Κωνσταντίνα Σωτηρίου: Θύμα του περιβόητου κέντρου αισθητικής η φιναλίστ Σταρ Ελλάς- «Πληρώσαμε με την αδελφή μου 750 ευρώ»

November 28, 2023


Σάλος έχει προκληθεί με τη σύλληψη ενός ζευγαριού για ληστεία σε κέντρο αισθητικής στη Θεσσαλονίκη Με το βίντεο της ληστείας να κάνει τον γύρο του διαδικτύου, ήρθαν στην επιφάνεια δεκάδες καταγγελίες για την επιχείρηση στον χώρο της ομορφιάς που φέρεται να ανοίγει και να κλείνει ινστιτούτα αισθητικής σε διάφορες τοποθεσίες, αλλάζοντας κάθε φορά επωνυμία.Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Γιώτας Κηπουρού σ…


Σάλος έχει προκληθεί με τη σύλληψη ενός ζευγαριού για ληστεία σε κέντρο αισθητικής στη Θεσσαλονίκη Με το βίντεο της ληστείας να κάνει τον γύρο του διαδικτύου, ήρθαν στην επιφάνεια δεκάδες καταγγελίες για την επιχείρηση στον χώρο της ομορφιάς που φέρεται να ανοίγει και να κλείνει ινστιτούτα αισθητικής σε διάφορες τοποθεσίες, αλλάζοντας κάθε φορά επωνυμία.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Γιώτας Κηπουρού στο T-live, οι καταγγέλλουσες είναι κυρίως γυναίκες που είτε πλήρωσαν κάποιο πακέτο υπηρεσιών που δεν έκαναν ποτέ χρήση χωρίς δική τους υπαιτιότητα, είτε ζήτησαν πίσω τα χρήματα που έδωσαν ως προκαταβολή με τους υπευθύνους της επιχείρησης να αρνούνται να τους τα επιστρέψουν. Θύμα τους ήταν και η υποψήφια σταρ Ελλάς, Κωνσταντίνα Σωτηρίου.

Η Κωνσταντίνα Σωτηρίου μίλησε ζωντανά στην Τατιάνα Στεφανίδου και στο T-live: «Πέσαμε κι εγώ και η αδελφή μου θύματα γνωστών influencers που διαφήμιζαν προγράμματα για συνεδρίες λέιζερ. Πήγαμε κι εμείς, σε διαφορετικές ημέρες, να κλείσουμε την προσφορά, να μην τη χάσουμε, προπληρώνοντάς την. Στη συνέχεια, όταν πήγαμε στο ινστιτούτο για την προσφορά, μάς έκλεισαν σε ένα δωμάτιο και προσπαθούσαν να μας πείσουν να κλείσουμε μεγαλύτερη προσφορά. Την αδελφή μου την έπεισαν. Πέρα από τα 250 ευρώ, η αδελφή μου πλήρωσε άλλα 350. Το συνολικό ποσό είναι 750 ευρώ.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.