Kάμα Σούτρα: 3+1 στάσεις που ήρθε η ώρα να δοκιμάσεις!

November 25, 2022


Kάμα Σούτρα: Το σeξ είναι κάτι πού για μερικούς μπορεί να θεωρείται ακόμα ταμπού, ωστόσο όλοι έχουν δικαίωμα στην απόλαυση.Προφανώς κανείς δεν έχει όρεξη να κάνει κάθε μέρα ακροβατικά και γuμναστική, ωστόσο μία στο τόσο ή όποτε υπάρχει διάθεση είναι αναζωογονητικό και κάτι καινούργιο.Δείτε επίσης: Αυτοί είναι οι λόγοι που καταστρέφουν την ανδρική λίμπιντοΈτσι παρακάτω σας παρουσιάζουμε 4 στάσεις τ…


Kάμα Σούτρα: Το σeξ είναι κάτι πού για μερικούς μπορεί να θεωρείται ακόμα ταμπού, ωστόσο όλοι έχουν δικαίωμα στην απόλαυση.

Προφανώς κανείς δεν έχει όρεξη να κάνει κάθε μέρα ακροβατικά και γuμναστική, ωστόσο μία στο τόσο ή όποτε υπάρχει διάθεση είναι αναζωογονητικό και κάτι καινούργιο.

Δείτε επίσης: Αυτοί είναι οι λόγοι που καταστρέφουν την ανδρική λίμπιντο

Έτσι παρακάτω σας παρουσιάζουμε 4 στάσεις του Κάμα Σούτρα που δεν είναι πολύ συνηθισμένες, αλλά αξίζουν.

The Erotic V

erotic v κάμα σούτρα

Όπως το λέει και το όνομά της: V! Δύσκολο, επικίνδυνο και μάλλον με μηδενική ευχαρίστηση. Αν δε θέλεις να σπάσεις τον αυχένα σου, καλό θα ήταν να μην το επιχειρήσεις.

Circle (στο όρθιο)

circle κάμα σούτρα

Ξέρεις, η γνωστή 69 αλλά όχι στην άνεση του κρεβατιού. Με λίγα λόγια, ό, τι πιο δύσκολο μπορείς να δοκιμάσεις στο σeξ!

The Ape

ape κάμα σούτρα

Για ακόμη μία φορά είστε στον αέρα. Επίσης, μιας και δεν ακουμπάς πουθενά, δεν μπορείς να δώσεις ώθηση κάτι που σημαίνει ότι η κίνηση θα είναι σχεδόν ανύπαρκτη. Επιπλέον, αυτό το δόλιο που θα είναι από κάτω δεν τον λυπάσαι;

The Indian Handstand

The Indian Handstand

Όπως καταλαβαίνεις, η στάση αυτή είναι άκρως παρακινδυνευμένη γιατί υπάρχει πάντα η πιθανότητα να χάσετε την ισορροπία σας και να φάτε τα μούτρα σας. Δεν ξέρω αν αξίζει βρε κορίτσι μου.

Τα οφέλη του πρωινού σeξ

Ο λόγος είναι απλός! Απολαυστικές ενέργειες όπως το σeξ τείνουν να μειώνουν τα επίπεδα του στρες, κάνοντας μας χαρούμενους και παραγωγικούς για όλη την ημέρα.

Με την πρωινή σeξουαλική επαφή, τα επίπεδα των οιστρογόνων και της τεστοστερόνης βρίσκονται στην κορύφωσή τους, οπότε όσο υψηλότερα τα επίπεδα αυτών των ορμονών τόση περισσότερη ενέργεια χαρίζουν.

Το πρωινό σeξ συχνά θεωρείται για πολλούς άσκηση. Μπορεί να μην είναι το ίδιο με το γuμναστήριο, αλλά οι ερευνητές τόνισαν πως κατά τη διάρκειά του ο οργανισμός καίει… έστω και 5 θερμίδες/ λεπτό!

Οι ενδορφίνες που απελευθερώνονται στο σώμα μας παίζουν τεράστιο ρόλο στην ενίσχυση της διάθεσης το πρωί. Επιπλέον, έχει φανεί ότι η ερωτiκή πράξη μπορεί να ενισχύσει το ανοσοποιητικό σύστημα ενεργοποιώντας την άμυνα του οργανισμού ενάντια στα βακτήρια και τους ιούς.

Και ποιος δεν θα ήθελε με έναν μαγικό τρόπο να φαίνεται νεότερος; Και όμως! Το πρωινό σeξ είναι σίγουρα η απάντηση στο γήρας αφού απελευθερώνει ωκυτοκινη, β – ενδορφίνες και άλλες ορμόνες. Σύμφωνα με ερευνητές τα ζευγάρια που κάνουν σeξ τρεις φορές την εβδομάδα δείχνουν πολύ πιο νέα από εκείνους που έχουν λιγότερο επαφές λιγότερο συχνά.

Πολλοί μπορεί να αποφεύγουν το πρωινό σeξ λόγω του ύπνου ή της κούρασης, αλλά ένα ξυπνητήρι νωρίτερα και κάποιες λιγότερο κουραστικές στάσεις στο σeξ μπορούν να αλλάξουν πολλά!

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.