Μαμά για πρώτη φορά πρώην αγαπημένη παίκτρια του Big Brother![Φωτογραφία]

August 19, 2023


Η ίδια γνωρίστηκε με τον καλό της το 2022 και ερωτεύτηκε, ένα χρόνο αργότερα τον παντρεύτηκε και πλέον η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε, αφού βρίσκονται στο σπίτι τους με το μωρό τους. Η ίδια συμμετείχε πριν από τρία χρόνια στο ριάλιτι και έκτοτε έχει αλλάξει εντελώς η ζωή της.«Γιατί αυτός ο κόσμος, μας χρειάζεται πιο πολύ εμάς τις γυναίκες!!! Πριν γεννηθείς σε είχα αγαπήσει, όταν σε πρωτοαντίκρυσα ήξε…


Μία χρονιά γεμάτη γεννητούρια είναι η φετινή, καθώς πολλές διάσημες μαμάδες έφεραν στον κόσμο τα νεογέννητα μωρά τους και πολλοί διάσημοι μπαμπάδες κράτησαν στα χέρια τους τα παιδάκια τους, γεμίζοντας πρωτόγνωρα συναισθήματα.

Στις 7/8 μάλιστα, η γνωστή παίκτρια του Big Brother γέννησε το πρώτο της παιδάκι.

Η ίδια γνωρίστηκε με τον καλό της το 2022 και ερωτεύτηκε, ένα χρόνο αργότερα τον παντρεύτηκε και πλέον η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε, αφού βρίσκονται στο σπίτι τους με το μωρό τους.

Ο λόγος για την Ράνια Καραγιάννη, την Αγρότισσα, την πρώην παίκτρια του Big Brother.

brother Η ίδια συμμετείχε πριν από τρία χρόνια στο ριάλιτι και έκτοτε έχει αλλάξει εντελώς η ζωή της.

«Γιατί αυτός ο κόσμος, μας χρειάζεται πιο πολύ εμάς τις γυναίκες!!! Πριν γεννηθείς σε είχα αγαπήσει, όταν σε πρωτοαντίκρυσα ήξερα πως πιο όμορφη δεν θα μπορούσες να’ σουν… Και τίποτα δεν θα υπήρχε πια σε αυτό τον κόσμο που δεν θα έκανα για σένα!!! Σπλάχνο μου… ζωή μου !! Sakis Nedel Το ευχαριστώ είναι λίγο στον Θεούλη και σε ΕΣΕΝΑ γι’ αυτο το θείο δώρο!!!», έγραψε στην ανάρτηση που έκανε στο Facebook ανακοινώνοντας τα ευχάριστα.


Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.