Συγκλονίζει ο Γιώργος Κωνσταντίνου: Πάρα πολλές φορές βρέθηκα χτυπημένος και αδικημένος

November 13, 2023


Ανάμεσα σε άλλα, ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για την μακρόχρονη καλλιτεχνική του πορεία και τις κόντρες στον χώρο.«Το θέατρο ήταν η σύζυγός μου και η τηλεόραση η ερωμένη μου. Οι ερωμένες φεύγουν πολύ γρήγορα. Πάντα κοιτούσα το μέλλον, δεν κοιτούσα το παρελθόν και δεν έμενα πίσω καθόλου. Ακολούθησα το ρεύμα, πήγα μπροστά μαζί με το ρεύμα και δεν άφησα τίποτα πίσω. Δεν είμαι νοσταλγός του παρελθόντος,…



Ο Γιώργος Κωνσταντίνου παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα «Ελένη» με αφορμή τη νέα παράσταση που πρωταγωνιστεί στο θέατρο Αργώ.

Ανάμεσα σε άλλα, ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για την μακρόχρονη καλλιτεχνική του πορεία και τις κόντρες στον χώρο.

Πιο συγκεκριμένα, ο Γιώργος Κωνσταντίνου δήλωσε:

«Το θέατρο ήταν η σύζυγός μου και η τηλεόραση η ερωμένη μου. Οι ερωμένες φεύγουν πολύ γρήγορα. Πάντα κοιτούσα το μέλλον, δεν κοιτούσα το παρελθόν και δεν έμενα πίσω καθόλου. Ακολούθησα το ρεύμα, πήγα μπροστά μαζί με το ρεύμα και δεν άφησα τίποτα πίσω. Δεν είμαι νοσταλγός του παρελθόντος, καθόλου. Μπορεί να έκανα επιτυχίες στις ταινίες, να γινόταν χαμός, πολύ όμορφα και πάρα πολύ ωραία, τα αγαπώ πάρα πολύ αλλά δεν θα έμενα ποτέ σε αυτά».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.