτική ήταν η σειρά Τα παιδιά της Νιόβης.

Το 1998 έπαιξε στην θεατρική παράσταση Ήρθες σαν όνειρο στο θέατρο Ακροπόλ μαζί με τον Τόλη Βοσκόπουλο. Επίσης έχει γράψει και στίχους για τραγούδια τα οποία ερμήνευσε ο Τόλης Βοσκόπουλος.

Στην τηλεόραση έχει εμφανιστεί στις σειρές «Στη σκιά του χρήματος», «Μια γυναίκα από το παρελθόν», «Ο ήχος της σιωπής», «Τμήμα Ηθών», «Παιχνίδια χωρίς σύνορα», «Τολμηρές Ιστορίες», «Μαγική Νύχτα», «Η πρόβα του νυφικού», «Ένοχη Αγάπη», «Τα παιδιά της Νιόβης», «Η Γη της Ελιάς».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.