Απασφάλισε η Τζούλια Νόβα: «H Ηλιάνα Παπαγεωργίου έχει κακία μέσα της, είναι κακιά και δεν με εκφράζουν οι κακοί άνθρωποι» (video)

September 19, 2023


Τι προηγήθηκε και έκανε τη Νόβα να αντιπαθήσει τόσο πολύ την Παπαγεωργίου;Στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» και τον Δημήτρη Σιδηρόπουλο παραχώρησε τη νέα της συνέντευξη η Τζούλια Νόβα, η οποία τα τελευταία χρόνια, μετά την αποχώρησή της από τον «Τροχό της Τύχης, απέχει τηλεοπτικά.Αναφερόμενη στην εποχή εκείνη, η ίδια παραδέχτηκε πως είχε περάσει δύσκολα στο πλατό λόγω κρίσεων πανικού που πά…


Τι προηγήθηκε και έκανε τη Νόβα να αντιπαθήσει τόσο πολύ την Παπαγεωργίου;

Στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» και τον Δημήτρη Σιδηρόπουλο παραχώρησε τη νέα της συνέντευξη η Τζούλια Νόβα, η οποία τα τελευταία χρόνια, μετά την αποχώρησή της από τον «Τροχό της Τύχης, απέχει τηλεοπτικά.

Αναφερόμενη στην εποχή εκείνη, η ίδια παραδέχτηκε πως είχε περάσει δύσκολα στο πλατό λόγω κρίσεων πανικού που πάθαινε, ενώ έχοντας συζητηθεί πολύ για τις πρώην σχέσεις της, τόνισε πως επί χρόνια ζούσε καταπιεσμένη από τον σύντροφό της.

«Πολλές φορές όταν οι άνθρωποι σου κάνουν επίθεση και εσύ δεν αντιδράς, κάνεις πίσω οπότε μπορούσαν να με εκμεταλλευτούν, να με πατήσουν λίγο παραπάνω. Έκλαιγα αρκετές φορές στα καμαρίνια. Καταρχάς υπήρξε και μια φορά που αναγκαστήκαμε να σταματήσουμε τα γυρίσματα. Αισθανόμουν απόλυτη πίεση, μου ερχόταν να λιποθυμήσω, δεν μπορούσα να πάρω ανάσα. Προφανώς είχα κρίση πανικού.

Ένιωθα καταπιεσμένη στην προηγουμένη σχέση μου, δεν με άφηνε να κάνω τίποτα. Με τον πρώην σύντροφό μου δεν μιλάμε. Έχω δεχτεί ανήθικες προτάσεις. Μου είχε πει κάποιος ότι πρέπει να κοιμηθώ μαζί του για να πάρω εκπομπή», είπε και συνέχισε ρίχνοντας τα βέλη της στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου:

«Είναι ακόμα η Ηλιάνα παρουσιάστρια; Δεν είναι του γούστου μου. Είναι κακιά και δεν με εκφράζουν οι κακοί άνθρωποι. Έχει κακία μέσα της».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.