Η τραγική ιστορία της νοσηλεύτριας της Πολεμικής Αεροπορίας που σκοτώθηκε στη Λιβύη – Είχε χάσει σε δυστύχημα αδερφό και θείο

September 19, 2023


Από το Ηράκλειο ήταν η μια από τους 5 νεκρούς του τροχαίου δυστυχήματος της ελληνικής αποστολής ανθρωπιστικής βοήθειας στην Λιβύη.Η Ε.Α, με καταγωγή από το Ηράκλειο, έμενε στην Αθήνα και ήταν μία εκ των τριών στρατιωτικών που «έσβησαν» στο φρικτό τροχαίο στην Λιβύη, στο οποίο σκοτώθηκαν και 2 πολίτες. Ήταν νοσηλεύτρια της Πολεμικής Αεροπορίας.Σύμφωνα με το creta24.gr, πίσω από την Ε.Α κρύβεται μια…


Λιβύη: Η τραγική ιστορία της μιας εκ των 5 νεκρών του δυστυχήματος – Είχε σκοτωθεί ο αδερφός της και ο θείος της.

Από το Ηράκλειο ήταν η μια από τους 5 νεκρούς του τροχαίου δυστυχήματος της ελληνικής αποστολής ανθρωπιστικής βοήθειας στην Λιβύη.

Η Ε.Α, με καταγωγή από το Ηράκλειο, έμενε στην Αθήνα και ήταν μία εκ των τριών στρατιωτικών που «έσβησαν» στο φρικτό τροχαίο στην Λιβύη, στο οποίο σκοτώθηκαν και 2 πολίτες. Ήταν νοσηλεύτρια της Πολεμικής Αεροπορίας.

Η τραγική ιστορία της

Σύμφωνα με το creta24.gr, πίσω από την Ε.Α κρύβεται μια τραγική ιστορία, καθώς δεν είναι ο πρώτος θάνατος από δυστύχημα στην οικογένεια.

Ο χαμός της Ε.Α. εν ώρα καθήκοντος αποτελεί ένα οδυνηρό πλήγμα για την οικογένειά της, η οποία έχει δεχτεί δύο ακόμη φορές τα χτυπήματα της μοίρας.

Ο αδερφός της άτυχης στρατιωτικού είχε επίσης σκοτωθεί σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα, ενώ ο θείος της ήταν πιλότος της Πολεμικής Αεροπορίας και έφυγε από τη ζωή επίσης εν ώρα καθήκοντος, όταν το αεροσκάφος στο οποίο στο επέβαινε κατά τη διάρκεια διατεταγμένης αποστολής, συνετρίβη.

Το κλίμα στο Ηράκλειο είναι βαρύ, καθώς η οικογένεια διατηρεί στενούς δεσμούς με τον τόπο καταγωγής της, με την είδηση του χαμού της Ε.Α. να έχει βυθίσει στο πένθος τους συγγενείς της.

Λιβύη

Ακόμα μία νοσηλεύτρια και ένας υπαξιωματικός ήταν τα τρία στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων που σκοτώθηκαν στο φρικτό τροχαίο στη Λιβύη, σύμφωνα με στρατιωτικές πηγές.

Δείτε τις φωτογραφίες:

Λιβύη νοσηλεύτρια

Λιβύη

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.