Παραμένει κρατούμενη η Εύη Βατίδου: Κατηγορείται για κακούργημα – Εκτός εαυτού ο Κούγιας: «Είναι αθώα, ο οδηγός της επιτέθηκε»

November 13, 2023


Ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος ασκήθηκε στο γνωστό μοντέλο Εύη Βατίδου για το τρομακτικό περιστατικό που σημειώθηκε στη Γλυφάδα με τον σοβαρό τραυματισμό μιας 57χρονης γυναίκας. Συγκεκριμένα, σε βάρος της, ασκήθηκε ποινική δίωξη για το αδίκημα της βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης τετελεσμένης και σε απόπειρα.Μετά την άσκηση της ποινικής δίωξης για το συμβάν στη Γλυφάδα η Εύη Βατίδου παραπ…



Κούγιας για Βατίδου: Ο πρώην σύζυγός της υποστηρίζει την αθωότητά της

Ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος ασκήθηκε στο γνωστό μοντέλο Εύη Βατίδου για το τρομακτικό περιστατικό που σημειώθηκε στη Γλυφάδα με τον σοβαρό τραυματισμό μιας 57χρονης γυναίκας. Συγκεκριμένα, σε βάρος της, ασκήθηκε ποινική δίωξη για το αδίκημα της βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης τετελεσμένης και σε απόπειρα.

Μετά την άσκηση της ποινικής δίωξης για το συμβάν στη Γλυφάδα η Εύη Βατίδου παραπέμφθηκε σε ανακριτή και αναμένεται να απολογηθεί την ερχόμενη Πέμπτη (16.11.23). Μέχρι την απολογία της θα παραμείνει κρατούμενη.

Υπενθυμίζεται ότι η Εύη Βατίδου ακολούθησε και εμβόλισε μοτοσικλέτα, η οποία της έσπασε τον καθρέφτη, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί μία 57χρονη γυναίκα.

Από την πλευρά του, ο Αλέξης Κούγιας που έχει αναλάβει την υπεράσπιση της Εύης Βατίδου, δήλωσε πως η οδηγός της μοτοσυκλέτας που την πλησίασε, έβγαλε το κράνος της και την εξύβρισε με χυδαίες εκφράσεις.

Ο Αλέξης Κούγιας για το τροχαίο & τη σύλληψη της Εύης Βατίδου: «Ο οδηγός της μοτοσικλέτας άρχισε να την βρίζει και να την απειλεί»

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.