«Μαχητής» ο Άκης Πετρετζίκης: «Θα τα κάνω πάλι από την αρχή, θα ξεκινήσω από το μηδέν»

November 14, 2023


Ο γνωστός σεφ, μεταξύ άλλων, εξήγησε τους λόγους για τους οποίους αποφάσισε πριν από μερικούς μήνες να κλείσει τα καταστήματα εστίασης που διατηρούσε σε διάφορες περιοχές της Αθήνας.«Τα μαγαζιά είναι ένα από τα ποδαράκια της επιχείρησης. Υπάρχουν πάρα πολλά άλλα κομμάτια. Δεν ήθελα ούτε να βγω να το παίξω προφήτης πριν από έναν ενάμιση χρόνο και να πω ότι η κατάσταση δυσκολεύει και αυτή τη στιγμή …



Καλεσμένος στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού βρέθηκε ο Άκης Πετρετζίκης και ως ένας άλλος μαχητής δήλωσε πως θα ξεκινήσει από το μηδέν και θα τα κάνει πάλι όλα από την αρχή.

Ο γνωστός σεφ, μεταξύ άλλων, εξήγησε τους λόγους για τους οποίους αποφάσισε πριν από μερικούς μήνες να κλείσει τα καταστήματα εστίασης που διατηρούσε σε διάφορες περιοχές της Αθήνας.

«Τα μαγαζιά είναι ένα από τα ποδαράκια της επιχείρησης. Υπάρχουν πάρα πολλά άλλα κομμάτια. Δεν ήθελα ούτε να βγω να το παίξω προφήτης πριν από έναν ενάμιση χρόνο και να πω ότι η κατάσταση δυσκολεύει και αυτή τη στιγμή πειραματίζεται πάρα πολύ η αγορά πάνω σε επιχειρήσεις κι εγώ δεν μπορώ να το αντέξω αυτό.

Όταν κάνεις ένα πλάνο πάνω σε μία επιχείρηση και πεις ότι την έχω στήσει με κάποια συγκεκριμένα δεδομένα, όταν βλέπει ότι όλα τα δεδομένα αλλάζουν κάθε μήνα με μία απόφαση κάποιου, αυτό το πράγμα σε φοβίζει. Λες ότι εγώ δεν μπορώ να έχω 150 ανθρώπους στον αέρα και αύριο να μην ξέρω τι να κάνω. Οπότε πολύ οργανωμένο, όσο ήταν καλά η επιχείρηση, τους ενημερώσαμε όλους για να γίνει προσεκτικά.

Είπα ότι όταν πια ευδοκιμήσουν ξανά οι συνθήκες θα ανοίξουμε ξανά. Είναι πολύ προβληματική η κατάσταση εκεί έξω και επειδή έχω άλλα 15.000 πράγματα στο μυαλό μου, έφτασα σε ένα σημείο το 80-90% της ενέργειάς μου να το τρώω στα μαγαζιά, προσπαθώντας να προσαρμοστώ στις καινούριες συνθήκες που κάθε μέρα άλλαζαν. Δεν υπήρχε κάποιο πρόβλημα.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.