«Το ανακάλυψα 18 χρονών! Έβαλα τα κλάματα…» – Η αυτοάνοση νόσος από την οποία πάσχει η Μελίνα Μακρή

November 14, 2023


Η Μελίνα Μακρή βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Όλα για τη ζωή μας στο MEGA, σήμερα Κυριακή 12/11. Η τραγουδίστρια λοιπόν, μίλησε για τη νόσο Χασιμότο από την οποία διαγνώσθηκε όταν ήταν σε ηλικία 18 ετών. Περιέγραψε λοιπόν, την αντίδραση που είχε όταν το έμαθε.«Το ανακάλυψα 18 χρονών και φοβήθηκα γιατί ήμουν μικρούλα. Με πήγε η μαμά μου για εξετάσεις και μόλις βγήκε ότι το έχω έβαλα τα κλάματα. Είν…


Μελίνα Μακρή: «Διαταράσσει τις ορμόνες, νιώθεις κουρασμένος…»

Η Μελίνα Μακρή βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Όλα για τη ζωή μας στο MEGA, σήμερα Κυριακή 12/11. Η τραγουδίστρια λοιπόν, μίλησε για τη νόσο Χασιμότο από την οποία διαγνώσθηκε όταν ήταν σε ηλικία 18 ετών. Περιέγραψε λοιπόν, την αντίδραση που είχε όταν το έμαθε.

Η εξομολόγηση της Μελίνας Μακρή

«Το ανακάλυψα 18 χρονών και φοβήθηκα γιατί ήμουν μικρούλα. Με πήγε η μαμά μου για εξετάσεις και μόλις βγήκε ότι το έχω έβαλα τα κλάματα. Είναι μέσα στην καθημερινότητά σου, οπότε από τη ρουτίνα δεν αναγνωρίζεις ότι έχεις κόπωση. Λες ότι κουράστηκα παραπάνω αυτήν την εβδομάδα, αυτόν τον μήνα. Είχα σκαμπανεβάσματα», εξομολογήθηκε η Μελίνα.

Και συνέχισε: «Γυρνούσα από το σχολείο κι έκλαιγα και είχα κακή διάθεση δίχως λόγο. Έπαιρνα πιο βαριά τα πράγματα κι έλεγα συνέχεια στη μαμά μου ότι είμαι κουρασμένη».

«Διαταράσσει τις ορμόνες, νιώθεις κουρασμένος, ότι πεινάω διαρκώς και δεν έχω το αίσθημα του κορεσμού. Διαταράσσει πολλές ορμόνες, κλάματα, απαισιοδοξία ενώ γενικότερα είμαι χαρούμενος και χαμογελαστός άνθρωπος. Γυρνούσα στο σπίτι κι έβγαινε αυτό το πράγμα» αποκάλυψε.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.