«Με κατέστρεψες, τι ήταν αυτά;»: Το βίντεο του Ευτύχη Μπλέτσα για την μίμηση Μητσικώστα που έγινε viral (video)

September 8, 2023


Μπλέτσας – Δούσης ήταν 2 από τις κορυφαίες μιμήσεις του Γιώργου Μητσικώστα.Στο τελευταίο Mitsi Var της σεζόν ήρθαν τα πάνω κάτω. Οι ρόλοι άλλαξαν και όσοι έγιναν αντικείμενο σάτιρας από τον Γιώργο Μητσικώστα και τον Σωτήρη Καλυβάτση, πήραν το λόγο και είπαν τα δικά τους.Εκείνος που αναμφίβολα ξεχώρισε με όσα είπε ήταν ο Ευτύχης Μπλέτσας. Το πρόσωπο που «έγραψε» πιο πολύ φέτος στην εκπομπή του «Μήτ…



Μπλέτσας – Δούσης ήταν 2 από τις κορυφαίες μιμήσεις του Γιώργου Μητσικώστα.

Στο τελευταίο Mitsi Var της σεζόν ήρθαν τα πάνω κάτω. Οι ρόλοι άλλαξαν και όσοι έγιναν αντικείμενο σάτιρας από τον Γιώργο Μητσικώστα και τον Σωτήρη Καλυβάτση, πήραν το λόγο και είπαν τα δικά τους.

Πώς τους φάνηκαν οι μιμήσεις; Τους άρεσαν ή όχι;

Εκείνος που αναμφίβολα ξεχώρισε με όσα είπε ήταν ο Ευτύχης Μπλέτσας. Το πρόσωπο που «έγραψε» πιο πολύ φέτος στην εκπομπή του «Μήτσι» έστειλε το δικό του βίντεο με… τον πόνο του.

Δείτε τι ακριβώς είπε για τη μίμηση του Γιώργου Μητσικώστα στο απολαυστικό βίντεο που ακολουθεί:


Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.