Από μέσα με το κεφάλι: Δείτε πόσα εκατομμύρια ευρώ κόστισε στον ΑΝΤ1 η αποτυχία της

October 15, 2018Ποια αποτυχία έβαλε από μέσα τον ΑΝΤ1;Η σημαντική υποχώρηση του ΑΝΤ1 στη μέτρηση της τηλεθέασης και η αύξηση του κόστους των ριάλιτι εκπομπών κατά 8 εκατομμύρια είχε μεγάλες επιπτώσεις στα έσοδα. Σύμφ…Διαβάστε περισσότερα...

Ποια αποτυχία έβαλε από μέσα τον ΑΝΤ1;

Η σημαντική υποχώρηση του ΑΝΤ1 στη μέτρηση της τηλεθέασης και η αύξηση του κόστους των ριάλιτι εκπομπών κατά 8 εκατομμύρια είχε μεγάλες επιπτώσεις στα έσοδα. Σύμφωνα με τις «Τυπολογίες» στη χρήση του 2017 ο κύκλος εργασιών μειώθηκε από τα 72,8 στα 68,5 εκατομμύρια ευρώ.

Το αντίθετο συνέβη με τις ζημιές αφού η εταιρεία πρό φόρων κατέγραψε ζημιές περίπου 22,3 εκατομμυρίων ευρώ, ενώ στην προηγούμενη χρήση το ποσό ανερχόταν στα 11,8 εκ.

Το κόστος πωληθέντων αυξήθηκε περίπου 10 εκ και έφτασε στα 56,2 εκ. το 2017 σε σχέση με τα 46,2 του 2016. Μεγάλο μέρος αυτής της αύξησης οφείλεται στο κόστος των ριάλιτι που από 3,1 εκ. το 2016 εκτοξεύτηκε στα 11,1 εκ. ο 2017.

Παρόλα αυτά το «Nomads» βλέπουμε ότι πήρε το πράσινο φως για μία δεύτερη σεζόν, όχι όμως και το «Game of Love» που κόστισε σε χρήμα αλλά και κύρος στον ΑΝΤ1.

Τέλος αυξημένο κατά 0,9 εκ. ήταν το κόστος των ειδήσεων, ενώ αύξηση 0,6 εκ. είχαμε στο κόστος της δωροθεσίας για το ΑΝΤ1.

Το διαβάσαμε εδώ

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.