«Πάμε Πακέτο»: Η Βίκυ Χατζηβασιλείου κάρφωσε τον Δήμο Βερύκιο – Αυτός ευθύνεται για το «κόψιμο» της εκπομπής (video)

September 19, 2023


Η Βίκυ Χατζηβασιλείου αποκάλυψε ποιος της «έκοψε» την εκπομπή «Πάμε Πακέτο»Στο πρόσωπο που ευθύνεται για το «κόψιμο» της επιτυχημένης εκπομπής «Πάμε Πακέτο» αναφέρθηκε έπειτα από χρόνια η Βίκυ Χατζηβασιλείου.Στην κάμερα της εκπομπής «Χαμογέλα και Πάλι» του Mega μίλησε η Βίκυ Χατζηβασιλείου, η οποία αποκάλυψε ποιος ευθύνεται που σταμάτησε το «Πάμε Πακέτο» που παρουσίαζε στον Alpha.Η παρουσιάστρια ρ…



Η Βίκυ Χατζηβασιλείου αποκάλυψε ποιος της «έκοψε» την εκπομπή «Πάμε Πακέτο»

Στο πρόσωπο που ευθύνεται για το «κόψιμο» της επιτυχημένης εκπομπής «Πάμε Πακέτο» αναφέρθηκε έπειτα από χρόνια η Βίκυ Χατζηβασιλείου.

Στην κάμερα της εκπομπής «Χαμογέλα και Πάλι» του Mega μίλησε η Βίκυ Χατζηβασιλείου, η οποία αποκάλυψε ποιος ευθύνεται που σταμάτησε το «Πάμε Πακέτο» που παρουσίαζε στον Alpha.

Η παρουσιάστρια ρωτήθηκε για το αν η σχέση της με τον Δήμο Βερύκιο εξακολουθεί να είναι «παγωμένη» λόγω μιας έντασης που είχαν στο παρελθόν στον Alpha.

«Φυσικά και τον έχω συγχωρέσει, απλά δεν τον έχω δει. Έχω προσπεράσει όλα αυτά τα γεγονότα. Αν ο Δήμος πιστεύει ότι με το που κατάφερε να σταματήσει ο ίδιος το “Πάμε Πακέτο”, έκανε κάτι καλό, με γειά του με χαρά του. Εγώ τον έχω συγχωρήσει, ο κόσμος δεν ξέρω αν το έχει κάνει», είπε.

Για το αν θα έπαιρνε μέρος σε κάποιο reality ή κάποιο σόου, τόνισε: «Θα μπορούσα να είμαι life coach των παικτών, να τους βοηθάω να στήσουν τη σχέση τους με τον εαυτό τους. Θα μπορούσα να είμαι στο Fame Story και να βοηθάω τα παιδιά».

Δείτε το video

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.