Τα έδειξε όλα η Γαία Μερκούρη: Το ξέφρενο πάρτι και το σχόλιο της Λάουρας και του Άγγελου Λάτσιου

August 30, 2022


Η Γαία Μερκούρη διανύει μια υπέροχη περίοδο στη ζωή της, στην οποία βρίσκεται ο Άγγελος Λάτσιος, με τα παιδιά να είναι πολύ ερωτευμένα.Το μοντέλο διατηρεί έναν πολύ ενεργό λογαριασμό στο instagram και…


Η Γαία Μερκούρη διανύει μια υπέροχη περίοδο στη ζωή της, στην οποία βρίσκεται ο Άγγελος Λάτσιος, με τα παιδιά να είναι πολύ ερωτευμένα.

Το μοντέλο διατηρεί έναν πολύ ενεργό λογαριασμό στο instagram και πολύ συχνά μοιράζεται στιγμές από την καθημερινότητά της.

Δείτε επίσης: Χαμός με τη Γαία Μερκούρη: Το ψέμα που είπε και αποκαλύφθηκε από την μητέρα της – Άλαλος ο Άγγελος Λάτσιος (photo)

Σε μία από αυτές τις στιγμές που μοιράστηκε, βλέπουμε πόσο όμορφα περνάει, αφού τα πάρτι είναι αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής της. Στη σχετική ανάρτηση που έκανε στο Instagram δεν έλειψαν και τα σχόλια από τον Άγγελο Λάτσιο και την αδελφή του, Λάουρα, που δεν ήταν άλλο από καρδούλες.

Δείτε την ανάρτηση

Αναστάτωση στο Instagram με τη Γαία Μερκούρη – Η αποκαλυπτική ανάρτηση που έφερε ταραχή στον Άγγελο Λάτσιο

Μοναδικές στιγμές περνάει η Γαία Μερκούρη μαζί με τον αγαπημένο της Άγγελο Λάτσιο αφού και αυτό το καλοκαίρι τα νησιά και τα μπάνια στη θάλασσα αποτελούν αγαπημένη τους συνήθεια με πρώτο προορισμό την Άνδρο. Με την ευκαιρία, δείτε τη ξανθιά κούκλα αδερφή της Γαίας Μερκούρη.

Το ζευγάρι ξεφαντώνει συχνά στο νησί των Κυκλάδων και εμείς τους βλέπουμε μέσα από τις αναρτήσεις στα social media να περνάνε ένα μοναδικό, κλασσικό ελληνικό καλοκαίρι. Η τελευταία μάλιστα φωτογραφία, που δημοσίευσε η Γαία την Παρασκευή 29/7 δείχνει πόσο ανέμελη και συνάμα απλή είναι στην παραλία.

Η νέα ανάρτηση της Γαίας Μερκούρη με μαγιό

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.