Είπε ότι θα ψηφίσει Ερντογάν και η σύζυγός του τον χτύπησε μπροστά στην κάμερα

September 9, 2023


Έκανε το… λάθος να απαντήσει «Ερντογάν» στην ερώτηση ρεπόρτερ για το ποιον θα ψηφίσει στις εκλογές στην Τουρκία και η σύζυγός του «ανέλαβε δράση» – «Κιλιτσντάρογλου φυσικά ρε!» και… «παντόφλα»Ένα απίστευτο περιστατικό κατέγραψε την Πέμπτη (9/3) η κάμερα που έκανε… βόλτες στους δρόμους της Κωνσταντινούπολης με τον δημοσιογράφο να ρωτά τους περαστικούς τι θα ψηφίσουν στις επερχόμενες προεδρικές εκλο…


Έκανε το… λάθος να απαντήσει «Ερντογάν» στην ερώτηση ρεπόρτερ για το ποιον θα ψηφίσει στις εκλογές στην Τουρκία και η σύζυγός του «ανέλαβε δράση» – «Κιλιτσντάρογλου φυσικά ρε!» και… «παντόφλα»

Ένα απίστευτο περιστατικό κατέγραψε την Πέμπτη (9/3) η κάμερα που έκανε… βόλτες στους δρόμους της Κωνσταντινούπολης με τον δημοσιογράφο να ρωτά τους περαστικούς τι θα ψηφίσουν στις επερχόμενες προεδρικές εκλογές στην Τουρκία. Συγκεκριμένα, ο ρεπόρτερ ρωτούσε τους περαστικούς: «Ερντογάν ή Κιλιτσντάρογλου;» χωρίς να ξέρει όμως πως θα δημιουργούσε… πρόβλημα σε ένα ζευγάρι που θα εμφανιζόταν σε λίγο μπροστά του…

Ειδικότερα, κάποια στιγμή πέρασε από μπροστά του ένα ζευγάρι και στην ερώτηση του ρεπόρτερ άρχισαν τα… δράματα, καθώς όταν ο άνδρας έκανε το λάθος να απαντήσει «Ερντογάν» έπεσε η παραδοσιακή «παντόφλα». Βλέπετε, η σύζυγός του έσπευσε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους και είπε στον ρεπόρτερ «Κιλιτσντάρογλου φυσικά ρε!» χτυπώντας ταυτόχρονα τον άνδρα της στην πλάτη νευριασμένη!

Δείτε στο παρακάτω βίντεο την επική αντίδραση της γυναίκας:


Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.