Αυτή είναι η ηλικία που θα κάνετε το καλύτερο σ@ξ της ζωής σας!

November 26, 2022


Πλήρως ανατρεπτικές είναι οι έρευνες των ειδικών, όσον αφορά την ηλικία όπου ο άνθρωπος κάνει το καλύτερο σeξ στη ζωή του!Πολλοί ίσως έχετε την ψευδαίσθηση ότι οι καλύτερες ερωτiκές σας συνευρέσεις σας συμβαίνουν μόνο στα 20. Σε αυτήν την ηλικία είστε νέοι, υγιείς και χωρίς πολλές έννοιες, οπότε είναι λογικό να πιστεύετε αυτή είναι η περίοδος που θα βιώσετε ένα συγκλονιστικό σeξ, γεμάτο φαντασιώσε…



Πλήρως ανατρεπτικές είναι οι έρευνες των ειδικών, όσον αφορά την ηλικία όπου ο άνθρωπος κάνει το καλύτερο σeξ στη ζωή του!

Πολλοί ίσως έχετε την ψευδαίσθηση ότι οι καλύτερες ερωτiκές σας συνευρέσεις σας συμβαίνουν μόνο στα 20. Σε αυτήν την ηλικία είστε νέοι, υγιείς και χωρίς πολλές έννοιες, οπότε είναι λογικό να πιστεύετε αυτή είναι η περίοδος που θα βιώσετε ένα συγκλονιστικό σeξ, γεμάτο φαντασιώσεις, παιχνίδια ρόλων και ποικιλία στις στάσεις.

Όμως κάνετε λάθος!

σeξ-ηλικια

Σας θυμίζουμε ακόμη πέντε μύθους που αφορούν το σeξ.

Έρευνες προτείνουν μια εντελώς διαφορετική ηλικία και δεν είναι τα 30, αλλά τα 50 και τα 60. Μείνατε με το στόμα ανοιχτό; Και εμείς το ίδιο. Αλλά ας μάθουμε γιατί σε αυτή την ηλικία θα έχουμε το καλύτερο σeξ.

Σύμφωνα και πάλι με έρευνες ειδικών, τα άτομα που ανήκουν στην ηλικιακή κατηγορία από 60 έως 66 ετών, βιώνουν το καλύτερο σeξ. Εάν το ζευγάρι είναι καλά, υγιές και δραστήριο, μπορεί εύκολα να νιώσει ευχαρίστηση κατά τη διάρκεια της σeξουαλικής επαφής, ειδικά οι γυναίκες, μετά την εμμηνόπαυση.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.