Κορυφαία Ελληνίδα τραγουδίστρια: «Έχω δεχτεί και έχω κάνει μπούλινγκ έχω δείρει και…» Εξωπραγματικές δηλώσεις!

October 14, 2018



Είναι αλήθεια ότι η Έλενα Παπαρίζου δε μας έχει συνηθίσει σε τέτοιες δηλώσεις.Σε συνέντευξη που παραχώρησε μίλησε για το bullying και για όλα αυτά που γίνανε στο Ελλάδα έχεις ταλέντο με το Γιώργο Καπο…



Διαβάστε περισσότερα...

Είναι αλήθεια ότι η Έλενα Παπαρίζου δε μας έχει συνηθίσει σε τέτοιες δηλώσεις.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε μίλησε για το bullying και για όλα αυτά που γίνανε στο Ελλάδα έχεις ταλέντο με το Γιώργο Καπουτζίδη. Διαβάστε παρακάτω…

Στο παρελθόν, της λέει ο δημοσιογράφος,έχεις δηλώσει πως έχεις δεχτεί μπόουλινγκ. Και ξεκινάει η απάντηση της Έλενας Παπαρίζου που αφήνει τον κόσμο κυριολεκτικά άναυδο.

«Και έχω δεχτεί αλλά δε σου κρύβω ότι και έχω κάνει πολύ μικρή μπούλινγκ! Έχω υπάρξει και από τις δύο πλευρές. Στην Ά και την ´Δ δημοτικού δέχτηκα μπούλινγκ. Παιδί Ελλήνων μεταναστών στην Σουηδία με δύσκολο επίθετο και τα λοιπά.

Στην στ’ Δημοτικού έκανα παρέα με παιδιά «μάγκες» και μέσα σε αυτή την παρέα έκανα και εγώ μπούλινγκ! Μη φανταστείς κάτι φοβερό και ποτέ μα ποτέ σωματική βία.

Απλώς αντί μιλούσαμε σε κάποια παιδιά. Δεν κράτησε για πολύ. Μέχρι που στην ´Δ γuμνασίου έγινα αντιπρόεδρος στην ομάδα του σχολείου κατά του μπόουλινγκ. Πήραμε πολλές πρωτοβουλίες τότε. Και είχε απήχηση έχω να σου πω. Δεν θα ξεχάσω πως στην ´Δ δημοτικού είχαμε στην τάξη ένα παιδί που ήταν πολύ διαφορετικό.

Τον κορόιδευαν τα παιδιά στο σχολείο. Ο Κρίστοφερ. Κάποια στιγμή έλειψε από το σχολείο τρεις μέρες και θυμάμαι έντονα τη μητέρα του να έχει έρθει στο σχολείο πολύ νωρίς το πρωί και να μας λέει πονάει κοιλίτσα του παιδιού δεν μπορεί να έρθει σχολείο. Άρχισε να κλαίει και έλεγε εγώ δεν γέννησα το παιδί μου για να το κάνουν οι άλλοι έτσι. Μην κάνετε το παιδί μου δυστυχισμένο. Τα σχολικά του χρόνια θα τα θυμάται σε όλη του τη ζωή.

Όλο αυτό πραγματικά ήταν τόσο συγκινητικό που θα μείνει ανεξίτηλο στη μνήμη μου. Το μπόουλινγκ λοιπόν είναι απαγορευτικό. Όσον αφορά στα παιδιά που δέχονται μπόουλινγκ θέλω να τους πω ότι πρέπει να έχουν πάντα μέσα στο μυαλό τους πως είναι ξεχωριστά. Κάτι που είναι διαφορετικό είναι εύκολο να το φοβόμαστε γι’ αυτό είναι εύκολο να το κοροϊδεύουμε. Έτσι κάπως ξεκίνησε και ο ρατσισμός.

Εσύ πως το αντιμετώπισες το μπούλινγκ….

«Με τσαμπουκά το παιδί που με χτύπησε μαυρίζοντάς μου το μάτι κάποια στιγμή το έδειρα. Από κει και πέρα δεν με ξανά κορόιδεψε. Και εγώ σα γονιός αν έβλεπα πως δεν νοιάζονται στο σχολείο ίσως και να του έλεγα τρως μια ρίξε δυο! Καμιά φορά και η δράση θέλει αντίδραση ανάλογα βέβαια με την περίσταση και ο Άγιος φοβέρα θέλει. Λέει η Έλενα Παπαρίζου στο tv έθνος !

Το διαβάσαμε εδώ

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.