Το Twitter ξεσάλωσε με την «fake» γιαγιά του Κασσελάκη και βρήκε και τον παππού του

November 13, 2023


Σάλος στο Twitter μετά την αποκάλυψη της «γιαγιάς» του Στέφανου Κασσελάκη ότι ψήφιζε Νέα Δημοκρατία.Ένας μικρός χαμός επικράτησε με το «ρεπορτάζ» της εκπομπής του Γιώργου Λιάγκα που βρήκε την γιαγιά του υποψήφιου προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανου Κασσελάκη.Μεταξύ άλλων, η συγκεκριμένη γυναίκα ανέφερε ότι ο Στέφανος Κασσελάκης στο παρελθόν ήταν Νέα Δημοκρατία.Ωστόσο, λίγο αργότερα ο Στέφανος Κασσελάκης…



Σάλος στο Twitter μετά την αποκάλυψη της «γιαγιάς» του Στέφανου Κασσελάκη ότι ψήφιζε Νέα Δημοκρατία.

Ένας μικρός χαμός επικράτησε με το «ρεπορτάζ» της εκπομπής του Γιώργου Λιάγκα που βρήκε την γιαγιά του υποψήφιου προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανου Κασσελάκη.

Μεταξύ άλλων, η συγκεκριμένη γυναίκα ανέφερε ότι ο Στέφανος Κασσελάκης στο παρελθόν ήταν Νέα Δημοκρατία.

Ωστόσο, λίγο αργότερα ο Στέφανος Κασσελάκης ξεκαθάρισε ότι : «σε εκπομπή φιλοξενήθηκε κυρία που δεν έχω δει ποτέ μου, παρουσιάστηκε ως γιαγιά μου και είπε ότι… ψήφιζα ΝΔ!. Δε θα μιλήσω για προβοκάτσια. Οι πολίτες καταλαβαίνουν. Και με ποιους τα έχω βάλει. Και ότι δεν με ‘κρατάει’ κανένας», ανέφερε ο υποψήφιος για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ.

Το θέμα δεν θα μπορούσε να μην πάρει διαστάσεις στο Twitter, το οποίο ξεσάλωσε, βρίσκοντας μάλιστα και τον παππού του Κασσελάκη!


Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.