Πλημμυροπαθής στη Θεσσαλία δεν χάνει το χιούμορ του – «Καλέσαμε διακοσμητή, μας είπαν ‘είναι πρωτοποριακός’»

November 13, 2023


Την ώρα που οι κάτοικοι στην Θεσσαλία μετρούν τις πληγές τους έπειτα από το φονικό πέρασμα της κακοκαιρίας Daniel σε πολλές περιοχές, πλημμυροπαθής αντιμετωπίζει την απελπιστική κατάσταση με χιούμορ.Ειδικότερα, ο κ. Σάκης ανέβασε βίντεο που στο TikTok, στο οποίο κάνει λόγο με χιουμοριστική διάθεση για μία πρωτοποριακή ανακαίνιση.«Είχαμε αποφασίσει με τη γυναίκα μου να κάνουμε μια ανακαίνιση, μικρή…



Την ώρα που οι κάτοικοι στην Θεσσαλία μετρούν τις πληγές τους έπειτα από το φονικό πέρασμα της κακοκαιρίας Daniel σε πολλές περιοχές, πλημμυροπαθής αντιμετωπίζει την απελπιστική κατάσταση με χιούμορ.

Ειδικότερα, ο κ. Σάκης ανέβασε βίντεο που στο TikTok, στο οποίο κάνει λόγο με χιουμοριστική διάθεση για μία πρωτοποριακή ανακαίνιση.

«Είχαμε αποφασίσει με τη γυναίκα μου να κάνουμε μια ανακαίνιση, μικρή στο σπίτι, αλλά αυτή κάλεσε έναν Daniel…Daniel κάπως έτσι λεγόταν ο διακοσμητής που ήρθε. Είπε είναι πρωτοποριακός, είναι πολύ καλός στη δουλειά του, δεν έχει ξαναγίνει αυτό που θα μας κάνει στο σπίτι», αναφέρει συγκεκριμένα.

Κι έπειτα δείχνοντας παράλληλα πλάνα από την αυλή του σπιτιού του όπου υπάρχουν ακόμη λάσπες και βρίσκονται έπιπλα που παρασύρθηκαν προσθέτει: «Τελικά δεν είχε και πολύ άδικο, μια χαρά τα κατάφερε, μας τa έβγαλε όλα έξω τα έπιπλα. Τώρα είναι καινούργια τέχνη αυτό γιατί μέσα δεν έχει μείνει τίποτα. Αλλά δεν πειράζει, η τέχνη πληρώνεται».

«Τέλος πάντων, αφού είμαστε καλά, τα άλλα είναι δευτερεύοντα», ακούγεται να λέει στο τέλος αφήνοντας το χιούμορ στην άκρη.

Δείτε το video


Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.