«Δεν αγχωνόμαστε γιατί…» – Έγιναν όλα γνωστά για το τέλος του Νίκου Μουτσινά

November 29, 2022


Πολλές είναι εσχάτως οι φήμες περί τέλους της συνεργασίας του Νίκου Μουτσινά με τον ΣΚΑΪ, με στενή του συνεργάτιδα να δίνει απαντήσεις ως προς το θέμα.Δηλώσεις στην κάμερα του Happy Day έκανε η Ματίνα Νικολάου μετά το τέλος του τελευταίου live του J2US. Η ηθοποιός απάντησε για τον Νίκο Μουτσινά και το «Καλό Μεσημεράκι».«Δεν υπάρχει καμία γκρίνια στην εκπομπή για τα νούμερα τηλεθέασης. Περνάμε πολύ…



Πολλές είναι εσχάτως οι φήμες περί τέλους της συνεργασίας του Νίκου Μουτσινά με τον ΣΚΑΪ, με στενή του συνεργάτιδα να δίνει απαντήσεις ως προς το θέμα.

Δηλώσεις στην κάμερα του Happy Day έκανε η Ματίνα Νικολάου μετά το τέλος του τελευταίου live του J2US. Η ηθοποιός απάντησε για τον Νίκο Μουτσινά και το «Καλό Μεσημεράκι».

«Δεν υπάρχει καμία γκρίνια στην εκπομπή για τα νούμερα τηλεθέασης. Περνάμε πολύ όμορφα και δεν έχουν καμία σημασία τα νούμερα γιατί ο κόσμος που μας βλέπει, μας βλέπει και από άλλα μέσα. Ο κόσμος μας αγαπάει, μας στηρίζει και εμείς είμαστε εκεί για να τα δώσουμε όλα», είπε αρχικά η Ματίνα Νικολάου.

Η Ματίνα Νικολάου: «Δεν ξέρω το λόγο που με ρωτάνε για το αν ο Νίκος θα φύγει από τον ΣΚΑΙ. Πιο πολύ αγχώνεστε εσείς που μας ρωτάτε, παρά εμείς. Όχι, εμείς δεν είμαστε καθόλου αγχωμένοι. Είμαι ηθοποιός, δεν ήμουν ποτέ παρουσιάστρια και ούτε νομίζω ότι θα γίνω».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.