Με πουά πράσινο φόρεμα η Έλενα Χριστοπούλου και η Κλέλια Ανδριολάτου – Σου βρήκαμε 4 εναλλακτικές επιλογές από 25,99 ευρώ

August 19, 2022


Με μία της ανάρτηση η Έλενα Χριστοπούλου, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ενθουσίασε τους ακόλουθους της, καθώς πόζαρε μαζί με την όμορφη ηθοποιό και μοντέλο, Κλέλια Ανδριολάτου, φορώντας…



Με μία της ανάρτηση η Έλενα Χριστοπούλου, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ενθουσίασε τους ακόλουθους της, καθώς πόζαρε μαζί με την όμορφη ηθοποιό και μοντέλο, Κλέλια Ανδριολάτου, φορώντας ρούχα στο ίδιο print, το πουά πράσινο.

Εάν έχεις στυλιστικές απορίες η fashion editor του YouWeekly.gr θα σου τις λύσει εδώ.

Η Έλενα επέλεξε φόρεμα, ενώ η Κλέλια κιμονό, όπως θα δεις στο παρακάτω post.

Σου έχω βρει 4 υπέροχα κομμάτια από το Mango με πουά print, σε διάφορα χρώματα, όπως θα δεις παρακάτω.

4 πουά κομμάτια από το Mango

Το πρώτο είναι ένα βαμβακερό πουά, midi φόρεμα σε λευκό, το οποίο κοστίζει 45,99 € (πάτα εδώ για περισσότερες πληροφορίες).

Στην συνέχεια έχουμε ένα mini φόρεμα, σε πράσινο χρώμα όπως της Έλενας και της Κλέλιας, με βολάν. Η τιμή του βρίσκεται στα 25,99 € μόνο (πάτα εδώ για περισσότερες πληροφορίες).

Έπειτα βλέπουμε μία υπέρκοψη, ροζ ολόσωμη φόρμα, με σατινέ ύφασμα, κατάλληλο για όλες τις ηλικίες και τα σωματότυπα. Βρίσκεται στα 45,99 € (πάτα εδώ για περισσότερες πληροφορίες).

Για το τέλος άφησα ένα ακόμη midi, σατέν, εκρού φόρεμα, το οποίο είναι διαθέσιμο και σε ροζ και κοστίζει 29,99 € (πάτα εδώ για περισσότερες πληροφορίες).

Πουά φορέματα από το Mango

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Color blocking: 3 χρωματικοί συνδυασμοί που θα κάνεις χειμώνα – καλοκαίρι, για να μην είσαι basic

Σου βρήκαμε το υπέρκομψο, λευκό μπικίνι της Νάταλι Θάνου – Είναι Mango και κοστίζει μόνο 7,99 ευρώ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.