Ποιες οι αποκαλύψεις της Το διεμφυλικό μοντέλο Καίτη Γκραμμά –που γνωρίσαμε γιατί για λόγους γραφειοκρατίας δεν κατάφερε να βρεθεί στις φιναλίστ του Next Top Model, διηγείται την ιστορία της στο Peopl…
Διαβάστε περισσότερα...
ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ ΕΔΩ...
Ποιες οι αποκαλύψεις της
Καίτης Γκραμμά
Το διεμφυλικό μοντέλο Καίτη Γκραμμά –που γνωρίσαμε γιατί για λόγους γραφειοκρατίας δεν κατάφερε να βρεθεί στις φιναλίστ του Next Top Model, διηγείται την ιστορία της στο People, μιλώντας για τη λυτρωτική για εκείνη απόφαση να γίνει μοντέλο.
Αποφάσισες να γίνεις μοντέλο στα 14 σου χρόνια. Τι σε γοητεύει σε αυτό το χώρο;
Για πρώτη φορά στα 15 μου είδα στο YouTube μια πασαρέλα μόδας κι έκανα αμέσως τη σύνδεση στο μυαλό μου. Είδα όμορφα κορίτσια να περπατάνε πάνω στα τακούνια και να τις βλέπει ο κόσμος, ενώ εγώ ήμουν κλεισμένη στο δωμάτιό μου και δεν ήθελα να το δει κανείς. Τότε είπα «θέλω να περπατάω με τακούνια και να με βλέπει ο κόσμος». Από την ημέρα που πήρα την απόφαση να περάσω από το σκοτάδι στο φως έβαλα στόχο το μόντελιγκ.
Απίστευτο κι όμως Αληθινό! Χάσε 10 Κιλά Μέσα σε 10 Μέρες! Μάθε πως!
Γιατί το έκανες κρυφά;
Από 4 χρόνων αισθανόμουν ότι είμαι κορίτσι και το έλεγα στους γονείς μου με τον παιδικό αυθορμητισμό μου. Τους έλεγα ότι στις Απόκριες θέλω να ντυθώ με κοριτσίστικες αποκριάτικες στολές. Ήμουν στο δωμάτιό μου και προσευχόμουν να έρθει μια νεράιδα και να με κάνει γυναίκα.
Έμαθα τι είναι trans άνθρωπος από την Isis King, που ήταν η πρώτη transgender υποψήφια στο America’s Next Top Model. Τότε ήταν που άρχισα να μαθαίνω τι σημαίνει «επαναπροσδιορισμός φύλου». Τότε είπα στον εαυτό μου «είναι η μόνη σου ελπίδα».
Ένιωθες εγκλωβισμένη στο σώμα σου;
Μπορεί να μη θέλεις να πειράξεις τα γεννητικά σου όργανα. Εγώ από τα 12 μου χρόνια περίπου ένιωθα την ύψιστη μορφή της διαταραχής ταυτότητας φύλου.
Ένιωθα μίσος για τα γεννητικά μου όργανα. Όταν νιώθεις μίσος για ένα μέρος του σώματός σου, όταν είσαι γuμνή μπροστά στον καθρέφτη και λες σε αυτό το κομμάτι του σώματός σου «εσύ φταις για όλα τα αρνητικά που συμβαίνουν στη ζωή μου», είναι ένα συναίσθημα που, αν δεν το βιώσει ένας άνθρωπος, δεν μπορεί να το καταλάβει.
Πηγή: gossisplife
Το διαβάσαμε εδώ