Ξέσπασμα Κούγια για την Εύη Βατίδου: «Εσείς με καλέσατε και θα κάνω ό,τι γουστάρω»

November 13, 2023


Ο Αλέξης Κούγιας αντέδρασε με έντονο ύφος όταν η Σταματίνα Τσιμτσιλή του ζήτησε να χαμηλώσει τους τόνους στον αέρα του «Happy Day».Εν αναμονή της μεταγωγής της Εύης Βατίδου στον ανακριτή από το αστυνομικό τμήμα όπου κρατείται μετά από το τροχαίο ατύχημα στο οποίο ενεπλάκη λίγο μετά τα μεσάνυχτα του Σαββάτου προς Κυριακή, ο τέως σύζυγός της, Αλέξης Κούγιας, που ανέλαβε την υπεράσπισή της, μίλησε στ…


Αλέξης Κούγιας: «Θα κάνω ό,τι γουστάρω. Σας παρακαλώ πολύ. Όταν βγαίνω σε μια εκπομπή, λέω αυτά που θέλω και αυτά που πρέπει»

Ο Αλέξης Κούγιας αντέδρασε με έντονο ύφος όταν η Σταματίνα Τσιμτσιλή του ζήτησε να χαμηλώσει τους τόνους στον αέρα του «Happy Day».

Εν αναμονή της μεταγωγής της Εύης Βατίδου στον ανακριτή από το αστυνομικό τμήμα όπου κρατείται μετά από το τροχαίο ατύχημα στο οποίο ενεπλάκη λίγο μετά τα μεσάνυχτα του Σαββάτου προς Κυριακή, ο τέως σύζυγός της, Αλέξης Κούγιας, που ανέλαβε την υπεράσπισή της, μίλησε στο «Happy Day».

Σε τηλεφωνική συνδιάλεξη που είχε με την Σταματίνα Τσιμτσιλή στον αέρα της εκπομπής, ο γνωστός δικηγόρος επέρριψε την ευθύνη για το περιστατικό στον οδηγό της μηχανής και καταφέρθηκε εναντίον του ίδιου και της συζύγου του, η οποία παραμένει για νοσηλεία στο Ασκληπιείο Βούλας, με απίστευτους χαρακτηρισμούς.

«Η πρώην σύζυγός μου έπεσε θύμα μιας αλήτικης και παράνομης συμπεριφοράς, από αυτούς τους αλήτες που κυκλοφορούν με κάποιες μηχανές χωρίς καν αριθμό κυκλοφορίας, που νομίζουν ότι οι δρόμοι είναι ιδιοκτησία τους. Και βρήκε μια γυναίκα μπροστά του αυτός ο αλήτης, μέσα στα άγρια μεσάνυχτα…», είπε ο Αλέξης Κούγιας, με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή να παρεμβαίνει: «Να αποφύγουμε τους χαρακτηρισμούς καλύτερα».

«Είναι αυτό που αρμόζει», απάντησε ο Αλέξης Κούγιας και συνέχισε: «Αυτός ο αλήτης, λοιπόν, τον οποίο είμαι περίεργος να συναντήσω βρήκε μια γυναίκα μέσα στη νύχτα μόνη της, σε ένα απόμερο σημείο. Σταμάτησε, της ξήλωσε τον καθρέφτη, γιατί κάτι τον ενόχλησε, την έβρισε χυδαία και ακολούθως ανέβηκε στη μηχανή και προσπάθησε να εξαφανιστεί».

«Σύμφωνα με τη δική του πλευρά, ήταν με τη σύζυγό του και έκαναν βόλτα. Και θα ήθελα να είμαστε λίγο προσεκτικοί και να αποφύγουμε τους χαρακτηρισμούς» επέμεινε η οικοδέσποινα του «Happy Day» με συνέπεια να εκραγεί ο Αλέξης Κούγιας, ο οποίος απείλησε ότι θα κλείσει το τηλέφωνο.

«Θα κάνω ό,τι γουστάρω. Σας παρακαλώ πολύ. Όταν βγαίνω σε μια εκπομπή, λέω αυτά που θέλω και αυτά που πρέπει» δήλωσε ευθαρσώς ο γνωστός ποινικολόγος, ο οποίος συνέχισε.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.