Μάριος Αθανασίου: ”Τελείωσε” τη μισή Ελλάδα για το θέμα Κασσελάκη: «Μας πειράζει αν ο πρωθυπουργός έχει άνδρα σύντροφο και όχι αν χτυπά την γυναίκα του;»

September 19, 2023


Την άποψη του για τον Στέφανο Κασσελάκη και τα ομοφοβικά σχόλια που έχουν ακουστεί σε βάρος του, εξέφρασε ο Μάριος Αθανασίου σε δηλώσεις που έκανε στην κάμερα της εκπομπής “Τo Πρωινό” και τη δημοσιογράφο Άννα Καλλινίκου.«Όποιος και να βγει, είτε ο Στέφανος Κασσελάκης είτε η Έφη Αχτσιόγλου, θα μπορέσει να αντιμετωπίσει στα ίσια τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Δε βρίσκω λάθος το προεκλογικό σποτ στη Μακρόνησ…



Μάριος Αθανασίου: Η δήλωση του για το αποτέλεσμα της πρώτης Κυριακής.

Την άποψη του για τον Στέφανο Κασσελάκη και τα ομοφοβικά σχόλια που έχουν ακουστεί σε βάρος του, εξέφρασε ο Μάριος Αθανασίου σε δηλώσεις που έκανε στην κάμερα της εκπομπής “Τo Πρωινό” και τη δημοσιογράφο Άννα Καλλινίκου.

Ειδικότερα, ο Μάριος Αθανασίου δήλωσε:

«Όποιος και να βγει, είτε ο Στέφανος Κασσελάκης είτε η Έφη Αχτσιόγλου, θα μπορέσει να αντιμετωπίσει στα ίσια τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Δε βρίσκω λάθος το προεκλογικό σποτ στη Μακρόνησο. Δε βρίσκω τίποτα λάθος. Δε ξέρω ακριβώς τι μας ενοχλεί. Δε ξέρω τι ενοχλεί τον καθένα σε κάθε περίσταση. Μια πρόταση, μια φράση, μια εικόνα, δε ξέρω γιατί μπορεί να προσβάλλει κάποιον που δεν έχει πάει ποτέ στη Μακρόνησο δε ξέρει τίποτα γι΄ αυτή.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.