Τραγωδία στη Λιβύη: Αυτός είναι ο 27χρονος υπαξιωματικός που σκοτώθηκε στο τροχαίο-«Θα γυρίσει πίσω το παιδί μου;»

September 19, 2023


Ο υπαξιωματικός που έχασε τη ζωή του στο τροχαίο δυστύχημα ήταν ο 27χρονος Γιώργος Βούλγαρης.Καταγόταν από την Καρδίτσα, ήταν στο τμήμα αλεξιπτωτιστών και ήταν παντρεμένος, και παρά το νέο της ηλικίας του συμμετείχε σε πολλές και δύσκολες αποστολές.«Αγαπούσε τη δουλειά τους. Για αυτό έτρεχε τόσο. Όλο το καλοκαίρι ήταν συνέχεια έτσι. Ξέραμε ότι θα πάει εκεί. Δεν ξέραμε κάτι άλλο.Ήταν μία ρουτίνα. Ό…



Τρία στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων -ένας υπαξιωματικός και δύο νοσοκόμες– και δύο διερμηνείς αδέρφια, έχασαν τη ζωή τους στο τροχαίο δυστύχημα που συνέβη χθες στη Λιβύη.

Ο υπαξιωματικός που έχασε τη ζωή του στο τροχαίο δυστύχημα ήταν ο 27χρονος Γιώργος Βούλγαρης.

Καταγόταν από την Καρδίτσα, ήταν στο τμήμα αλεξιπτωτιστών και ήταν παντρεμένος, και παρά το νέο της ηλικίας του συμμετείχε σε πολλές και δύσκολες αποστολές.

«Αγαπούσε τη δουλειά τους. Για αυτό έτρεχε τόσο. Όλο το καλοκαίρι ήταν συνέχεια έτσι. Ξέραμε ότι θα πάει εκεί. Δεν ξέραμε κάτι άλλο.

Ήταν μία ρουτίνα. Όπως ήταν όλα τα άλλα. Τι να πω. Θα γυρίσει πίσω το παιδί μου; Δεν μπορώ να πω κάτι άλλο» ανέφερε ο πατέρας του 27χρονου, μιλώντας στον ΑΝΤ1.

«Πάγωσε το χωριό. Δεν υπάρχουν λόγια» ανέφεραν οι κάτοικοι του Μουζακίου Καρδίτσας, από όπου καταγόταν ο άτυχος υπαξιωματικός.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.