Έγινε viral πριν βγει στον αέρα: Μητσικώστας-Καλυβάτσης κάνουν Χουάνκαρ-γιατρό στο ντέρμπι και ρίχνουν τα τσιμέντα (video)

November 13, 2023


Ένα βίντεο από τα backstage του γυρίσματος που κυκλοφόρησε τις προηγούμενες μέρες στο διαδίκτυο έγινε viral, όμως το πραγματικό σκετς ήταν κλάσεις ανώτερο.Γιώργος Μητσικώστας σε ρόλο Χουάνκαρ και Σωτήρης Καλυβάτσης στο ρόλο του γιατρού που τον εξέτασε, δίνουν ρέστα σε ένα βίντεο που βλέπεται ξανά και ξανά. Απολαύστε!Μην χάσετε: Τιμωρία Ολυμπιακού και κατοχύρωση υπέρ του Παναθηναϊκού το ντέρμπι με…



Το Mitsi Var ασχολήθηκε όπως αναμενόταν με το ντέρμπι των αιωνίων και όσα συνέβησαν μετά τη διακοπή του αγώνα στο Καραϊσκάκη.

Ένα βίντεο από τα backstage του γυρίσματος που κυκλοφόρησε τις προηγούμενες μέρες στο διαδίκτυο έγινε viral, όμως το πραγματικό σκετς ήταν κλάσεις ανώτερο.

Γιώργος Μητσικώστας σε ρόλο Χουάνκαρ και Σωτήρης Καλυβάτσης στο ρόλο του γιατρού που τον εξέτασε, δίνουν ρέστα σε ένα βίντεο που βλέπεται ξανά και ξανά. Απολαύστε!

Μην χάσετε: Τιμωρία Ολυμπιακού και κατοχύρωση υπέρ του Παναθηναϊκού το ντέρμπι με 0-3 


Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.