Το κόλπο που ουδείς γνώριζε: Ο μοναδικός τρόπος για να βελτιώσετε την απόδοση του καλοριφέρ σας!

November 25, 2022


Υπάρχει ένας γρήγορος και πανεύκολος τρόπος για να βελτιώσετε την απόδοση του καλοριφέρ σας. Με αυτό το trick θα καταφέρετε να έχετε περισσότερη ζέστη μέσα στο σπίτι σας και να κάνετε οικονομία. Με την ευκαιρία, έτσι θα καθαρίσετε τον τοίχο πίσω από το καλοριφέρ σαςΤι θα χρειαστείτε: Το μόνο που χρειάζεστε για να πετύχετε αυτό το trick είναι λίγη αυτοκόλλητη ταινία και αλουμινόχαρτο.Με αυτό το tri…



Υπάρχει ένας γρήγορος και πανεύκολος τρόπος για να βελτιώσετε την απόδοση του καλοριφέρ σας. Με αυτό το trick θα καταφέρετε να έχετε περισσότερη ζέστη μέσα στο σπίτι σας και να κάνετε οικονομία. Με την ευκαιρία, έτσι θα καθαρίσετε τον τοίχο πίσω από το καλοριφέρ σας

Το πιο απλό κόλπο για πιο ζεστό σπίτι

Τι θα χρειαστείτε: Το μόνο που χρειάζεστε για να πετύχετε αυτό το trick είναι λίγη αυτοκόλλητη ταινία και αλουμινόχαρτο.

Με αυτό το trick το καλοριφέρ σας θα αποδίδει πολύ καλύτερα.

Κολλήστε με αυτοκόλλητη ταινία ένα κομμάτι από αλουμινόχαρτο τοποθετώντας το ανάμεσα στο καλοριφέρ και τον τοίχο. Με αυτό το κολπάκι όλη η θερμότητα που βγαίνει από το καλοριφέρ θα μεταφέρεται προς το εσωτερικό του δωματίου, με τη βοήθεια του αλουμινόχαρτου.

Πάρτε ένα κομμάτι αλουμινόχαρτο και κολλήστε το με αυτοκόλλητη ταινία ανάμεσα στον τοίχο και το καλοριφέρ.

Μπορείτε να βρείτε φύλλα αλουμινόχαρτου για αυτή τη δουλειά, σε πολυκαταστήματα με είδη σπιτιού.

Δείτε πώς ακριβώς θα το κάνετε στο παρακάτω βίντεο!

Δεν χρειάζεστε καλοριφέρ: Οι 3 οικονομικοί τρόποι για να ζεστάνετε το σπίτι σας με μόλις 2 ευρώ

Κι όμως το σπίτι σας μπορεί να γίνει πολύ ζεστό, ακόμα και αν δεν έχετε καλοριφέρ. Με την ευκαιρία δείτε πώς μπορείτε να καθαρίσετε τις «φέτες» του χωρίς κόπο.

Με το πετρέλαιο θέρμανσης να αυξάνεται κατακόρυφα, σας βρήκαμε οικονομικούς τρόπους να ζεστάνετε το χώρο σας σε περίπτωση που δεν έχετε σώματα.

Ξεκινήστε ελέγχοντας προσεκτικά το σπίτι σας ώστε να βρείτε εκείνα τα σημεία του σπιτιού που εμφανίζουν… διαρροές και παρουσιάζεται η μεγαλύτερη απώλεια θερμοκρασίας. Οι συνήθεις «ύποπτοι» δεν είναι άλλοι από τις μπαλκονόπορτες και τα τα παράθυρα. Αν αυτά, για κάποιο λόγο, δεν ασφαλίζουν σωστά, μπορείτε να περάσετε με λίγη σιλικόνη τα μικρά κενά μεταξύ κουφωμάτων και τζαμιών.

καλοριφέρ σπίτι

Εναλλακτικά, μπορείτε να καλύψετε τις χαραμάδες με λίγη μονωτική ταινία. Αυτή η λύση είναι σούπερ οικονομική και πολύ εύκολο να γίνει πράξη. Ωστόσο, καλό είναι να θυμάστε ότι είναι προσωρινή. Τέλος, μια άλλη αποτελεσματική λύση είναι να ντύσετε όλα τα τζάμια με αυτοκόλλητα θερμομονωτικά φύλλα και να βάλετε μαξιλαράκια (γνωστά και ως αεροστόπ) στις μπαλκονόπορτες και την εξώπορτα τα οποία βάζουν στοπ στα κρύα ρεύματα.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.