Μίνα Αρναούτη για το τροχαίο του Παντελίδη: «Δεν νιώθω τύψεις – Και να ξαναγινόταν το ίδιο θα έκανα»

October 14, 2018



Η Μίνα Αρναούτη μετά από καιρό μίλησε στον τύπο και πιο συγκεκριμένα στο περιοδικό Gala και όπως ήταν αναμενόμενο αναφέρθηκε στο τροχαίο ατύχημα της 18ης Φεβρουαρίου του 2016, το οποίο στοίχησε τη ζωή…



Διαβάστε περισσότερα...

Η Μίνα Αρναούτη μετά από καιρό μίλησε στον τύπο και πιο συγκεκριμένα στο περιοδικό Gala και όπως ήταν αναμενόμενο αναφέρθηκε στο τροχαίο ατύχημα της 18ης Φεβρουαρίου του 2016, το οποίο στοίχησε τη ζωή στον Παντελή Παντελίδη.

Απαντώντας στις ερωτήσεις του Παναγιώτη Σουρέλη, το μοντέλο και πανελίστρια, φάνηκε να μη μετανιώνει για τις επιλογές της εκείνο το βράδυ ενώ ήταν ξεκάθαρη για το τι είπε στον αείμνηστο τραγουδιστή λίγο πριν το μοιραίο δυστύχημα.

Τι συνέβη λοιπόν εκείνο το βράδυ; 

Τι θυμάσαι από τη στιγμή του τροχαίου;

Απίστευτο κι όμως Αληθινό! Χάσε 10 Κιλά Μέσα σε 10 Μέρες! Μάθε πως!

Λίγα λεπτά προτού τρακάρουμε φόρεσα τη ζώνη. Είπα στον Παντελή να μην τρέχει, αλλά δεν έδειξε να ακούει και ένιωθα ότι επιτάχυνε κιόλας. Η αίσθηση που είχα ήταν ότι τώρα πέφτουμε πάνω στον τοίχο και μετά όλος αυτός ο θόρυβος με λαμαρίνες, χαλίκια, λες και ήταν τρένο. Αυτά τα λίγα δευτερόλεπτα που γύρναγε το αυτοκίνητο μου φαίνονταν ατελείωτα και έλεγα μέσα μου «πότε θα τελειώσει;». Όταν τελείωσε, δεν μπορούσα να κάνω τίποτα από τη δεξιά πλευρά, δεν την ένιωθα καν, σαν να μην υπήρχε. Είχα χτυπήσει θώρακα, χέρι, πόδι. Τη φωνή της Φρόσως την έχω στο κεφάλι μου. Του Παντελή όχι.

Πότε ενημερώθηκες ότι ο Παντελίδης είχε πεθάνει;

Μετά από δυο μήνες μου το είπε η μητέρα μου στο νοσοκομείο, όταν χρειάστηκε να μου φέρουν και μια τηλεόραση στο δωμάτιο.

Αν γυρνούσες το χρόνο πίσω, θα λειτουργούσες διαφορετικά;

Δεν νιώθω τύψεις ότι εγώ έκανα κάποιο λάθος, ότι αντιλήφθηκα κάτι και δεν έπραξα σωστά. Εκατό φορές να ξαναγινόταν αυτό, το ίδιο πράγμα θα έκανα.

dailymedia.gr

Το διαβάσαμε εδώ

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.