Στη σέντρα κολλητός που «πιστόλιασε» την παρέα για Πάρο: «Είπε ότι έχει πυρετό, δεν τον πιστεύουμε» (video)

September 8, 2023


Έβγαλαν στη σέντρα φίλο τους που «πιστόλιασε» τις διακοπές στην Πάρο. Μια παρέα νεαρών βρήκε την ευκαιρία να «δώσει» τον φίλο τους που αρνήθηκε να πάει μαζί τους διακοπές.Στο λιμάνι του Πειραιά βρέθηκε η ρεπόρτερ της εκπομπής «Κοινωνία Ώρα Mega. Εκεί της δόθηκε η ευκαιρία να μιλήσει με τουρίστες αλλά και πολλούς νεαρούς που ήταν έτοιμοι να αναχωρήσουν για τα νησιά των Κυκλάδων.Η ρεπόρτερ σταμάτησε…



Έβγαλαν στη σέντρα φίλο τους που «πιστόλιασε» τις διακοπές στην Πάρο. Μια παρέα νεαρών βρήκε την ευκαιρία να «δώσει» τον φίλο τους που αρνήθηκε να πάει μαζί τους διακοπές.

Στο λιμάνι του Πειραιά βρέθηκε η ρεπόρτερ της εκπομπής «Κοινωνία Ώρα Mega. Εκεί της δόθηκε η ευκαιρία να μιλήσει με τουρίστες αλλά και πολλούς νεαρούς που ήταν έτοιμοι να αναχωρήσουν για τα νησιά των Κυκλάδων.

Η ρεπόρτερ σταμάτησε μια παρέα που τα τελευταία τρία χρόνια επιλέγουν την Πάρο. «Είμαστε μια αγαπημένη παρέα, η οποία περνάει καλά και αυτό παραμένει αναλλοίωτο στο πέρασμα του χρόνου», είπε αρχικά ο ένας από τους νεαρούς της παρέας, ο οποίος στη συνέχεια έβγαλε το παράπονό του.

«Είμαστε πέντε αγόρια, ο ένας ”πιστόλιασε” γιατί ότι έχει πυρετό, αλλά δεν τον πιστεύουμε. Δεν είναι σοβαρά πράγματα αυτά», συνέχισε ενώ σε ερώτηση για το αν η απουσία του οφείλεται σε… έρωτα είπε: «Χθες ήταν με την κοπέλα του, η αλήθεια είναι...».

Στη συνέχεια ο νεαρός είπε στους παρουσιαστές της εκπομπής ότι επέστρεψε από τις διακοπές με την κοπέλα του και ήρθε η ώρα να πάει με τους φίλους του, κάτι που βρήκε αντίθετη την Ανθή Βούλγαρη.

«Δεν την αφήνω σπίτι, πάει κι αυτή διακοπές με τις φίλες της. Είναι μοιρασμένες, τέσσερις και τέσσερις. Δεν βάζουμε κοπέλες πάνω από την παρέα», πρόσθεσε.

Δείτε το …δροσερό video

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.