Μύκονος: Εποχιακή εργαζόμενη κοιμόταν 3 μήνες στο αυτοκίνητο – Την έβαζαν να μείνει σε… σπηλιά (video)

September 9, 2023


Απάνθρωπες είναι οι συνθήκες που καταγγέλλουν συχνά – πυκνά εργαζόμενοι στην εστίαση και τον τουρισμό που κάνουν «σεζόν» σε νησιά, με τη Μύκονο να μην αποτελεί εξαίρεση.Μπορεί να φαίνεται «ειδυλλιακό» για κάποιους το να δουλέψουν για τέσσερις ή πέντε μήνες στην Μύκονο, όμως, η αλήθεια είναι πως ορισμένες φορές οι συνθήκες που συναντούν εκεί είναι πολύ χειρότερες από αυτό που φαντάζονταν.Σύμφωνα με…


Απάνθρωπες είναι οι συνθήκες που καταγγέλλουν συχνά – πυκνά εργαζόμενοι στην εστίαση και τον τουρισμό που κάνουν «σεζόν» σε νησιά, με τη Μύκονο να μην αποτελεί εξαίρεση.

Μπορεί να φαίνεται «ειδυλλιακό» για κάποιους το να δουλέψουν για τέσσερις ή πέντε μήνες στην Μύκονο, όμως, η αλήθεια είναι πως ορισμένες φορές οι συνθήκες που συναντούν εκεί είναι πολύ χειρότερες από αυτό που φαντάζονταν.

Σύμφωνα με το mykonoslive.tv, ειδικά τα σπίτια ή δωμάτια επιβεβαιώνουν την εργασιακή εκμετάλλευση και τις συνθήκες γαλέρας που επικρατούν.

Εργαζομένη που τις τελευταίες δύο σεζόν απασχολείται στο νησί των Ανέμων κατέθεσε στο mykonoslivetv και τον Πέτρο Νάζο την δική της εμπειρία στο θέμα της διαμονής, η οποία πραγματικά σοκάρει.

Όπως εξομολογείται, αναγκάστηκε για τρεις ολόκληρους μήνες να κοιμάται στο αυτοκίνητο, καθώς το κατάλυμα που της παραχώρησε η επιχείρηση που εργαζόταν ήταν χωμένο σε σπηλιά (!!) γεμάτο υγρασία, με έπιπλα φαγωμένα από τα ποντίκια, ενώ οι συγκάτοικοί της ήταν όλοι άντρες.

Μπάνιο έκανε στις ντουζιέρες της παραλίας και πολλές φορές κοιμόταν στις ξαπλώστρες!

Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ του mykonnoslivetv εδώ.


Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.