H πριγκίπισσα Σαρλίν συνδύασε με τον πιο απρόσμενο τρόπο το μακρύ γιλέκο

November 28, 2023


Είναι από τις πιο κομψές πριγκίπισσες στον κόσμο αλλά και μια γυναίκα που ξέρει από μόδα – μέσα και έξω από βασιλικά πρωτόκολλα. Η 45χρονη Σαρλίν αποτελεί μια ωδή στη γυναικεία κομψότητα, με την αισθητική της να ξεχωρίζει μέσα από τις σικάτες στυλιστικές επιλογές της.Η Σαρλίν είναι μητέρα δύο παιδιών και σύζυγος του Αλβέρτου του Μονακό, η οποία, όπου κι αν δώσει το “παρών” τα looks της κερδίζουν τ…


Είναι από τις πιο κομψές πριγκίπισσες στον κόσμο αλλά και μια γυναίκα που ξέρει από μόδα – μέσα και έξω από βασιλικά πρωτόκολλα. Η 45χρονη Σαρλίν αποτελεί μια ωδή στη γυναικεία κομψότητα, με την αισθητική της να ξεχωρίζει μέσα από τις σικάτες στυλιστικές επιλογές της.

Η Σαρλίν είναι μητέρα δύο παιδιών και σύζυγος του Αλβέρτου του Μονακό, η οποία, όπου κι αν δώσει το “παρών” τα looks της κερδίζουν τις εντυπώσεις. Έτσι συνέβη και στην πρόσφατη εμφάνισή της στη φιλανθρωπική εκδήλωση του Ερυθρού Σταυρού, όταν φόρεσε το μακρύ μάλλινο γιλέκο με τον πιο κομψό τρόπο. Κι εμείς δεν μπορούμε παρά να τη θαυμάσουμε και να την… αντιγράψουμε!

Η Σαρλίν φόρεσε με απρόσμενο τρόπο το μακρύ γιλέκο

Εντυπωσιακή, πανέμορφη και στυλάτη, η Σαρλίν επέλεξε ένα minimal outfit στην ετήσια φιλανθρωπική εκδήλωση που διοργανώνει ο Ερυθρός Σταυρός ενόψει των Χριστουγέννων στο Μονακό, προσφέροντας δώρα από τα μέλη της βασιλικής οικογένειας σε όσους έχουν ανάγκη.

Δέσποινα Βανδή & Μαρία Μενούνος με το ίδιο “καuτό” σύνολο – Ποια το φόρεσε καλύτερα;

Η πριγκίπισσα ανέδειξε την υψηλή αισθητική της με ένα μακρύ μάλλινο γιλέκο σε ναυτικό μπλε χρώμα του Οίκου Loro Piana, με δερμάτινα πέτα, που συνδύασε αριστοτεχνικά με μαύρο ζιβάγκο (διάλεξε ένα από τα 10 χριστουγεννιάτικα πουλόβερ της σεζόν) και μαύρο επίσης παντελόνι, κερδίζοντας εύκολα τις εντυπώσεις. Τα διαμαντένια κοσμήματά της (τα statement κομμάτια είναι must-have του χειμώνα) έβαλαν αυτήν την πινελιά διακριτικής πολυτέλειας που ανέδειξε το σύνολο.

Σε απόλυτη ισορροπία με την chic εμφάνισή της και το μακιγιάζ της, με smoky eye και απαλό ροζ κραγιόν στα χείλη. Συμπέρασμα; Η φυσική της ομορφιά αναδείχτηκε αβίαστα και μας έκανε να ζηλέψουμε το μοναδικό της στυλ και την έμφυτη κομψότητά της.

Copy the look

Φέτος τον χειμώνα το γιλέκο πρωτοστατεί στις all-day εμφανίσεις μας και γίνεται must-have κομμάτι της γκαρνταρόμπας μας. Σε μακρύ ή κοντό μήκος, θα το φορέσεις με την ίδια ευκολία το πρωί και το βράδυ, ενώ εάν επιλέξεις ένα εμπριμέ θα κάνεις δήλωση μόδας με το look σου.

γιλέκο

Γιλέκο, €55,99, Mango

ζιβάγκο

Ζιβάγκο, €14,99, Η&Μ

παντελόνι

Παντελόνι, €19,99, Η&Μ

σκουλαρίκια

Σκουλαρίκια, €41,65, Oxette

μπαλαρίνες

Μπαλαρίνες, €95, Mourtzi

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.